3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Çocuklar yoğun duygu sömürüsü altında. Anneyle birlikte ağlayıp babaya yalvarıyorlar. Psikolojileri hiç düşünülmüyor çünkü anne rahatım bozulmasın da ne olursa olsun diyor.

Hayır çocuklarım hiç dayanamaz beni yalnız bırakmazlar
Erkeklerin geneli zaten cocuklari kadini magdur etmek icin almak istiyorlar ya da kullaniyorlar, yoksa ayak bagi olarak gorurler.. ki anneyi isteyen 17 yasinda cocugu herhalde zorla babaya vermz mahkeme. Yukarda arkadas yazmis herif cocuklari alip senden baya sepetleyecek seni.. bence esinin yapabilecegi makul seyleri iste ve calismaktan gocunma.. gecinir gidersiniz..

Kardeş hayal aleminden çık artık. Kocanızın babasının malı değil o şirket. Sadece kocanız mı çalışıyor orada, boşandığınız an o evde oturmanız göze batacaktır. Birileri mutlaka ihbar eder, durduk yere adam işinden bile olur. Kocanızdan geri kalmamak adına araba diye tutturmanın neresi mantıklı? 250 bin nakit ve 300 binlik araba sevdanızdan vazgeçin de ev alın. Mantıklı davranırsanız eşiniz de adım atacaktır. Çoluk çocuğu yüz üstü bırakıp kaçacak bir hava sezmedim eşinizde. Size garanti sağlayacak tek şey ev olur. Ev kredisi ve çocukların masraflarını ödese yeter. Siz de çalışırsanız faturalar ve mutfak giderlerini karşılarsınız. Çocuklar boyunuza gelmiştir tam ergenlik yaşları, küçük değiller. Bu güvensiz ortamı daha fazla uzatmayın. Size gelip söylemiyorlardır ama içten içe biz ne olacağız diye korkuyorlardır.

Aynen oyle cocuklar belli ki yokluk cekmemisler.. babayi tercih etme sebepleri para olabilir ilerde

Çocuklar yetişkin zaten gidip gitmemeye onlar karar verir. Sen kesin bşr avukat bul. Bu adam belki ileride çocuk masraflarını da ödemez protokol çok önemli. Bir de arkadaşı avukatmış güvenme sakın.

Çocuklar yetişkin zaten gidip gitmemeye onlar karar verir. Sen kesin bşr avukat bul. Bu adam belki ileride çocuk masraflarını da ödemez protokol çok önemli. Bir de arkadaşı avukatmış güvenme sakın.
Ben de yeğenimi çağırdım 2 yıl önce avukat oldu o da, yarın gelecek orduda yaşıyor. Protokülü onunla da konuşucam. Arabayı hemen alması lazım parayı da belki zaman koyarız önüne. Nafaka miktarında da artık ne kadar alabilirsem zorluycam

Nafakaya ÜFE oranında her sene artış ekle mutlaka. Yaptığım tek akıllıca şey protokolümdeki bu artış olmuş benim

Çocuklar yoğun duygu sömürüsü altında. Anneyle birlikte ağlayıp babaya yalvarıyorlar. Psikolojileri hiç düşünülmüyor çünkü anne rahatım bozulmasın da ne olursa olsun diyor.
Şuan öyle ama en geç üni çağına gelince öfff annemde ne baydı ya diye düşünecekler
Hepimiz yeni nesil gençleri tanıyoruz
Para geliyormu diye bakacak
Kim göndermiş umrunda bile olmayacak
Annem nerde yaşiyor tüh büyük evede çok alışmıştı yazık oldu demeyecek
Bu yaşa kadar bize bakmak için çalışmadı demeyecek, çalışsaydı banamı sordu evde otururken diyecek
Para kim gönderecek, tabiki baba
Dolasıyla baba baş tacı olacak
Bukadar basit
Bunu anlamamak için çok çaba sarfetmek gerekir
Ama konu sahibi o konuda usta, bunuda görmezden gelir olur biter

Son msjlariniz şaka gibi.
Yasiniz hala genç bir kere çalışmak zorundasınız kabul edin. 60binden 50sini size verse ufacık hastalıkta rezil olursunuz bir insan bu kadar akilsiz nasıl davranabilir.
Şirket sorun yapmaz diyorsunuz bence adam sizden kurtulmak için uğraşmıyor biz burada 2 saatte çatladık
Ufak bir ev aldırın arabayı parayı geçin sizde is bulun çocukların masraflarını karşılasın
Size sigorta lazim hala ev büyük eşyalar diyorsunuz vallahi keyfin bu kdri helal olsun

Ailem rizede yaşıyor benim, gitmeyi düşünğyormusun dedi bana o kadar sinirlendim ki. Geldiğim yere postalıycak aklınca

O asgari ücrete bağlamak istiyor benim nafakamı ama , az mı olur o zaman? Siz ne kadar alıyosunuz o artış çok mu yüksek
Hımm benim ki %128 arttı bu sene. Asgari ücret %54. Ama asgari 2 kere artıyor ÜFE tek. Yine ben kardayım. Ama bizim nafaka 2500 le başladı maalesef. Şimdi 5700 olacak ama itiraz etmeye çalışacaktır

Kolay mı 40 yaşında ne iş yapabilirim ben? Üniversite bitiren gençler bulamıyor iş

Olabilir,bunun peşine de düşebilirim aslında
Bakin mantikli onerilwre cevap vermiyorsunuz. Olur olmadik seylerin peşinden kosmaya calisiyorsunuz. Velev ki sizi aldatiyor. Bosanma davasi actigi zaman o evi sirket verdigi icin gidecek olan yine sizsiniz. Buyuk cocuklara zaten nerede yaşamak istedikleri sorulacak. Siz nerede yasayacak, ne ile gecineceksiniz? Mahkemenin insafina kalirsaniz cok komik meblaglar bagliyorlar nafaka olarak. Adami bırakmamak için magdur olacaksiniz

Yemin ederim bedavaya boşanmışım bu nedir bu rakamlar halis mı? Adamın daha evi bile yok diyorsunuz. Abartmayın bu nafakaya ve bu tazminata da çocukların okul masraflarını bare üstlenin

Kolay mı 40 yaşında ne iş yapabilirim ben? Üniversite bitiren gençler bulamıyor iş

Mecbursunuz bunu anlayana kdr çok geç olacak gerekirse temizlik yapacaksınız kendiniz kazanacaksınız
Hasta olsanız kim dönüp bakacak?
Hiç sevmedim diyen adama 3 çocuk sigorta olmamış bakın.
Adam makul mahkemeye gitseniz verdiklerinide alamazsınız aklınızı başınıza devşirin adam bizi sizden daha iyi tanıyor eski hayatınız geride kaldı inadin faydası yok

Konu sahibi istekleri uçuktu ev aldır diyerek daha da uçurdunuz.
İstanbul gibi bir yerde 2+1 bile olsa nispeten güvenli bir muhit seçilince o ev ne kadardır en az 2.5
Kredisi ne kadar çıkar kim bilir.
Kim yanaşır böyle bir şeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…