Ya sacmalamayın. Ilki hadi deginiz gibi diyelim adam 2. Ve 3. Yu de yapmis. Adamı niye koruyorsunuz anlamiyorum cidden. Oyle olsa evlenir sona hemen bosanirdi niye bosanmamiş. Halindrn memnunmus demekki
İnşallahKonu sahibinin durup durup beklentilerini artırması güzel aslında. Çünkü herkesin bir "ehh yeter be" dediği an gelir ya. Eşinin de bu vesileyle gözü açılır davayı çekişmeliye çevirir, konu sahibi de 1500 TL nafakayla oturuverir. Kimsenin sabrı bu derece zorlanmaz çünkü.
ev hanımı olmak istenebilir, bu normal fakat gelecegi de dusunmek gerekiyor. Ne bileyim aileden varklidır, birikimi vardır garanti meslegi vardir vs.Ben cumhurbaşkanı eşi hiç demedim..devletin en tepesindeki isimler yönetimde olan hepsini kasteddim,bütün partilerdeki vekillerin eşi kaç tanesi çalışıyor acaba?konu sahibinin eşi de neredeyse vekil maaşı alıyormuş..siz bu hanımların erkenden kalkıp kahvaltı falan mi hazırladığını zannediyordunuz,hepsi kendini geliştirmiş hanımlar mi sizce?ama hiçbirinin kocası bıktık diye boşamıyor..oldu hepimiz dünyaya bir defa geliyoruz diye eşimizi ,çoluk çocuğumuzu bırakalım, geçen yillari yok sayalım..
Lüks yaşam, her istediklerinin alınması, aynı anda özel okula giden 2 çocuk + bebek masrafları varsa nasıl ev alınabilir? Üstelik konu sahibi kanser atlatmış ve en iyi hastanelerde tedavi görmüş. Millet olan evini satıyor kanser belasına.eşinizin işi ve kariyeri iyi ise, ben neden evi ve arabası olmadığını anlamadım? Hem de oturduğunuz evin tüm masrafları şirketçe karşılanırken? Eşiniz paraları ne yapıyor acaba? Bence sizden gizlediği malvarlığı olabilir, mutlaka avukatla görüşün, ve malvarlığını tespit ettirin. Belki de ailesinden birinin üstüne geçirdi paraları, ya da onların üstüne ev yaptı. 20 senedir bir ev bir araba alamayan, ev masrafı olmayan iyi kariyerli bir insan tanımıyorum.
Devletin en tepesindeki insanların sadece vekil maaşı ile geçindigine inanmaniz çok ütopik. Millet vekili aday adaylığı için bile astronomik ücretler ödüyorsunuz; yani bu adamlar zaten zengin. Kaldı ki o burun kivirdiginiz kadinlar tanıştıktan bir hafta sonra birlikte olup aile zoruyla evlenmemiştir.Ben cumhurbaşkanı eşi hiç demedim..devletin en tepesindeki isimler yönetimde olan hepsini kasteddim,bütün partilerdeki vekillerin eşi kaç tanesi çalışıyor acaba?konu sahibinin eşi de neredeyse vekil maaşı alıyormuş..siz bu hanımların erkenden kalkıp kahvaltı falan mi hazırladığını zannediyordunuz,hepsi kendini geliştirmiş hanımlar mi sizce?ama hiçbirinin kocası bıktık diye boşamıyor..oldu hepimiz dünyaya bir defa geliyoruz diye eşimizi ,çoluk çocuğumuzu bırakalım, geçen yillari yok sayalım..
Bence kredi kartından harcıyordu sadece. Faturalar ya da verilen zam hakkında vs da hiç bilgisi yoktu merak ettiğini de sanmıyorum.Maas bordrosunu neden onceden istemedin simdi istiyorsun? Cunku keyfin yerindeydi..
Yazık çocuğa keşke çocukların üstünden yapmasanız isteklerinizi.Küçük oğlumun okulunda rehber öğretmenle görüştüm. Okulda ağlamış annem babamla küstü babam eve gelmiyor diye. Nasıl bir sebep bu çocukların gözyaşına değer savunduğunuz şeylere bak, hayretle okuyorum. Birini bulsun inşallah diyen var. Hala dönmedi bana buarada. Sorduğunuz soruları cevaplamıştım ben 2 yıllık bi fakültedeydim aynı üniversitede. Bir sabah poğaça alırken benim moralim bozuk ve ağlıyordum orada karşılaştık. Bölümünü sordum o da bana sordu. Sonra kantinde karşılaştık. Sonra bikaç kere sohbet ettik ben yalnız yaşadığımı söyledim evde konuşmak istedi. Ben de ne kadar hata varsa onda da o kadar var. Sonra 2-3 hafta böyle devam etti ilişkimiz. Ev dışında hiç dolaşmadık diyebilirim bir kere türkü bara gitmiştik. Sonra ayrılmak istedi okuluda bitti bunlar 2 ay içinde oldu bitti. Ayrılıp gitti memleketine sonrasını anlattım zaten. Aramadığı için gerginim çocuğun okulundan aradıklarını söyledim görüşünce haber verirsin demişti ama eve gelmesini istiyorum konuşmak için.
Ben size yapilan yorumlarin bir kismini asiri buluyorum ama yorumlara sebep olan sey sizin tutumunuz. Bir abim bosanmak istedi (hakli sebebi vardi) kendi iradesiyle karisina luks bir ev aldi, altina sifir araba cekti, yazliginin anahtarini verdi kiziyla tatil yapsin diye. Bunlari yaparken iflas etmis, piyasaya 15milyon borcu vardi. Esi ogretmen ve varlikli bir ailedendi. Bunca yillik hayat arkadasim, cocugumla beraber yasayacaklari bir ev vermek boynumun borcu demişti. Ama siz herseyi versin, cebine 1 lirasi bile kalmasin, kopru altlarinda yatsin istiyorsunuz. Ustune basina bir gomlek alacak parasi bile kalmasin mi? Bu hakkaniyetli mi sizce? Tum bunlar olurken sizin aileniz nerede? Acti mi kapilarini size? Kizim arkandayiz, hesabina 1000tl yolladik bir ihtiyacını gor dediler mi?Küçük oğlumun okulunda rehber öğretmenle görüştüm. Okulda ağlamış annem babamla küstü babam eve gelmiyor diye. Nasıl bir sebep bu çocukların gözyaşına değer savunduğunuz şeylere bak, hayretle okuyorum. Birini bulsun inşallah diyen var. Hala dönmedi bana buarada. Sorduğunuz soruları cevaplamıştım ben 2 yıllık bi fakültedeydim aynı üniversitede. Bir sabah poğaça alırken benim moralim bozuk ve ağlıyordum orada karşılaştık. Bölümünü sordum o da bana sordu. Sonra kantinde karşılaştık. Sonra bikaç kere sohbet ettik ben yalnız yaşadığımı söyledim evde konuşmak istedi. Ben de ne kadar hata varsa onda da o kadar var. Sonra 2-3 hafta böyle devam etti ilişkimiz. Ev dışında hiç dolaşmadık diyebilirim bir kere türkü bara gitmiştik. Sonra ayrılmak istedi okuluda bitti bunlar 2 ay içinde oldu bitti. Ayrılıp gitti memleketine sonrasını anlattım zaten. Aramadığı için gerginim çocuğun okulundan aradıklarını söyledim görüşünce haber verirsin demişti ama eve gelmesini istiyorum konuşmak için.
Son yorumunuza o kadsr sinir oldum ki boluk porcuk yazmisim herseyi. Ufacik cocuklari kullanmayin, onlarin defterleri tertemiz, kirletmeyin dunyalarini, travma yasatmayin. Buna hakkiniz var mi ya?Ben size yapilan yorumlarin bir kismini asiri buluyorum ama yorumlara sebep olan sey sizin tutumunuz. Bir abim bosanmak istedi (hakli sebebi vardi) kendi iradesiyle karisina luks bir ev aldi, altina sifir araba cekti, yazliginin anahtarini verdi kiziyla tatil yapsin diye. Bunlari yaparken iflas etmis, piyasaya 15milyon borcu vardi. Esi ogretmen ve varlikli bir ailedendi. Bunca yillik hayat arkadasim, cocugumla beraber yasayacaklari bir ev vermek boynumun borcu demişti. Ama siz herseyi versin, cebine 1 lirasi bile kalmasin, kopru altlarinda yatsin istiyorsunuz. Ustune basina bir gomlek alacak parasi bile kalmasin mi? Bu hakkaniyetli mi sizce? Tum bunlar olurken sizin aileniz nerede? Acti mi kapilarini size? Kizim arkandayiz, hesabina 1000tl yolladik bir ihtiyacını gor dediler mi?
Ayrica cocugun bu aşamada olmasinin sebebi bosanmamak icin evde yaptiginiz aglamali drama seansi. Artik cocuklar araciligi ile bosanmayi engellemeye calismayin. Kullanmayin cocuklari. Bende bebegimle bosandim. Eger cocugum daha buyuk olsaydi esimin karsisina gecip cocugu once psikologa goturup, onun yonlendirmesiyle durumu aciklayacagiz derdim.
Çocuğun ağlamasını geç bacım, sen üçünü de doldurup , yanına alıp babaaaa boşanmaaaaggg diye adamın önünde aglatmadin mi? Bosanirsan babalarıyla goruşturmem diyen sen değil misin? Para pul meselelerini gectim çocuklarini dusünen hiçbir anne şunları yapmaz, söylemez...Adam çocuklar etkilenmesin, maddi manevi mağdur olmasin diye sakin davranip senin suyuna gittikce , sen hala diyorsun ki "ne istersem veriyor demek ki daha çok parası var, hepsini alayım" ..Kusura bakma kocanı, cocuklarını belki kandirirsin ama biz yemiyoruz artık bunları...Küçük oğlumun okulunda rehber öğretmenle görüştüm. Okulda ağlamış annem babamla küstü babam eve gelmiyor diye. Nasıl bir sebep bu çocukların gözyaşına değer savunduğunuz şeylere bak, hayretle okuyorum. Birini bulsun inşallah diyen var. Hala dönmedi bana buarada. Sorduğunuz soruları cevaplamıştım ben 2 yıllık bi fakültedeydim aynı üniversitede. Bir sabah poğaça alırken benim moralim bozuk ve ağlıyordum orada karşılaştık. Bölümünü sordum o da bana sordu. Sonra kantinde karşılaştık. Sonra bikaç kere sohbet ettik ben yalnız yaşadığımı söyledim evde konuşmak istedi. Ben de ne kadar hata varsa onda da o kadar var. Sonra 2-3 hafta böyle devam etti ilişkimiz. Ev dışında hiç dolaşmadık diyebilirim bir kere türkü bara gitmiştik. Sonra ayrılmak istedi okuluda bitti bunlar 2 ay içinde oldu bitti. Ayrılıp gitti memleketine sonrasını anlattım zaten. Aramadığı için gerginim çocuğun okulundan aradıklarını söyledim görüşünce haber verirsin demişti ama eve gelmesini istiyorum konuşmak için.
Çocuğun ağlamasını geç bacım, sen üçünü de doldurup , yanına alıp babaaaa boşanmaaaaggg diye adamın önünde aglatmadin mi? Bosanirsan babalarıyla goruşturmem diyen sen değil misin? Para pul meselelerini gectim çocuklarini dusünen hiçbir anne şunları yapmaz, söylemez..
sen tanıştıktan bir hafta sonra bekaretimi verdim demiştin.Küçük oğlumun okulunda rehber öğretmenle görüştüm. Okulda ağlamış annem babamla küstü babam eve gelmiyor diye. Nasıl bir sebep bu çocukların gözyaşına değer savunduğunuz şeylere bak, hayretle okuyorum. Birini bulsun inşallah diyen var. Hala dönmedi bana buarada. Sorduğunuz soruları cevaplamıştım ben 2 yıllık bi fakültedeydim aynı üniversitede. Bir sabah poğaça alırken benim moralim bozuk ve ağlıyordum orada karşılaştık. Bölümünü sordum o da bana sordu. Sonra kantinde karşılaştık. Sonra bikaç kere sohbet ettik ben yalnız yaşadığımı söyledim evde konuşmak istedi. Ben de ne kadar hata varsa onda da o kadar var. Sonra 2-3 hafta böyle devam etti ilişkimiz. Ev dışında hiç dolaşmadık diyebilirim bir kere türkü bara gitmiştik. Sonra ayrılmak istedi okuluda bitti bunlar 2 ay içinde oldu bitti. Ayrılıp gitti memleketine sonrasını anlattım zaten. Aramadığı için gerginim çocuğun okulundan aradıklarını söyledim görüşünce haber verirsin demişti ama eve gelmesini istiyorum konuşmak için.
vekiller de 50 60 bin lira vekil maaşıyla geçiniyor çünküBen cumhurbaşkanı eşi hiç demedim..devletin en tepesindeki isimler yönetimde olan hepsini kasteddim,bütün partilerdeki vekillerin eşi kaç tanesi çalışıyor acaba?konu sahibinin eşi de neredeyse vekil maaşı alıyormuş..siz bu hanımların erkenden kalkıp kahvaltı falan mi hazırladığını zannediyordunuz,hepsi kendini geliştirmiş hanımlar mi sizce?ama hiçbirinin kocası bıktık diye boşamıyor..oldu hepimiz dünyaya bir defa geliyoruz diye eşimizi ,çoluk çocuğumuzu bırakalım, geçen yillari yok sayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?