3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Koyulattığım düşünceler yüzünden kadınlar boşanınca dımdızlak ortada kalıyor,

Adam neden şikayet etsin ki? Boşanınca o mu ortada kalacak baba evine dönecek ? herkes kendini düşünüyor, sen de kendi çıkarlarını düşüneceksin bu adam beni bir gün kapı önüne atarsa ben ne yaparım diye.Yoksa bak ahan da böyle bırakır bir gün.

Biz bu yüzden geleceğini bir adamın vicdanına bırakmasın diyoruz tüm kadınlara. Çünkü vicdan bir gün bitebilir ah sen bana hizmet ettin demiyebilir, o yüzden sigorta primi şart.

adam 60 bin alıyormuş, üstelik ileride daha iyi olacakmış..60 bin tl kuru maaş mi sizce?erkeğin çalışıp evine baktığı, kadının ise eviyle yuvasıyla ilgilenip ,çocuklarına baktığı milyonlarca aile aile yapısı var,hatta ülkemizin en tepesindeki isimlerin aile yapısı da bu şekilde değil mi?kadın çalışmıyor diye adam istediği an kapı önüne koyacak diye birşey yok,bıktı diye kimsenin ailenin annesini bırakmak gibi bir hakkı olamaz..kadın yuvayı yapan, kurandır,evlatlarinin annesidir ,kutsaldır..karşı taraf illahaki ayrılmak istiyorsa yasalar neyi gerektiriyorsa gelirine göre onu yapmak zorundadır..konu sahibinin mesajlarını okumaya çalıştım, uyku olayına gelince konu sahibi sadece bir haftasonu olan bir olayı anlatmış,sürekli uyuyan biri değilmiş, sürekli uyuyan biri olsa 3 çocuğu kim büyüttü peki,uykusuz geceleri kim geçirdi? Hangi evlilik mükemmel ki..hangimiz eşlerimize şunu yap, bunu yapma ,böyle ol demiyoruz ki?yapilan eleştiriler bir evliliğin bitmesi için geçerli nedenler değil bence..konu sahibi şöyle hatalı, adam her yönden kendini geliştirirken kadın bu gelişmenin gerisinde kalmış, bu yüzden adam kadını artık beğenmiyor olabilir,kadin bunun önlemlerini birkaç yıl öncesinden almalıydı..Bu memlekette erkekler boşanmadan sonra yeni bir hayat kurabiliyor, ama boşanma sonrasi hayat kadınlar için çok zor..3 çocuklu bir kadının yeniden evlenmesi neredeyse imkansız,ama adam yeniden evlenecektir..adam evlendi diyelim ve yeni eşiyle evliyken ev aldılar diyelim,yeni eş yasalara göre evin yarı hissesine sahip olacak,ev fiyatları da malüm.. adam ölse yeni eş yüksek emekli aylığıni da alacak..oysa 20 yılını veren ve 3 çocuğu büyüten konu sahibi..lütfen acımasız yorum yaparken biraz düşünelim..

Ben başka bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Kadın boşanmak istemiyor çünkü rahatı yerinde. Adam 20 yılı atıyor çünkü 40 yaşını devirmiş. İnsanlar o yaşlarda bir aydınlanma yaşıyor. Geçen ömür gençlik, kalan ömür yaşlılık. Bari bundan sonra dilediğim gibi yaşayayım demiştir muhtemelen. Ben de her şeyin adamın lehine sonuçlanmasını istiyorum. Böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Kenara para atmışsa diye ona bile göz dikmiş, bordro istiyor şaka gibi. Atmışsa da atmıştır, evinden kısmamış sonuçta

İnsanların eleştirme nedeni konu sahibinin kendini başka birinin insafına bırakması. Her insanın hayattaki tüm olsaılıklarını göz önünde bulundurarark kendi ayaklarının üstünde durması lazım.

Hayatın gerçekleri acımasız biz acımasız yorum yapmıyoruz olacakları söylüyoruz hanımefendi,

Ayrıca ülkenin cumhurbaşkanının eşiyle normal ev hanımlarını kıyaslamanız çok komik, tüm fist ladyler ev hanımı zaten, İngiltere kraliyet ailesi gelini Kate de ev hanımı onla mı kıyaslayalım onun muhtemel boşanmasıyla normal ev hanımının boşanması bir olur mu komiksiniz

Onu biliyoruz canım :))) ben başka konudayım. Bunlar nasıl tanıştı. Nasıl etkileşim oldu? İkisi de aynı üni de miydi vs vs :))

Onu biliyoruz canım :))) ben başka konudayım. Bunlar nasıl tanıştı. Nasıl etkileşim oldu? İkisi de aynı üni de miydi vs vs :))
Anlattı ya üniversitede son sınıfta tanıştık, bı hafta sonra yattık , biz çok muhafazakar bir aile olduğumuz için bikac ay sonra babamlar onun memleketine gidip ailesine bu işi nikahla temizleyin dedi öyle evlendik diye...daha neyini anlatacak?

Orada bı şey dedi. ikimizin de normal sıradan bir üni idi. Ben ikisi farklı üni diye düşündüm ondan. O raddeye 1 haftada nasıl gelmiş

Orada bı şey dedi. ikimizin de normal sıradan bir üni idi. Ben ikisi farklı üni diye düşündüm ondan. O raddeye 1 haftada nasıl gelmiş

Allah bilir bi hafta bile değildir

Böyle kızlar var kendileriyle evlenmeyeceğini bildiği özellikteki ( tip, para, kariyer, iyi üniversite) adamları ayartıyorlar yatıyorlar sonra aile tehdidiyle evleniyorlar, adamlara da iyi oluyor gerçi kim kime bedavadan tek gecelik ilişki sunar, ava giderken avlanıyorlar :)

Konu sahibinin eşinin de bu sözümona çapkınlığı 20 yılına maal olmuş, keşke para ile ilişki yaşasaydı şimdi hiç değilse kıçında donu kalırdı

Çocuk mühendislikte okuyormuş, konu sahibi önlisans mezunu...Fakülteleri farkliymış ama zaten tanışıp bir hafta sonra yatmışlar ...kantinde kütüphanede felan bı kere selamlastigi , yoldan geçen bı adammış işte...

Ya pes artık diyorum, siz kimsiniz ki maaş bordrosu soruyorsunuz ? Şuan eşim sorsa bana sinirlenirim ki gizli birşey de yok, çok merak ediyorsanız mahkeme yoluyla öğrenmeye çalışın...neyse Allah'ım kinamiyorum colugum çocuğum var, sizin gibilerden korusun inşallah.. gerçekten burda bir adamı savundurdinuz bize, adamı dinlemedigimiz halde bir de adam anlatsa iyice aciriz heralde haline
Vallahi adamın gönlünde de biri olabilir hayatında da bunun için suclayamazsiniz adam sevmediğini yıllarca söyleyip boşanmak istemiş siz oralı olmamissiniz, yani seni seviyorum deyip başkasıyla birlikte olarak kandirmamis sizi...inşallah adam bundan sonra çok mutlu olur ama siz bu düşünce yapısıyla ne olursa olsun mutlu olamazsınız

Ben cumhurbaşkanı eşi hiç demedim..devletin en tepesindeki isimler yönetimde olan hepsini kasteddim,bütün partilerdeki vekillerin eşi kaç tanesi çalışıyor acaba?konu sahibinin eşi de neredeyse vekil maaşı alıyormuş..siz bu hanımların erkenden kalkıp kahvaltı falan mi hazırladığını zannediyordunuz,hepsi kendini geliştirmiş hanımlar mi sizce?ama hiçbirinin kocası bıktık diye boşamıyor..oldu hepimiz dünyaya bir defa geliyoruz diye eşimizi ,çoluk çocuğumuzu bırakalım, geçen yillari yok sayalım..

eşinizin işi ve kariyeri iyi ise, ben neden evi ve arabası olmadığını anlamadım? Hem de oturduğunuz evin tüm masrafları şirketçe karşılanırken? Eşiniz paraları ne yapıyor acaba? Bence sizden gizlediği malvarlığı olabilir, mutlaka avukatla görüşün, ve malvarlığını tespit ettirin. Belki de ailesinden birinin üstüne geçirdi paraları, ya da onların üstüne ev yaptı. 20 senedir bir ev bir araba alamayan, ev masrafı olmayan iyi kariyerli bir insan tanımıyorum.

Okuduğunuzu anlasanız çok iyi yerlere geleceksiniz, ben onlar kahvaltı hazırlıyor demedim first ladylerle normal fakirleri kıyaslamanız komik dedim zaten bir daha okursanız hani . Anlayacaksınız belki de

Adam 20 senedir degil 3-5 senedir iyi kazanıyormuş. Ayrıca zaten ailesine de maddi destekte bulunuyormuş. Ayrıca çocuklarının eğitim masrafı var. Biri özel okula gidiyor. Bu şartlarda adamın maaşı ev almaya yetmez. Boşanmayı kafaya koyan adam niye ev alsin?

Bkendinize daha cok isteyin. Kendinize 3 ya da 2 asgari ucret deyin. Bu adam bir iş ceviriyor zaten belli

Ya sacmalamayın. Ilki hadi deginiz gibi diyelim adam 2. Ve 3. Yu de yapmis. Adamı niye koruyorsunuz anlamiyorum cidden. Oyle olsa evlenir sona hemen bosanirdi niye bosanmamiş. Halindrn memnunmus demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…