3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Şunu anlamadım konu sahibi, eşinizin sevgilisi olsa ne değişecek? Veya maaşı daha yüksek olsa ne farkedecek? Adamin zaten almadığınız bi donu kaldı.
Maaşı 100 bin olsa da bundan sonra alabileceği üçün biri...kötü kötü konusturuyorlar insanı ama delirtti iki gündür...Göz göre göre yaktı çocukları da kendini de

Buradan U uckelebek ablanın kocasına sesleniyorum. Her kuşun eti yenmez aslanım. Yediğin kuşun eti 20 yılda boğazına dizilmiş bak. Demek ki neymiş Dereyi görmeden paçaları sıvamayacaksın. Paçaları sıvadın 3 çocuk oldu. Ağaçlar meyve verdi. Teyy yavrum teyy

Bütün sayfaları okumadım ama anlamadığım bir şey var. Neden herkes kadına yükleniyor… tanımadan direkt ev yatak muhabbetine girmek. 20 yıl evli kalmak, üç çocuk yapmak sadece kadının tekelinde gerçekleşmedi herhalde. Kararlarını aklınla almazsan her türlü insana çatarsın ve bedelini maddi manevi ödersin…

konu sahibinin esim bobregi de vermeyi kabul etti yazmasini bekliyorum.
Evelsi gün arabayı da kabul ederek böbrek piyasasına yakın bir miktarı da kabul etmisti zaten. Ama tabi konu sahibi hayatı boyunca hiçbirseyin bedelini odemedigi ve dünyadan bihaber yaşadığı için yine az geldi kendisine....Kadını tek taraflı dinlerken biz bile delirdik burda...Kimbilir adam neler yaşiyor yirmi yildir?...İnceldiği yerden kopsun diyip avukatını sokacak mecburen devreye cunkü konu sahibiyle konuşarak anlasması, gözünü doyurması,cocukları mağdur etmeden bitirmesi, kadının ailesiyle başetmesi imkansız...

Konu sahibine gereksiz yüklenilmiş, hepsini okuyamadım tabi, kadın manevi olarak zaten çöküşte, maddi olarak kalkınsın bırakın, adam madem sevmiyordu 20 sene boyunca neden bitmedi evlilik, neden 3 çocuk, kadın ailesine tehdit ettirip yapmadı heralde çocukları, gençlikte bi nane yenmiş, kadın tek başına yemedi naneyi, oh olsun ulan, tam tersi hikayeler okuduk hep, abla al donuna kadar, bu da tüm ezilen kadınlara örnek olsun, ben hiçbirşey talep etmezdim beni sevmeyeni ben hiç sevmem hiçbirşeyini de istemem kafası, ne demişler fakiri fakir yapan bir kuru gururdur, ama ben böyleyim diye aksi davranan hemcinsimi yargılamıyorum, kadın yardım istemiş açmış konuyu, duymadığı laf kalmamış

Aslında iyi niyetli olduğunu düşünüyorum herkesin ama herkesin koşulları hayattaki konumları durumları tecrübeleri farklı. Buna saygı duyalım yeterince zaten 55 sayfa yazılmış.

Birebir katılıyorum adam yarın bir gün sevgilisi ile evlenip çocuk yapıp başka aile kurup bu çocuklarla kadın nafaka alamayıp icra ile ulaştığında çok üzücü bir durum olacak. Herkes için hayırlısı olsun

Çok iyi yazmışsınız diyelim tamam da tüm ezilen kadınlara örnek olsun diye örnek vermenize, gerçekten ezilen kadınlar ben ne alaka der.
Bir tuttuğunuz yaşamlarla alakası yok çünkü.

abla al donuna kadar, bu da tüm ezilen kadınlara örnek olsun
Ezilen kadınlara değil kadın düşmanı ekşiboylara ibretlik bir konu bu....Allah muhafaza tesadüfen bir görseler konu sahibinin yorumlarını filan anında başlık açarlar, cimere kadar şikayet ederler.... Yani zannettiğinizin aksine bunun gibi üc beş acgozlü kadın yüzünden nafaka yasası toptan değismek üzere... Gerçekten ezilen kadınlar daha da ezilecek yakında bunların sayesinde, haberiniz yok...

Son düzenleme:
Çok iyi yazmışsınız diyelim tamam da tüm ezilen kadınlara örnek olsun diye örnek vermenize, gerçekten ezilen kadınlar ben ne alaka der.
Bir tuttuğunuz yaşamlarla alakası yok çünkü.
Konu sahibin psikolojik olarak iyi olmadığını düşünüyorum, kadın 3 çocukla terkediliyor, adam sütten çıkmış ak kaşık gibi yazık falan yazılmış, 20 sene sana katlanmış yazılmış, sadece terkedilmiş bi kadına böyle yazılması beni rahatsız etti, tabiki onun da manevi bişeyden bahsetmeyip maddi olarak ne koparabilirme dönen yazıları hoş değil, ama manevi destek için açmamıştır belki konuyu,manevi olarak zaten bitik baksanıza, şuan adamdan intikam almak istiyor, iyi değil hali, destek alıp o da eski kocası da iyi olur inşallah.

Evet iyi değil ama belki evlenirken bile iyi değildi ne biliyoruz.
Bir de 20 senelik evliliği birden bitiyormuş gibi yazmaya gerek yok kaç yıldır söylemiş en az 2 yıldır yatakları ayırmış.
Davulun sesi gelmiş hep ama o nedense evi terk edene kadar oralı olmamış.
Büyük ihtimalle eşinin vicdanlı oluşundan gidemeyeceğini düşünmüş.
Kaç kadın iki yıldır ayrı yatan eşi olsa böyle olmaz boşanalım madem deyip resti çekip konuşmaz yani.

Ben açgözlü diye asla kimseye yafta yapıştıramam, evlilikte kazanılan herşey ortaktır, kadının tam olarak ne talep ettiğini okumadım, ederse de etsin, kendi meseleleri, benim sadece değinmek istediğim kadının manen iyi hissetmediği, mantıklı düşünemediği, o nedenle hemcinsimize bu kadar yüklenmememiz gerektiğiydi, Allah kimsenin başına vermesin, belliki seviyor kocasını, ama ne yazıkki elde tutmak için yanlış yapıyor, eşinizden istediklerini alın, ama mutlaka manevi destek de alın bu süreçte U uckelebek Allah yardımcınız olsun hem sizin hem eşinizin

Ayrıntıları bilmeden okumadan belki de sadece aynı kafa yapısında olduğunuz için verdiğiniz desteğin sonucları , bir gün dönüp dolaşıp sizi vurmaz umarım....iyi aksamlar

Yahu tabiki birden bitiriyor, çocuklar kaç yaşında , onları yaparken iyiydi 2 seneye kadar, yapmasaydı o zaman, 20 yılda 2 yıl az tabiki, adam 2 sene yolunu yapmış ve ayrılıyor işte, onun adayı da vardır kesin, kariyeri sağlam, oh bırak bunu git, kadın terketseydi keşke , cesaret edemedi diye düştüğü duruma bak, ben olsam yapardım ayrı mı yatıyorsun, haydi çav, ama kadın yapamamış, ne yapalım yuhalayalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…