- 25 Aralık 2020
- 5.993
- 21.586
- 298
- 41
işte kadının kendi evi varmış orada da olan olmuş --burada da sorulmuştu zaten, kafede filan buluşmadınız mı siz, nasıl iş sekse geldi 1 haftada diye.sen tanıştıktan bir hafta sonra bekaretimi verdim demiştin.
Aynısı kardeşimin başına geldi. Kızın dengesizliği yüzünden ayrılmıştı. Sonra kız babamı aradı utanmadan namusumu temizleyin ben böyle napıcam diye ağladı. Babam da dayanamadı kardeşimi ikna etti yazık o da bir ailenin evladı diye vicdan yaptılar.işte kadının kendi evi varmış orada da olan olmuş --burada da sorulmuştu zaten, kafede filan buluşmadınız mı siz, nasıl iş sekse geldi 1 haftada diye.
toplam 2 ay sürmüş ilişki adam bitti, ayrıldım, memlekete gittim diye düşünüyor (haziran olsa gerek)
kadın da memlekete gidince ailesine duyuruyor
ailesi kalkıp adamın memleketine gidip bu kızla evleneceksin yoksa karışmayız diyor
ve evleniyorlar
tabii bence adamın salaklığı basıp gitse ukraynaya, rusyaya, dağbaşı bir şantiyeye 20 sene önce yeni mezun mühendis çalıştıran herhangi bir yere, telefonu melefonu da kırsa atsa, izini kaybettirse, şu hayatı hiç yaşamazdı. adamın aile de hiç dememiş demek ki...
Küçük oğlumun okulunda rehber öğretmenle görüştüm. Okulda ağlamış annem babamla küstü babam eve gelmiyor diye. Nasıl bir sebep bu çocukların gözyaşına değer savunduğunuz şeylere bak, hayretle okuyorum. Birini bulsun inşallah diyen var. Hala dönmedi bana buarada. Sorduğunuz soruları cevaplamıştım ben 2 yıllık bi fakültedeydim aynı üniversitede. Bir sabah poğaça alırken benim moralim bozuk ve ağlıyordum orada karşılaştık. Bölümünü sordum o da bana sordu. Sonra kantinde karşılaştık. Sonra bikaç kere sohbet ettik ben yalnız yaşadığımı söyledim evde konuşmak istedi. Ben de ne kadar hata varsa onda da o kadar var. Sonra 2-3 hafta böyle devam etti ilişkimiz. Ev dışında hiç dolaşmadık diyebilirim bir kere türkü bara gitmiştik. Sonra ayrılmak istedi okuluda bitti bunlar 2 ay içinde oldu bitti. Ayrılıp gitti memleketine sonrasını anlattım zaten. Aramadığı için gerginim çocuğun okulundan aradıklarını söyledim görüşünce haber verirsin demişti ama eve gelmesini istiyorum konuşmak için.
boşanma sıraısnda da sizinkiler stres yapmıştırAynısı kardeşimin başına geldi. Kızın dengesizliği yüzünden ayrılmıştı. Sonra kız babamı aradı utanmadan namusumu temizleyin ben böyle napıcam diye ağladı. Babam da dayanamadı kardeşimi ikna etti yazık o da bir ailenin evladı diye vicdan yaptılar.
Sonra ne oldu, kızın yine dengesizliği yüzünden 6 ay içinde boşandılar... Vicdanlı insanların laneti de bu demek ki.
Hani hep diyoruz Ya boşanmış adamlardan uzak durun genelde kötüdür karısı son çare boşanmıştır,
hadi adam iyi olsa bu seferde eski karısı çirkeftir size hayatı dar eder diye,
Konu sahibi ve eşi 2. Kategoride,
Bakın ilk defa bir erkek için bu forumda bu kadar üzülüyoruzbu tarihleri not edelim 2023 çok farklı oluyor bizim için
Keşke bu evliliğe bu çocukları yapmasalardı. Adam da suçlu kadın da. Madem yediler bir halt, çocukları alet etmesinler. Benim anne babamın da bok gibi evliliği vardı. Biz de onlar boşanmıyor diye ağlıyorduk. Çocuklar illa üzülüyor.Yazık çocuğa keşke çocukların üstünden yapmasanız isteklerinizi.
Çocuğun ağlamasını geç bacım, sen üçünü de doldurup , yanına alıp babaaaa boşanmaaaaggg diye adamın önünde aglatmadin mi? Bosanirsan babalarıyla goruşturmem diyen sen değil misin? Para pul meselelerini gectim çocuklarini dusünen hiçbir anne şunları yapmaz, söylemez...Adam çocuklar etkilenmesin, maddi manevi mağdur olmasin diye sakin davranip senin suyuna gittikce , sen hala diyorsun ki "ne istersem veriyor demek ki daha çok parası var, hepsini alayım" ..Kusura bakma kocanı, cocuklarını belki kandirirsin ama biz yemiyoruz artık bunları...
Protokol işine gelince sen unut bence artık o protokolü...Mis gibi iki protokol hazirladi sana adam, neredeyse bütun gelirini sana verdi, ömür boyu rahat içinde yaşayacaktın , reddettin, üstelik bordro istedin,daha fazlası için direttin....Bu gece gelmeyecek o adam, yarın da gelmeyecek, hiç bekleme....Haftaya bı celp gelecek sana bı tane iadeli taahutlü, herkes gibi mahkemede görüseceksiniz bundan sonra, hakim sana neyi layık görürse onu alacaksın iki sene sonra...Artık yapacak bişey yok. Bunu sen kendin istedin çunkü...
Adam zorla mı evlenmiş o detayları çok okumadım yazık adama yine iyi dayanmış
Gitse de hayatını yaşasa
Para ile vazgeciremediniz simdi de cocukla vurmaya çalışacaksınız, çocuğu buna alet eden sizsiniz.Cocuk bunlari bu şekilde yasiyorsa sebebi sizsiniz.Eger iyi bir anne olsaydınız cocugunuz bundan bu şekilde etkilenmezdi.Yok soyle yok böyle demeyin bosuna her sey ortada.Agliyorsunuz ,cocuklari dahil ediyorsunuz,onlari dolduruyorsunuz ,sahit ediyorsunuz.Ne bekliyordunuz?Küçük oğlumun okulunda rehber öğretmenle görüştüm. Okulda ağlamış annem babamla küstü babam eve gelmiyor diye. Nasıl bir sebep bu çocukların gözyaşına değer savunduğunuz şeylere bak, hayretle okuyorum. Birini bulsun inşallah diyen var. Hala dönmedi bana buarada. Sorduğunuz soruları cevaplamıştım ben 2 yıllık bi fakültedeydim aynı üniversitede. Bir sabah poğaça alırken benim moralim bozuk ve ağlıyordum orada karşılaştık. Bölümünü sordum o da bana sordu. Sonra kantinde karşılaştık. Sonra bikaç kere sohbet ettik ben yalnız yaşadığımı söyledim evde konuşmak istedi. Ben de ne kadar hata varsa onda da o kadar var. Sonra 2-3 hafta böyle devam etti ilişkimiz. Ev dışında hiç dolaşmadık diyebilirim bir kere türkü bara gitmiştik. Sonra ayrılmak istedi okuluda bitti bunlar 2 ay içinde oldu bitti. Ayrılıp gitti memleketine sonrasını anlattım zaten. Aramadığı için gerginim çocuğun okulundan aradıklarını söyledim görüşünce haber verirsin demişti ama eve gelmesini istiyorum konuşmak için.
Aynısı kardeşimin başına geldi. Kızın dengesizliği yüzünden ayrılmıştı. Sonra kız babamı aradı utanmadan namusumu temizleyin ben böyle napıcam diye ağladı. Babam da dayanamadı kardeşimi ikna etti yazık o da bir ailenin evladı diye vicdan yaptılar.
Sonra ne oldu, kızın yine dengesizliği yüzünden 6 ay içinde boşandılar... Vicdanlı insanların laneti de bu demek ki.
Adam iyi kalpli bir insan belli ki mutlu olur inşEvet ilk haftadan sevişmişler adam terkedince de ailesi tehdit etmiş
Hem de nasıl. Ne iftiralar atıldı ne çirkeflikler yaşandı. Bütün akrabalara mahalleye kardeşim hakkında neler demiş. İnsanlar da inandı tabi. Kardeşimi o kadar kötüledi ama boşanma günü ailesini alıp yalvarmaya geldi. Eğer kardeşim boşanmazsa herkese yalan söylediğini deyip temize çıkarırmış. Affetmezse daha kötülerini söylermiş... Çocuğun canı yanmış iyice artık dedikoduyu mu düşünür. Boşandı da kurtuldu o rezilden.boşanma sıraısnda da sizinkiler stres yapmıştır
Çok şükür eklenmedi. Son zamanlarda kardeşimle barışabilmek için hamileyim diye haber yolladı. Kardeşim şey dedi "hazreti Meryem değilse biraz zor o iş"İnşallah o 6 ayda bir de çocuk eklenmemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?