aynı kafa yapısı mıAyrıntıları bilmeden okumadan belki de aynı kafa yapısında olduğunuz için verdiğiniz desteğin sonucları , bir gün dönüp dolaşıp sizi vurmaz umarım....iyi aksamlar
Okumadığınız ayrıntıları bilmediğiniz bir konuda bizim konu sahibini direkt yaftaladığımızı, yardimcı olmaya calışmadığımızı söylemeniz de yaftalamak değil mi? Günlerdir ugraşıyoruz, hatalarını gösteriyoruz, psikolojiden bahsediyoruz, tavsiyeler veriyoruz, yasaları anlatmaya calışıyoruz,başina gelebilecekleri anlatıyoruz, cocukları düşun, böyle acgozlü olursan çocukları da kendini de mağdur edeceksin diyoruz (haklı çıktık zaten, adam pes etti)...Okuyun anacım,yaftalamadan önce üşenmeyin okuyun...aynı kafa yapısı mıben olsam terkederdim beni sevmeyeni sevmem tek kuruşunu istemem yazdım,çevir kazı yanmasın, ben sadece psikolojik olarak çökmüş birine biraz iltimas dedim, sizin yorumlarınız da sizi vurmaz inşallah vurursa konuyu buraya açmayın burası direkt yaftayı yapıştırır affetmez ona göre iyi akşamlar
Bi ayrıntı mı kaçırdım ben yaaa en son adam arabaya tamam demişti. Var mı sonrası. Takip edemiyorum vallahi çok hızla ilerliyo. Bu konuya gelmekte istemiyorum ceza yememe sebep olduğu içinOkumadığınız ayrıntıları bilmediğiniz bir konuda bizim konu sahibini direkt yaftaladığımızı, yardimcı olmaya calışmadığımızı söylemeniz de yaftalamak değil mi? Günlerdir ugraşıyoruz, yasaları anlatmaya calışıyoruz,böyle acgozlü olursan çocukları da kendini de mağdur edeceksin diyoruz (haklı çıktık zaten, adam pes etti)...Okuyun anacım, üşenmeyin okuyun...
Gerçekten bir şey diyemiyorum iki sene yatakları ayırmış dedim ondan öncesi de söylemiş durmuş.Yahu tabiki birden bitiriyor, çocuklar kaç yaşında , onları yaparken iyiydi 2 seneye kadar, yapmasaydı o zaman, 20 yılda 2 yıl az tabiki, adam 2 sene yolunu yapmış ve ayrılıyor işte, onun adayı da vardır kesin, kariyeri sağlam, oh bırak bunu git, kadın terketseydi keşke , cesaret edemedi diye düştüğü duruma bak, ben olsam yapardım ayrı mı yatıyorsun, haydi çav, ama kadın yapamamış, ne yapalım yuhalayalım mı
Adam arabayı da kabul edince konu sahibi teyze kızlarinin gazına gelip "Boşanmak icin hiç direnmeden bütün maaşını bana verip gırtlağına kadar borca batıp , aç kalmayı göze aliyorsa demek ki maaşı daha yüksek" şeklinde şahane bir akıl yürütüp, protokolü imzalamadı üstüne adamdan maaş bordrosunu da isteyerek muazzam bir hamle yaptı...Doğal olarak o saatten sonra ses yok adamdan...Bi ayrıntı mı kaçırdım ben yaaa en son adam arabaya tamam demişti. Var mı sonrası. Takip edemiyorum vallahi çok hızla ilerliyo. Bu konuya gelmekte istemiyorum ceza yememe sebep olduğu içinama merak ediyorum. Kocama durumu özet geçtim oda merak içinde kaldı nolmuş nolmuş diyor
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olmasın ama. Kemiğinin iliğine kadar sömürmüş. Neticede insan kemiğinin iliğinin bi gramı bile 23 bin dolar ediyo. O eksik kalmış.Arabayı da kabul edince konu sahibi Boşanmak icin hiç direnmeden bütün maaşını bana veriyorsa, aç kalmayı göze aliyorsa demek ki maaşı daha yüksek" şeklinde şahane bir akıl yürütüp, protokolü imzalamadı üstüne adamdan maaş bordrosunu da isteyerek muazzam bir hamle yaptı...O saatten sonra ses yok adamdan...
Ya böyle ilikti bobrekti dalga geçiyoruz ama bu adam gerçekten bu kadar naif ve çaresizse (ki konu sahibine ve ailesine bakınca neden öyle olduğu anlaşılıyor) ciddi ciddi ölümden başka çıkışı kalmayacak...Adam kendine bişey yaparsa konu sahibi de cocukları devlet yurduna bırakıp dul maaşıyla Rize ye döner artık...Kendi bilir...Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olmasın ama. Kemiğinin iliğine kadar sömürmüş. Neticede insan kemiğinin iliğinin bi gramı bile 23 bin dolar ediyo. O eksik kalmış.
Adam boşanmaktan vazgeçecek bu taleplerleBu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
Aynen ben de Burda ilk kez bir üyenin mesajlarını okurken suratım tiksinti ile buruştu. İnşallah adam boşanır, iyi bir de gayet kurar bari hayatının 20 senesinden sonra mutlu olur. Yazık beDikkatli okursanız göreceksiniz ayrılmak isteyince aile yine tehdit ve kadın da intihar ediyor, cocukları ağlatıyor fln :)
tabi aslında adamın suçu birlikte olmak ve cocuk yapmak, kurbağa gibi su sıcayınca mayışmışsa demek ki :)
İnanın biraz okuyun kadının mesajlarını adama acıyıp önüne bi tas çorba koyarsınız
Bir an aynı durumda oğlum olsa diye daldım gittim de. Ben olsam "oğlum kızınıza tecavüz etmemiş. Kız kendi evine çağırmış demek ki kendi istemiş. Biliyorsunuz bu yaştaki erkekler bu tarz fırsatları zaten kaçırmazlar. Kızınız için bu kadar önemliydi madem yapmasaydı kendi sorunu " derdim. Oğlumu böyle bir çirkef için yakamam. Gerekirse yurtdışına kaçırırım yine yapmam.Allah bilir bi hafta bile değildir
Böyle kızlar var kendileriyle evlenmeyeceğini bildiği özellikteki ( tip, para, kariyer, iyi üniversite) adamları ayartıyorlar yatıyorlar sonra aile tehdidiyle evleniyorlar, adamlara da iyi oluyor gerçi kim kime bedavadan tek gecelik ilişki sunar, ava giderken avlanıyorlar :)
Konu sahibinin eşinin de bu sözümona çapkınlığı 20 yılına maal olmuş, keşke para ile ilişki yaşasaydı şimdi hiç değilse kıçında donu kalırdı
Okumadım dediğiniz sayfalarda detaylar var çünkü. Konu o hale geldi ki, herkes adam sevgili bulsun da mutlu olsun modunda. Ne yaparsa yapsın kime giderse gitsin ama nikahı bende kalsın diyor. 4 senedir kendisiyle ilişkiye girmeyen son 2 yıldır da kanepede yatan ve nihayet evden ayrılan adam için diyor bunu. Çocuklarını babanız benden boşanacak diye ağlatıyor babalarına boşama annemi diye yalvartıyor.Bütün sayfaları okumadım ama anlamadığım bir şey var. Neden herkes kadına yükleniyor
Parası pulu maddi imkanı olan psikoloğa psikiyatriste terapiste gidecek. Yok öyle ben kendimi düşünürüm, ne çocuklara ne adama huzur veririm tribi. Kendi yazdı 3 çocuğu da boşanma annemden diye babalarına ağlamış. Çoluk çocuğa acı çektirmeye kimin ne hakkı var? Adam insan gibi boşanmaya çalışıyor ve 4 senedir karı koca değiller. Adam başından atmıyor, çocuklarının A dan Z ye her şeyini üstleniyor. Protokol seriliyor önüne cıks beğenmedim şunu da koy diyor. Adam ekliyor, ona da lolo. Hele bir boşansın çocukları göstermiycem diyor. Evet bence de kafa gidik ama psikolojik yardım alacağına cahil cühela teyze kızlarından gazlanıyor. Ailesi adamın tepesine çökmüş evleneceksin diye, boşanmak isteyince abisi vururum seni diyor veya bir sonrakinde kadın intihara kalkışıyor. Yazık değil mi, çocukların yaşadığı ortama hale bak.aynı kafa yapısı mıben olsam terkederdim beni sevmeyeni sevmem tek kuruşunu istemem yazdım,çevir kazı yanmasın, ben sadece psikolojik olarak çökmüş birine biraz iltimas dedim, sizin yorumlarınız da sizi vurmaz inşallah vurursa konuyu buraya açmayın burası direkt yaftayı yapıştırır affetmez ona göre iyi akşamlar
Eflak ve bogdani da iste ablacim bu aZ olmusBu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
Ya kadının mağdur olduğu noktalar olduğunu düşünüyorum ama yirmi yıl bir evliliği sürdürmek demek artık o insandan ayrılamayız demek ki ? Bilmiyorum ki gelecekte aşık kalacak miyim sevgiyle aynı yatakta yatacak miyim eşimle . Iki yıl bence çok uzun bir süre iş bulmak bir hayat kurmak için bu adam bu kafar maaşla bir ev almamış zaten mal kaçırıyor alacağı paradan da olacak konu sahibi . Kendine zarar veriyor . Davaya gitse bence bu kadar alamazYahu tabiki birden bitiriyor, çocuklar kaç yaşında , onları yaparken iyiydi 2 seneye kadar, yapmasaydı o zaman, 20 yılda 2 yıl az tabiki, adam 2 sene yolunu yapmış ve ayrılıyor işte, onun adayı da vardır kesin, kariyeri sağlam, oh bırak bunu git, kadın terketseydi keşke , cesaret edemedi diye düştüğü duruma bak, ben olsam yapardım ayrı mı yatıyorsun, haydi çav, ama kadın yapamamış, ne yapalım yuhalayalım mı
Konu sahibi çalışamam çocuğum ilkokulda diyor
İlkokul
Yuh artık
Ben ilkoluk 3teyken eve servisle gelip anahtarla girip anne babamı bekliyordum akşama kadar
Dediğim gibi konu sahibi çözümsüz. Bela tiplerden. Hani hayatın boyunca asla bulaşmaman gereken, kendi evladına bile hayrı olmayanlardan. Anlayacağını sanmıyorum. Narsist çünkü. Kendi keyfi ve bencilliği için herkesin psikolojisini feda etmeye hazırÇalış dediğimiz zaman çocuğum küçük çalışamam diyor
Kahvaltı dediğimiz zaman çocuklar büyüdü, kendi kahvaltılarını hallediyorlar diyor
Her durumda kendisine uygun olanı çekip çıkartıyor, geri kalanı görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?