3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Gerçekten oğlunu seven bir anne bunu yapar

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, böyle kötü çirkef bir aileye düşünce son çare yurtdışına kaçmak olur.

cünkü eskiden bekaret bozmak diye bir suç varmış birkin izale mi ne diye geçiyormuş, sonra bu suç kaldırılmış ama tazminata bağlanmış, gerçi hiç suç olmasa bile bu seferde cinsel saldırıdan açarlar, boşu boşuna cocuğun sicilinde ‘cinsel saldırı’ yazar.

Kötüye düşmemek lazım bu forumda bile bisürü kadın bekaretini alan adamı tehdit etmek yerine gidip diktiriyor, ( bana göre bu da yanlış ama böyle tehditten daha iyidir )

Hala bu şekilde evlenenler var en son 2 hemşire böyle evlendi benim çevremde kadın olan erkek olanın ailesinin evine geldi şehir dışından, kanlı çarşafın fotosunu göstermiş aileye, adam başta inkar etmeye çalıştı hatta gidip Kızlık diktirmeye götürmüş daha önce kadını, ama kadın evi basınca evlendirdi ailesi ( kadının eve gelmesi bir tehdit bugün ben geldim yarın ailem gelecek demek bi yerde , gerçi ailesi de gelmiştir ben sadece evlendiklerini duydum )

Allah'tan kocan ağır başlı imiş abla. Yoksa her gün evde değil otelde buluşurdunuz. Herife bak evden dışarı çıkmamış

Değer vermediği için ortalıkta görüşmemiş adam, pocketing ( cebe atma) deniliyor buna psikolojide, partneriyle dışarda görüntü vermek istemeyenler uyguluyor.

Adam fakbadi buldum diye sevinirken, Karadenizli aile adamı fak etmiş

Eyyy konu sahibinin eşi sen kimsin Ya karadenizlilerle aşık atabileceğini mi sandınnnnn hey yavrum heyyy

Esinizin ailesi ne alemde hiç bahsetmediniz U uckelebek onlarin tepkisi nasil boşanmaya? Vallahi bende bu konuyu çok merak ediyorum
Onlarla pek aramız iyi değildi.Boşanma konuları için geçen ay benim ailem geldi, onlarda eve geldi konuşmaya. Allah var çocuklara kıyamadı onlarda eşime telkinde bulunmuş, kızım konuştu babanesiyle ondan öğrendim. Bana bayıldığını sanmıyorum, hangi kayınvalide bayılmış zaten ama özellikle ilk kızıma çok düşkündür. Eşim gelmedi ve aramadı. Ama protokolü değiştirip mesaj atmış, üstüne bişey yazmadım Öfkeyle ya da yönlendirmeyle hareket ettiğini hissettim. Bugün ya da yarın akşam gelir o da böyle davranıp psikolojimi yönetmek istiyor. Çekişmeli davadan bahsetmedi hiç, daha önce konuşrken rezillik dedi herşeyin ortaya dökülmesi çocuklar şahitler vs. Ama bordro konusunu da açık etmek istemediği için yanaşmaması normal. Benim için uzamasında sakınca yok, bir acelesi varsa o düşünmeli o tarafını. Boşanma sonuçlanana kadar bizim evimizi ve hayat standartlarımızı düşürmeden tedbir nafakası verilebilirmiş ilk andan itibaren. Yani bununla benim gözümü korkutamaz. Bunu da kafamdan uydurmuyorum akıllı eşimin avukatının eşi de avukat. Ben de onu tanıyorum ondan öğreniyorum bunları istemiyorsan boşanmayı imzalama dedi, seviyorum demen yeterli dava red bile edilebilirmiş. O da hayatında bir kadın olmasa böyle alel acele çocukları ailesini herkesi karşısına alıp çırpınmaz diyor

O da hayatında bir kadın olmasa böyle alel acele çocukları ailesini herkesi karşısına alıp çırpınmaz diyor

gercekten cevrenizdeki insanlardan akil almayin. bir kisi bile mantikli degil, bir kisi bile adam basindan beri istemiyor zaten diyemiyor cunku. inanilmaz.

Peki karar verdin mi abla? Bosanmak istemiyorum seviyorum mu diyeceksin? Yoksa bordro tutarina gore duzenleme isteyip kabul mu edeceksin? U uckelebek

gercekten cevrenizdeki insanlardan akil almayin. bir kisi bile mantikli degil, bir kisi bile adam basindan beri istemiyor zaten diyemiyor cunku. inanilmaz.
Sparkly bırak dostum , akıl alınacak en doğru kişiyi bulmuş hanımefendi...Hem bir kadın avukat hem hanımefendiy de kocasını da tanıyor....mutlaka çok doğru yönlendirecektir, destek olacaktır....Bence siz avukatı dinleyin konu sahibi...Biz onun kadar bilgili değiliz yasal konularda.

Konuyu ve yazilanlari hayretler icinde okudum..
Kadini paragözlukle sucalayanlar evlenmeden once birlikte oldular diye zorla evlenmis gibi yorum yapanlar..
Yahu adama kadin tecavuz mu etmis..
Eger sorunlulugunu alamayacaksa uçkurunun pesine dusmeseydi..

Adam 15 bin veririm nakafa diyor yorum yapan hamimlar hak etmediğini söylüyor..
size gore neyi hak ediyor acaba..
siz misiniz buna karar verecek olan..
iyi misiniz siz ya.. nedir bu kin nefret ofke.. kadin 3 tane cocuk yetistirmis bir zahmet bu kadar istegi olsun..

Zorla kadina calis diyenler var.. zaten suan bir ise girse maksimum 8.500 alacak belki 10 bin.. ve aksama kadar calisacak yorgun gelecek evde 3 tane büyük cocuk var.. peki kim ilgilenecek.. zaten büyük bir sorumluluk aliyor kadin..
Hersey para mi ya.. adam gidecek yeni birini bulacak cocuklar da annede oh..

Kadin 8-10 saat mesai yapacak birde gelecek ev temizlik yemek.. cocuklarin odevi kisisel problemleri bakimlari..
Nedir bu kadinin kadina düsmanligi..
Adam verilecek olan nafakayi dert etmezken bazi hanimlarin bu asiri koca hassasligi neden..

Kendileri olsa donuna kadar almak icin kendini paralardi ama baskasi olunca "sen o parayi hak etmiyorsun"
Konu sahibinin sucu ne kocasini mi aldatmis hak etmiyor napmis..
Kahvalti hazirlamadi diye neredeyse linc edildi..
Yaziktir ya..

Son düzenleme:

Ablacim boşanmak istemiyorsan protokolle ugrasmak yerine acaba cift terapisi mi önersen? Cekismeli dava ile bu kadarini alamazsin. Tazminat icin kusurlu taraf lazim, esinin kusurlu oldugunu ispat edebilecek misin? Dava sonuclanana kadar istirak nafakasi alacaksin ama mahkeme cok daha azini hukmediyor. Esinin fiili geliri ile kayitli geliri arasinda fark varsa bide onu ispat etmek gerekecek. Sana bu akillari avukat degil mahalle bakkali veriyor gibi. Araba, nafaka diyecegine kocanin boynuna sarilsan, seni seviyorum ayrılmak istemiyorum, terapi alalim, bende begenmedigin ne var diye konussan daha etkili olmaz mi?

Çoğu kişi hayattan alamadığı hıncını buraya can havli ile derdini açan kadından alıyor
Böyle gelmiş böyle gider
Artık ben derdime dert katmamak İçin kendimle ilgili konu açmıyorum burda
Saldırmak İçin pusu kurmuş onlarcası var burda

Konu sahibi şimdiye kadar aldatıldığını hiç düşunmemistim şahsen, ama eşini de seni de tanıyan bir avukat (eşinin avukatının karisiymis ) bu ihtimale karşı çekismeliye git diyorsa belki vardır bı bildiği...Eşinden öğrendi belki ama açik açik söyleyemiyor belki sana....Sen dinle bu kadını....

Yahu hanımefendi ben sizi gerçekten anlamıyorum. O kadar da yazıyorsunuz nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Sizin evlilik zoraki olmuş. Yıllar geçmiş, yollarınız iyice farklılaşmış. Son 2 yıldır ev arkadaşısınız zaten. Adam her türlü diyormuş boşanacağını. Şimdi boşanacak, istediğiniz her şeyi ama her şeyi veriyor. Daha ne istiyorsunuz? Mahkemede “ben seviyorum” demeniz neyi değiştirecek? Adam sizi sevmiyor? Benim anlamadığım kaçırdığım ne var? Eninde sonunda boşanacaksınız. Bugün olmaz, 4 yıl sonra olur. 4 yıl sonra çekilmeli boşanınca bunları da alamayacaksınız. Elinize ne geçecek? Adamın giden ek 4 yılı mı? 4 yılını alınca ne olacak? Adam sizi birden sevmeye mi başlayacak?

Kendisi öyle hareket etmiyor mu asıl ya kişi kendinden bilirmiş işi.
Adam evden ayrıldı bir daha dönmese iki veya üç yıl sonra haklı sebep olmuyor mu
Yok, evde kalan terk sebebiyle açabilir ama evden giden (hele erkekse) uzaklaştırması filan yoksa bu sebeple acamaz diye biliyorum ben...

Yahu ben bu “çalışma” takıntısı olanlara en çok karşı çıkanlardan biriyim ama bu hanımefendi çalışmak zorunda. Eşi öldüğünde nafaka falan kalmayacak. Dul maaşı da olmayacak. Bu kadın yaşlılığında ne yapacak? Çocuklarına mı yük olsun? Yoksa ev hanımı olmakta da çalışmak istememekte de hiçbir sorun yok bence. Benim pasif garanti gelirim olsa ben çalışmam diyorum hep. Ama bu hanımefendinin garanti geliri yok ki. Eski olacak koca ölümlü sonuçta. Eski kocasından erken ölmesi ihtimaline mi güvenecek?

Bir de baba zaten 3 çocuğu da istedi. Zor gelirse babaya verir baba isteyerek severek bakarmış. Hanınefendi nafakayı elbette hakediyor. İş bulacak vs bunlar zaman alıyor. Ama “kendi için” çalışmak zorunda maalesef.

Yok, evde kalan terk sebebiyle açabilir ama evden giden (hele erkekse) uzaklaştırması filan yoksa bu sebeple acamaz diye biliyorum ben...
Gitse ve para vermese her türlü açar ama adam çocukları varken bunu yapamaz tabii.
Yapsa yine şu verdiklerini verir herhalde tazminat olarak.

Adam aldatiyorsa Çekişmelide daha fazla alabilir...Kadın avukatın bildiği ama açık açık anlatamadığı birşeyler var gibi geldi bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…