3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Konu sahibi ben seni savunuyorum burda yazık kadının üstüne gitmişler diye sen kendini niye eleştiriyorsun ya. Belki de benle tartışanlardan biri sendin. Ayıp yani fakeliğin de Bi raconu olur.
Ahahaha fakeligin nasıl raconu oluyormuş

Olay neymiş konu gerçek miymiş kazen i anlamadım ben

Aslında iki çocuk annesi miymiş?
Olay neymiş konu gerçek miymiş kazen i anlamadım ben
Konu gerçek detaylar farklı olabilir kadın ikinci hesap açıp bunları yazıyor sonra da asıl hesabından yorum yapacağım diye girip fake hesabından yazıyor. Sorulunca da yok özelden mesaj geldi bu mesaj oydu falan diyor. Şikayet ediliyor galiba Kazen abi de yazıyor kendinizi ortaya koydunuz diye. Konu gerçek ama kimliğimdeki olmasın diye böyle bir şey yapmış.

İyi de adam uckurunu tutmamış diyosun kadın da bı tarafını tutmamış burda ikiside hatalı daha çok yeni tanıdığı biriyle birlikde olmuş bugüne kadar intihar tettitle evlilik yürümüş bunları söyleyen konu sahibi.Ayrica adam çocukları da istiyor kadın vermem diyor yani burda ne gibi bı düşmanlık var ? Siz baştan sona bı okuyun tekrar kadın düşmanlığını konusalim

Fakeden kendini destekleseydi Ya, neden muhalefet etmiş ki

Çok haklısınız konu sahibinin gerçek hesabı banlansa keşke haketti çünkü o zmn zaten herkes görmüş olur hesabını
Şuan kafama onu takamayacak kadar kandırılmış hissediyorum. Bizde burda 100 kadın kendimizi zeki sandık günlerce keklenmişiz. Sindiremedim bi okuyunca

Evet ne kadar üzüldük yazık gerçekten. Keşke başta bu benim ikinci hesabım deseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…