3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Çocukları istemesi yalan. Şimdi sizi onunla korkutmak için istiyordur. Tamam deseniz geri adım atar.
Ben sizin bir ev sahibi olmanız gerektiğini düşünüyorum. Çalışarak bu şekilde geçinebilirsiniz ancak. Ama tabi adam yanaşmazsa yapacak bir şey de yok.

Sanirim surekli
Problemleri
Hali
Altina supurunce bi yerde patlak veriyor…nasilsa rahatim yerinde diye bir kafada olursan o rahat bir gun bozulur yani..parasizlik birseye benzemez.. tabiiki yeri gelince herkes elini tasin altina koyacak.. sorun su ki bu kadinlar o el tasin altina nasil
Konulur, hic bir fikirleri yok.. ogrenmeyede gonullu degiller

2 3 milyona ev varsa bende alirim yine iyiymis. Zaten tum konut kredileri bu sekilde uzun sürüyor. Yeni bir paket açıkladılar ona gore bir ev alsin size.
Cocuklarin masraflarini karsilasin,
Cocuk basina 2bin nafaka yollasin.
Size sunacagi protokolu hemen imzalamayin. Baska bir avukatla daha gorusun

Anlamiyorsunuz galiba
Evin tapusu size ait değil
Siz bedelsiz kullanıyorsunuz
Size değil eşinize vermiş şirket
Aynı arabayı nasıl size vermezlerse evide vermez şirket
Adamlar delimi ayol
Yarın eşinize çıkış verseler çıkıcaksınız, Allah gecincen versin adam yarın ölse gene çıkıcaksınız en geç adam emekli olsa zaten çıkıcaksınız
Adam yarın ben tekrardan evlencem karım orda oturmak istiyor derse zaten çıkarıcak sizi
Sizin yuvanız yıkılıyor siz hala eşyalar büyük cart curt diyorsunuz
Büyük eşyalarla yarın kapıda kalacaksınız haberiniz yok
O yüzden kendinize ev aldırmadan asla boşanmayın
Madem okadar çok istiyor boşanmayı ödesin krediyi
Benim acelem yok nezaman alabilirsen ozaman boşanırız diyin
Bence hayatında biri var ve biran önce sizden kurtulmak istiyor, önce bunun bedelini ödesin sonra gider

Aynen birde sevmiyorum diyen adami bosasaydi.. ama belli ki rahatini bozmak istemedi iste coluk cocuk gider bu mezara kadar diye dusundu

Evi söyledim aylık ödemeleri 30-40 bin çıkıyormuş alabilsem bu yaşa kadar alırdım dedi yanaşmıyor. çocukları daha iyi okutmak için girmemiş o borca şimdide masrafları artacak diyo üniversiteler yaklaşıyor vs. Off çıkmazda hissediyorum. Önüme 300.000 atıp ayda 10.000 lira vererek çıkıp gidecek aklınca. Ceketimi alıp çıkıyorum diyo bi de also eşyayı çok istiyosa.çocuklar konusunda çok istekli blöf değil ama asla vermem

Yorumunuzu sizi alıntıladığım ilk yorumunuzla ve konuyla alakalı bulamadım açıkçası. Çocuk yapma kararı vermek, zamanını seçmek yine bir seçim aslında dediğiniz gibi dünyaya biz getiriyoruz
Genelde cocuk olunca kadinlar kariyerine bi kac sene ara veriyor ya, hani kadin suclu bulunuyor yine is verenler tarafindan neden ara verdin diye.. sonucta bu da kariyerine zarar veren birsey. Ilk su kadar yil calistim cocuklarim oldu buyuttum deseydi ona hak verecektim
Anlaminda yazmistim aslinda onlari.. ama bu hanimin zaten hayatta calismak gibi bir dusuncesi olmamis. Birak ara vermeyi..

Cocuklar ne istiyor hic sordunuz mu?

Su an yakinip, aglama zamani degil. Emekli olsa, ölse kalsa 3 cocukla nerede yasayacaksiniz, plani var miymis? Kusura bakmasin ama ortada cocuk varken bosaniliyorsa once para konuşulur. Onca yil calismamis olabilirsiniz ama sonuc olarak baktiginizda issiz ve 3 cocuk sahibi bir kadin olarak bosanacaksiniz. Yarin obur gun kalacak yeriniz yok diye cocuklari almak icin sizi mağdur etmeyeceği ne malum?
Madem oyle o zaman o protokole ömür boyu yasadigim evin kirasini verme maddesi koyulsun. Kabul ediyor mu bunu? Burada onemli olan karsilikli anlasmak. Isterseniz her ay 6li cay bardagi almasini bile talep edebilirsiniz, kabul etmesi onemli olan

Daha küçük makul bir ev isteyin sizde
4+1 olmasın
2+1 olsun
hangi orta gelirli 30-40 bin kredi ödeyebilir zaten
Eski şaşalı hayatınız olmayacak önce bunu kabullenin
Büyükler gidicek bikaç seneye, küçükle size küçük ev yeter
Çocukları istemesinin sebebi sizi sepetlemek evde onlarla kalmak
Süper kahraman baba olduğu için değil kendisi
İçin daha ekonomik olduğu için
Bunu anlamamıyorsunuz
Gerçi 20 senedir bişey anlamamışsınız ki biz size ne desek boş bu saatden sonra, bu adam sizi boşar üstünede dımdızlak ortada bırakır
3 çocukla çok sevdim hayatım mahf oldu türküsüne bağlarsınız yakında

Bilemedim eşinizin gerçekten bunları karşılama gücü varsa neden olmasın. Ama yoksa bunu bile bile boşanmayı talep eden eşinize bunları diretmeniz sonrasında mağdur olma ihtimaliniz doğar kanımca.

60 bin maasa 15 normal bence. Keske boyle birunden 3 cocuk yapmasaydiniz boyle derken bosanmak isteyen demek istedim. Siz esinizin olmamasına alismissıniz zaten 2 yildır salonda yatiyormus adam.

20 yılda insan nasıl bir ev araba almaz ya ki yani bundan 10 yıl öncesi yatırım için çok makul zamanlardı. Ekonomi o kadar kötü değildi, ev fiyatları makuldü. Üç çocuğu olan insan nasıl düşünüp bir ev almıyor geleceğini düşünmüyor ben anlamadım ki. Şirket nereye kadar ev desteği verecek, emekliliği yok mu bu işin siz bir avukatla konuşun. Davayı çekişmeliye götürmeyin zararlı siz çıkarsınız.

Hayatinda baskasi olabilirmi

Anlamadim cumleni.. babalari mi kiyamaz cocuklara?
Büyükler beni bırakıp babaya gitmez demek istemiş.
Bence hiç bukadar emin olmasın, yaşları itibari ile para nerde biz orda kafasında olabilirler
Annemle sefalet çekene kadar gider babamla yaşar düzenim bozulmaz diye düşenebilecek yaştalar
Küçük ayrı, o anneyi ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…