- 22 Eylül 2022
- 5.885
- 16.932
- 178
Gerçekten yani şaşırtıcı ya.Aynen neden ev almaz bir insan.. ya bu adam bu paralari kariyla kizla yedi afedersin ya da kumar oynadi.. ortada gozle gorulur bir mal varligi yoksa
Çocukları istemesi yalan. Şimdi sizi onunla korkutmak için istiyordur. Tamam deseniz geri adım atar.Ev çok maliyetli geliyor, 2-3 milyondan aşağı ev yok hiç yanaşmaz ki ona, kredi çekse 10-20 yıl ödemesi lazımmış. Çocukları da istiyor üstüne bi de benden. Ev sorun olmasa burda düzenimiz kurulu hiç istemiyorum çıkmayı ev büyük eşyalar buraya göre alındı.
Sanirim surekliHanımefendi olaylara inanılmaz tozpembe bakıyor. Aynı şeyleri teyzemde yaşadı. Maddi durumdan sıkıntısı olmayan har vurup harman savuruyor. İşler bu aşamaya gelince hala standartlarının değişeceğini anlamıyorlar. Hanımefendi arabanın giderini düşünüyor. (teyzemde senede 2 kez tatil yapmazsak çocuklar sıkılır diyordu) İlkokulda çocuğum var onu bırakıp nasıl çalışayım diyor, halbuki insanlar 3 aylık bebeklerini bırakıp çalışıyorlar. Durumun farkında bile değil. Ben en az 2 yaşına kadar çocuğuma bakarım diyordum pazartesi işe başlıyorum kızım daha 8 aylık. Doğum parası aldım. Devlet hastanesinde masrafsız olarak doğumu kontrolleri falan yaptırdım. Ama şu an inanılmaz borçluyuz kredi kartları aldı başını gitti.Geçim sıkıntısı çekmemişler ki gerçekçi olsunlar. Hakkında hayırlısı olur inşallah makul orta yolu bulurda mağdur olmaz çok fazla. Benim teyzem çok mağdur oldu malesef
2 3 milyona ev varsa bende alirim yine iyiymis. Zaten tum konut kredileri bu sekilde uzun sürüyor. Yeni bir paket açıkladılar ona gore bir ev alsin size.Ev çok maliyetli geliyor, 2-3 milyondan aşağı ev yok hiç yanaşmaz ki ona, kredi çekse 10-20 yıl ödemesi lazımmış. Çocukları da istiyor üstüne bi de benden. Ev sorun olmasa burda düzenimiz kurulu hiç istemiyorum çıkmayı ev büyük eşyalar buraya göre alındı.
Anlamiyorsunuz galibaEv çok maliyetli geliyor, 2-3 milyondan aşağı ev yok hiç yanaşmaz ki ona, kredi çekse 10-20 yıl ödemesi lazımmış. Çocukları da istiyor üstüne bi de benden. Ev sorun olmasa burda düzenimiz kurulu hiç istemiyorum çıkmayı ev büyük eşyalar buraya göre alındı.
Aynen birde sevmiyorum diyen adami bosasaydi.. ama belli ki rahatini bozmak istemedi iste coluk cocuk gider bu mezara kadar diye dusunduKonu sahibinin durumu ayrı. Adam evlendikleri günden beri seni sevmiyorum boşanmak istiyorum diyormuş. Hadi ilk çocuk oldu bir şekilde, onu okul çağına kadar büyütüp çalışmaya başlayabilirdi ve başka çocuk yapmazdı. Çalıştığı bütün parayı da birikim yapsaydı diyelim en az on yıl çalışmış olsaydı şimdi ne yapacağım diye düşünmezdi.
Genelde cocuk olunca kadinlar kariyerine bi kac sene ara veriyor ya, hani kadin suclu bulunuyor yine is verenler tarafindan neden ara verdin diye.. sonucta bu da kariyerine zarar veren birsey. Ilk su kadar yil calistim cocuklarim oldu buyuttum deseydi ona hak verecektimYorumunuzu sizi alıntıladığım ilk yorumunuzla ve konuyla alakalı bulamadım açıkçası. Çocuk yapma kararı vermek, zamanını seçmek yine bir seçim aslında dediğiniz gibi dünyaya biz getiriyoruz
Cocuklar ne istiyor hic sordunuz mu?Evi söyledim aylık ödemeleri 30-40 bin çıkıyormuş alabilsem bu yaşa kadar alırdım dedi yanaşmıyor. çocukları daha iyi okutmak için girmemiş o borca şimdide masrafları artacak diyo üniversiteler yaklaşıyor vs. Off çıkmazda hissediyorum. Önüme 300.000 atıp ayda 10.000 lira vererek çıkıp gidecek aklınca. Ceketimi alıp çıkıyorum diyo bi de also eşyayı çok istiyosa.çocuklar konusunda çok istekli blöf değil ama asla vermem
Kıyamaz büyük çocuklarım bana, ufak zaten ayrılamazCocuklar ne istiyor hic sordunuz mu?
Su an yakinip, aglama zamani degil. Emekli olsa, ölse kalsa 3 cocukla nerede yasayacaksiniz, plani var miymis? Kusura bakmasin ama ortada cocuk varken bosaniliyorsa once para konuşulur. Onca yil calismamis olabilirsiniz ama sonuc olarak baktiginizda issiz ve 3 cocuk sahibi bir kadin olarak bosanacaksiniz. Yarin obur gun kalacak yeriniz yok diye cocuklari almak icin sizi mağdur etmeyeceği ne malum?Evi söyledim aylık ödemeleri 30-40 bin çıkıyormuş alabilsem bu yaşa kadar alırdım dedi yanaşmıyor. çocukları daha iyi okutmak için girmemiş o borca şimdide masrafları artacak diyo üniversiteler yaklaşıyor vs. Off çıkmazda hissediyorum. Önüme 300.000 atıp ayda 10.000 lira vererek çıkıp gidecek aklınca. Ceketimi alıp çıkıyorum diyo bi de also eşyayı çok istiyosa.çocuklar konusunda çok istekli blöf değil ama asla vermem
Daha küçük makul bir ev isteyin sizdeEvi söyledim aylık ödemeleri 30-40 bin çıkıyormuş alabilsem bu yaşa kadar alırdım dedi yanaşmıyor. çocukları daha iyi okutmak için girmemiş o borca şimdide masrafları artacak diyo üniversiteler yaklaşıyor vs. Off çıkmazda hissediyorum. Önüme 300.000 atıp ayda 10.000 lira vererek çıkıp gidecek aklınca. Ceketimi alıp çıkıyorum diyo bi de also eşyayı çok istiyosa.çocuklar konusunda çok istekli blöf değil ama asla vermem
60 bin maasa 15 normal bence. Keske boyle birunden 3 cocuk yapmasaydiniz boyle derken bosanmak isteyen demek istedim. Siz esinizin olmamasına alismissıniz zaten 2 yildır salonda yatiyormus adam.Ben ziraat okudum iş bulmam çok zor bu saatten sonra. Evi arabası yok ama maaşı 60.000 civarı. Boşanma sebebi ailesi yıllardır annemde annem, her ihtiyaçlarına koştu. Kardeşi kriptoda para kaybettti onu ödedi tabi ev araba alamaz. Zaten şirket arabası kullanıyor arabası yok değil. Benim çalışmama gönlü de olmadı çocuğum ilkokulda zaten çalışamam bırakıp. Nesi fazla ki nasıl geçinicez ben boşanmak istemiyorum sonuçta.
Anlamadim cumleni.. babalari mi kiyamaz cocuklara?Kıyamaz büyük çocuklarım bana, ufak zaten ayrılamaz
Hayatinda baskasi olabilirmiBeni sevmediğini söylüyor evlendiğinden beri oldu mu? Sürekli tartışıyoruz ailesi yüzünden artık çekilmez oldu hayat diyor ama 3 çocukla ben boşanmış kadın olarak kalıcam kendi belki tekrar evlenecek çocukları ihmal edecek. Başkasına yedirecek kazancını. İçime sindiremiyorum hırsa kapılıp boşanmak istemiyorum böyle düşününce
Hayır çocuklarım hiç dayanamaz beni yalnız bırakmazlarAnlamadim cumleni.. babalari mi kiyamaz cocuklara?
Büyükler beni bırakıp babaya gitmez demek istemiş.Anlamadim cumleni.. babalari mi kiyamaz cocuklara?
Olabilir,bunun peşine de düşebilirim aslındaHayatinda baskasi olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?