- 22 Eylül 2022
- 5.885
- 16.932
- 178
Olay çok çirkinleşecek. Çekişmeliye gidecek sonrasında da konu sahibi eli boş dönecek ne yazık ki. Pirinç ararken eldeki bulgurdanda olacak. Psikolojisi iyi durumda değil sanırım çünkü inada bindirmiş. Donuna kadar alayım görsün gününü diyor. Hangi mahkeme donuna kadar verir? Boşanmayı aldatmaya bağlı olsa dahi adamın tüm mal varlığını vermezler. Mahkeme çocuklara Max 2 3 bin nafaka bağlayacak oda birkaç seneye bitecek zatenOnu bende dedim zaten cocuklari buyuk artik neden calismiyorsun diye.. ki 38 yasinda daha cok genc.. ama iste konfor alanindan cikmak istemiyor, ya da senin dedigin gibi rahatini bozmak istemiyor..
Siz istedikleriniz adamin maasi 60 bin değil, 160bin olsa anca olabilir.
Kıyıda köşede birikmiş nekadar parası varki 250bini size versin.
Kusura bakmayın ama hem çalişmim hem rahatım bozulmasın olmaz
Araba okey, nafakanın yarısı kadar da okey, belki biraz toplu para ama asla 250 bin değil onada okey ama kalanı ütopik. Şirket size evi yedirmez, ben bir işyeri sahibi olarak neden çalışanımın eski eşini evimde oturtayım. Başka bir çalışanıma veririm ailesiyle otursun diye. Habersiz yaparız diye düşünürseniz çıkış bile verirler ondan sonra nafakayada elveda dersiniz. Benim biri ilk okula biri ortaokula giden çocuklarım var, yıllardır çalışıyorum. Benim gibi milyonlarca kadın var, sizin yada sizin çocuklarınızın özelliği neki çalışamiyorsunuz?
Adam sevmedi diyip ama ben çok sevdim diye 3 çocuk yaparsanız, adam baksın ben konforumdan vazgeçemem diye düşünmenin sonucu bunlar.
Bence uzlaşmaya gidin zira adam kafasına koymuş boşancak. Yerinizde olsam şirketin lüks evi yerine toplu paradan vazgeçip çocuklarımla yaşayabileceğim bir ev isterim, arabada dursun üstüne birde asgari nafaka bağlansa şükür ederdim. Ondan sonrada konfor alanızdan çıkıp, koca çocukları bahane etmekten vazgeçip iş arayışına girerdim.
Adam yarın işten çıksa kalacaksınız dımdızlak ortada, yada emekli olsa okadar nafaka verebileceğinimi sanıyorsunuz? Siz napıcaksınız yaşlışıkta? Varmı sigorta girişiniz? Şirketin lüks evini düşünene kadar bunları düşünün derim çocuklar büyümüş yakımda üni vs derken evden ayrılcaklar siz kendiniz neyapacaksınız onu düşünün.
Ben ziraat okudum iş bulmam çok zor bu saatten sonra. Evi arabası yok ama maaşı 60.000 civarı. Boşanma sebebi ailesi yıllardır annemde annem, her ihtiyaçlarına koştu. Kardeşi kriptoda para kaybettti onu ödedi tabi ev araba alamaz. Zaten şirket arabası kullanıyor arabası yok değil. Benim çalışmama gönlü de olmadı çocuğum ilkokulda zaten çalışamam bırakıp. Nesi fazla ki nasıl geçinicez ben boşanmak istemiyorum sonuçta.
Tabiiki gelirinin hepsini vermez mahkeme cocuklara.. kaldi ki 2 cocuk zaten buyuk bi kac seneye nafaka filan kalmayacak.Olay çok çirkinleşecek. Çekişmeliye gidecek sonrasında da konu sahibi eli boş dönecek ne yazık ki. Pirinç ararken eldeki bulgurdanda olacak. Psikolojisi iyi durumda değil sanırım çünkü inada bindirmiş. Donuna kadar alayım görsün gününü diyor. Hangi mahkeme donuna kadar verir? Boşanmayı aldatmaya bağlı olsa dahi adamın tüm mal varlığını vermezler. Mahkeme çocuklara Max 2 3 bin nafaka bağlayacak oda birkaç seneye bitecek zaten
Adaletsizlik değil bence akılsızlık varAma bu konuda adaletsizlik yok mu sence? Sonucta kadin oturmus cocuk bakmis.. o zaman kocasi oturup baksaydi cocuklara kadinin yaptiklarini yapsaydi evde ve kadin kariyer yapsaydi.. belki cok iyi yerlere gelecekti. Resmen kadinin gelecegini calmis oldu kocasi..
Peki neden kendinizi güvenceye almadınız ? Bu kadar mı basiretsizsiniz. Annesine kardeşine yediriyor diyorsunuz da paranın hepsi mi onlara gidiyordu biraz da kendinize yatırım yapsaydınız ya. Hiç yoktan bir bes yaptırsaydınız, eşinizin haberi dahi olmazdıHer tartışmada derdi boşanıcam senle yaşlanmıycam diye ben de ciddiye almadım ama 3-4 senedir çok uzak bana son 1-2 yıldır da salonda yatıp kalkıyor
Akilsiz davrandigi cok dogru ama herifte sevmedigi kadindan 3 cocuk yapmis. Nerden tutsak elde kalir bir konuAdaletsizlik değil bence akılsızlık var
Beni sevmediğini söyleyen adamdan aman konuşa dursun ben seviyorum yeter diyerek 3 çocuk yapıp kendimi eve kapatırsam bunun adı aşk değil akılsızlıktır.
Çok kariyer düşkünü bir kadın olsaydı 20 senedir evde oturmazdı en geç adam boşanmanın b sini telafuz edince iş arardı.
Bukadar mı mantıksız olunur
Şirket evinde oturabileceğini düşünmesi bile dünyadan bir haber olduğunu gösterir
Hanımefendi bakın ben okudukça cinnet geçircem. Toplu taşıma diye bişey var hiç birimizin anası bizi arabalarla okul okul taşımadı. Veriyorsunuz 10 lira gidiyorsunuz okula. Bu rahatlık hayatı boyunca çalışmayan insan için normal mi sanıyorsunuz. Siz şuan kocanızı tavuk gibi yolmaya çalışıyosunuz. Çocuğunuzun masrafını tabiki ödemek zorunda. Ancak neden size para versin ben onu anlamadım yahu size niye versin. Şirket yönünden bakın niye sizin masrafınızı ödesinler. Adam işinden olur sizde nafakanızdan. 100 binlik araç neyinizi kesmiyor? Bakın olay çekişmeye giderse bunları ancak rüyada görürsünüz. Anlaşmaya çalışın biraz siz düşün biraz o çıksın. Gerekirse sözleşme tarzı bişey yapın yahu siz ölene kadar adam size baksın istiyosunuz ayıptır günahtırşirketin evi boşanma durumundan etkilenemz kendi ayarlıyor zaten o işleri, sözleşme fatura ve aşdatlar hep şirket adına. Ama kesinde değil tabi risk hep var, işten çıkadabilir. Araba şart ben ondan geri adım atmam onu anladı, nakit paraya ve nafaka miktarına direniyor gibi. Zaten 2-3 yıla çocukların nafakası bitecek ama olul taksitlerini üniversite olursa masraflarını karşılayacak zaten. Asgari ücret +5 bin çocuklar için diyor. İkisinin ki kesilince asgari ücret +bin tl olacak . Evden çıkmazsam idare ettim diyelim ama evden çıkarsam napıcam. Arabanında masrafı olacak sonuçta çocukları taşıycam onla da
Yani kocan ilk gunden beri sevmedigini soyluyor ve nasil ciddiye alinmaz biyle birseyPeki neden kendinizi güvenceye almadınız ? Bu kadar mı basiretsizsiniz. Annesine kardeşine yediriyor diyorsunuz da paranın hepsi mi onlara gidiyordu biraz da kendinize yatırım yapsaydınız ya. Hiç yoktan bir bes yaptırsaydınız, eşinizin haberi dahi olmazdıÇocuklara hesap açıp her ay birer çeyrek koysaydınız. Ne bileyim dil öğrenseydiniz, bir iş yeri açsaydınız,
Online satış falan bile olurdu yani... Evlendik evleneli beni sevmiyor diyorsunuz hem de ciddiye almadım diyorsunuz.
İşte diyorum ya mantıksız. Şuan hanımefendinin 10 gün kalıp nafaka isteyenden farkı yok. Hep 20 yıl boyunca rahat rahat yaşamış hala öyle olsun istiyor. Dünyaları istiyor vallahi. Eğer mahkeme öyle bi şey verecek olursa haber versin kocayı burda çok boşayan çıkarTabiiki gelirinin hepsini vermez mahkeme cocuklara.. kaldi ki 2 cocuk zaten buyuk bi kac seneye nafaka filan kalmayacak.
Yani herif sevmiyorum diyor karin bunu duyuyor ilk gunden beri ama beraber olur 3 cocuk yapiyolar
şirketin evi boşanma durumundan etkilenemz kendi ayarlıyor zaten o işleri, sözleşme fatura ve aşdatlar hep şirket adına. Ama kesinde değil tabi risk hep var, işten çıkadabilir. Araba şart ben ondan geri adım atmam onu anladı, nakit paraya ve nafaka miktarına direniyor gibi. Zaten 2-3 yıla çocukların nafakası bitecek ama olul taksitlerini üniversite olursa masraflarını karşılayacak zaten. Asgari ücret +5 bin çocuklar için diyor. İkisinin ki kesilince asgari ücret +bin tl olacak . Evden çıkmazsam idare ettim diyelim ama evden çıkarsam napıcam. Arabanında masrafı olacak sonuçta çocukları taşıycam onla da
Napıcam derken çalışacaksınız hanımefendiciğimşirketin evi boşanma durumundan etkilenemz kendi ayarlıyor zaten o işleri, sözleşme fatura ve aşdatlar hep şirket adına. Ama kesinde değil tabi risk hep var, işten çıkadabilir. Araba şart ben ondan geri adım atmam onu anladı, nakit paraya ve nafaka miktarına direniyor gibi. Zaten 2-3 yıla çocukların nafakası bitecek ama olul taksitlerini üniversite olursa masraflarını karşılayacak zaten. Asgari ücret +5 bin çocuklar için diyor. İkisinin ki kesilince asgari ücret +bin tl olacak . Evden çıkmazsam idare ettim diyelim ama evden çıkarsam napıcam. Arabanında masrafı olacak sonuçta çocukları taşıycam onla da
Bu işlerden anlayan iyi bir avukat bakin . Herseyi imzalamayinMakul olan ne sizce peki akşam gelecek anlaşma metni için. Muhtemelen o da bişeyler belirler gelmeffn arkadsşı avukatı zaten. Ben minimum neye tamam demeliyim
Hala soruyor musun? Çalışacaksınız hanımefendi. Boşandığın Adama güvenmeyeceksin değil mi?şirketin evi boşanma durumundan etkilenemz kendi ayarlıyor zaten o işleri, sözleşme fatura ve aşdatlar hep şirket adına. Ama kesinde değil tabi risk hep var, işten çıkadabilir. Araba şart ben ondan geri adım atmam onu anladı, nakit paraya ve nafaka miktarına direniyor gibi. Zaten 2-3 yıla çocukların nafakası bitecek ama olul taksitlerini üniversite olursa masraflarını karşılayacak zaten. Asgari ücret +5 bin çocuklar için diyor. İkisinin ki kesilince asgari ücret +bin tl olacak . Evden çıkmazsam idare ettim diyelim ama evden çıkarsam napıcam. Arabanında masrafı olacak sonuçta çocukları taşıycam onla da
Kisaca artik ne koparsam kardir diyor ama acgozluluk yapiyor bana kalirsada.. 2 kisi calisip bu saydiklarina sahip olmayan insan sayisi cok…gencsin kucukİşte diyorum ya mantıksız. Şuan hanımefendinin 10 gün kalıp nafaka isteyenden farkı yok. Hep 20 yıl boyunca rahat rahat yaşamış hala öyle olsun istiyor. Dünyaları istiyor vallahi. Eğer mahkeme öyle bi şey verecek olursa haber versin kocayı burda çok boşayan çıkar
Akilsiz davrandigi cok dogru ama herifte sevmedigi kadindan 3 cocuk yapmis. Nerden tutsak elde kalir bir konu
Herşeyin bir sonu var. Ya aklını şimdi değil önceden kullanıp ev aldıracaktı. 60 bin gelire nasıl ev almazlar ben anlamıyorum yahuKisaca artik ne koparsam kardir diyor ama acgozluluk yapiyor bana kalirsada.. 2 kisi calisip bu saydiklarina sahip olmayan insan sayisi cok…gencsin kucuk
Cocugun yok gireceksin calisacaksin bir yerde..yapacak birsey yok.. 20 yil sefa surmussun buraya kadarmis demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?