3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Onu bende dedim zaten cocuklari buyuk artik neden calismiyorsun diye.. ki 38 yasinda daha cok genc.. ama iste konfor alanindan cikmak istemiyor, ya da senin dedigin gibi rahatini bozmak istemiyor..
Olay çok çirkinleşecek. Çekişmeliye gidecek sonrasında da konu sahibi eli boş dönecek ne yazık ki. Pirinç ararken eldeki bulgurdanda olacak. Psikolojisi iyi durumda değil sanırım çünkü inada bindirmiş. Donuna kadar alayım görsün gününü diyor. Hangi mahkeme donuna kadar verir? Boşanmayı aldatmaya bağlı olsa dahi adamın tüm mal varlığını vermezler. Mahkeme çocuklara Max 2 3 bin nafaka bağlayacak oda birkaç seneye bitecek zaten

Denediniz mi iş aramayı? Herkes okuduğu bölümde çalışmıyor öyle bir zorunluluk yok. Siz hiç zorluk görmemişsiniz. Şuna kolayıma geliyor desenize. Çocuklarınız kazık kadar olmuş artık. Hala daha bahane arıyorsunuz çalışmamak için, çalışmakta gözünüz yok sizin. Eşinizin gönlü olsaydı da eminim çalışmazdınız. Nasıl geçineceğiniz sizin çözüm bulmanız gereken bir konu. Sizin istediğiniz şekilde bir çözümü hiçbir mahkeme sunmaz size boşuna uğraşmayın yani. Sizi sevmediğini söyleyen adamdan 3 çocuk yapmış yıllardır kendinizi baktırmışsınız resmen artık inin şu adamın sırtından. Kendi hayatınızı kurma zamanınız gelmiş geçiyor

Tabiiki gelirinin hepsini vermez mahkeme cocuklara.. kaldi ki 2 cocuk zaten buyuk bi kac seneye nafaka filan kalmayacak.

Yani herif sevmiyorum diyor karin bunu duyuyor ilk gunden beri ama beraber olur 3 cocuk yapiyolar

Adaletsizlik değil bence akılsızlık var
Beni sevmediğini söyleyen adamdan aman konuşa dursun ben seviyorum yeter diyerek 3 çocuk yapıp kendimi eve kapatırsam bunun adı aşk değil akılsızlıktır.
Çok kariyer düşkünü bir kadın olsaydı 20 senedir evde oturmazdı en geç adam boşanmanın b sini telafuz edince iş arardı.
Bukadar mı mantıksız olunur
Şirket evinde oturabileceğini düşünmesi bile dünyadan bir haber olduğunu gösterir

Her tartışmada derdi boşanıcam senle yaşlanmıycam diye ben de ciddiye almadım ama 3-4 senedir çok uzak bana son 1-2 yıldır da salonda yatıp kalkıyor
Peki neden kendinizi güvenceye almadınız ? Bu kadar mı basiretsizsiniz. Annesine kardeşine yediriyor diyorsunuz da paranın hepsi mi onlara gidiyordu biraz da kendinize yatırım yapsaydınız ya. Hiç yoktan bir bes yaptırsaydınız, eşinizin haberi dahi olmazdı Çocuklara hesap açıp her ay birer çeyrek koysaydınız. Ne bileyim dil öğrenseydiniz, bir iş yeri açsaydınız,
Online satış falan bile olurdu yani... Evlendik evleneli beni sevmiyor diyorsunuz hem de ciddiye almadım diyorsunuz.

Akilsiz davrandigi cok dogru ama herifte sevmedigi kadindan 3 cocuk yapmis. Nerden tutsak elde kalir bir konu

Hanımefendi bakın ben okudukça cinnet geçircem. Toplu taşıma diye bişey var hiç birimizin anası bizi arabalarla okul okul taşımadı. Veriyorsunuz 10 lira gidiyorsunuz okula. Bu rahatlık hayatı boyunca çalışmayan insan için normal mi sanıyorsunuz. Siz şuan kocanızı tavuk gibi yolmaya çalışıyosunuz. Çocuğunuzun masrafını tabiki ödemek zorunda. Ancak neden size para versin ben onu anlamadım yahu size niye versin. Şirket yönünden bakın niye sizin masrafınızı ödesinler. Adam işinden olur sizde nafakanızdan. 100 binlik araç neyinizi kesmiyor? Bakın olay çekişmeye giderse bunları ancak rüyada görürsünüz. Anlaşmaya çalışın biraz siz düşün biraz o çıksın. Gerekirse sözleşme tarzı bişey yapın yahu siz ölene kadar adam size baksın istiyosunuz ayıptır günahtır

Konu sahibi belliki esiniz eninde sonunda bosanacak. Belli bir sure ayri yasamak bile bosanma sebebi. Siz oturup bir düşünün. Adam size bir ev alsin. Cocuklarin masraflarini karsilasin. Hatta her sabah alip cocuklari kendisi okula gotursun, altinda araba varmis. Sizde bir ise girip calisin. Eşiniz düşmanınız değil, isi yokusa surerek ancak kendinizi harap edersiniz. Size haksizlik edilmis gibi hissettiginizi anliyorum ama en buyuk kotulugu siz kendinize yapmissiniz. Su saatten sonra anlasirsaniz hayatinizi kolaylastirirsiniz. Bosaninca babalik sona ermiyor sonucta

Yani kocan ilk gunden beri sevmedigini soyluyor ve nasil ciddiye alinmaz biyle birsey

Tabiiki gelirinin hepsini vermez mahkeme cocuklara.. kaldi ki 2 cocuk zaten buyuk bi kac seneye nafaka filan kalmayacak.

Yani herif sevmiyorum diyor karin bunu duyuyor ilk gunden beri ama beraber olur 3 cocuk yapiyolar
İşte diyorum ya mantıksız. Şuan hanımefendinin 10 gün kalıp nafaka isteyenden farkı yok. Hep 20 yıl boyunca rahat rahat yaşamış hala öyle olsun istiyor. Dünyaları istiyor vallahi. Eğer mahkeme öyle bi şey verecek olursa haber versin kocayı burda çok boşayan çıkar

Tekrar soruyorum. Tüm çocuklar reşit olunca, yani 10 sene sonra, ne yapacaksınız? Sağlığınız bozulursa nasıl tedavi göreceksiniz? Yaşlılığınızda ne yapacaksınız? Şimdi 39 yaşında iş bulup çalışmak zor geliyor. 49 yaşında çok mu kolay gelecek?

Makul olan ne sizce peki akşam gelecek anlaşma metni için. Muhtemelen o da bişeyler belirler gelmeffn arkadsşı avukatı zaten. Ben minimum neye tamam demeliyim

Napıcam derken çalışacaksınız hanımefendiciğim
Çok basit yani

Hala soruyor musun? Çalışacaksınız hanımefendi. Boşandığın Adama güvenmeyeceksin değil mi?
Şu an adam başka bir kadın bile bulmuş olabilir diyorsun ki olabilir. Karısına ve çocuklarına bunu yapan adam seni o evden zaten çıkartır.
Kesinlikle bir işe gir. Çocukların masrafını adama bırak. Asgari ücret nafakaya tamam de. Aracı da al. Tazminatı da anlaşmaya bak.

Kisaca artik ne koparsam kardir diyor ama acgozluluk yapiyor bana kalirsada.. 2 kisi calisip bu saydiklarina sahip olmayan insan sayisi cok…gencsin kucuk
Cocugun yok gireceksin calisacaksin bir yerde..yapacak birsey yok.. 20 yil sefa surmussun buraya kadarmis demek ki

Akilsiz davrandigi cok dogru ama herifte sevmedigi kadindan 3 cocuk yapmis. Nerden tutsak elde kalir bir konu

Adama hak vermiyorum ben zaten kesinlikle. Bazen öyle anlaşılabiliyor. O da gerçekten çok sorumsuz bir insanmış. Sevmediğin bir kadınla evliysen ilk çocuktan sonra prezervatifi çifter çifter takarsın. 43 yaşında, karısını sevmeyen ve eli para gören bir erkek var ortada. Belli ki hayatında biri var veya aklında biri var.

Herşeyin bir sonu var. Ya aklını şimdi değil önceden kullanıp ev aldıracaktı. 60 bin gelire nasıl ev almazlar ben anlamıyorum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…