- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkedemedigim bi hatam vardir mutlakaHepside mi kötü diye sorarlar bir...
Bunu yazan ben degilim esim tarafindan tandigim birisi yazmam icin cok israr etti.gelinlerden ceken bir kayinvalideyim 3 tane gelinim 3 u de birbirinden fena.kiskanc cahil luks duskunu.siz siz olun okumamis cahil gelin almayin.kendini begenmis ukala kizlardan uzak durun ben cektim siz cekmeyin.bir kiz aileye uygun olmali mutevazi bilgili kulturlu olmali.okumamis cahilden uzak durmak gerekiyormus.icimi dokmek istedim
Farkedemedigim bi hatam vardir mutlaka
Onlarla konusmak mumkun degilki surekli tersliyorlarNeler yapıyorlar mesela? Ucunu de biraraya toplayıp oturup konuştunuz mu? Ogullariniz memnun mu halinden?
Cahillikle okumuş olmak arasında dağlar kadar fark var.
Bunu yazan ben degilim esim tarafindan tandigim birisi yazmam icin cok israr etti.gelinlerden ceken bir kayinvalideyim 3 tane gelinim 3 u de birbirinden fena.kiskanc cahil luks duskunu.siz siz olun okumamis cahil gelin almayin.kendini begenmis ukala kizlardan uzak durun ben cektim siz cekmeyin.bir kiz aileye uygun olmali mutevazi bilgili kulturlu olmali.okumamis cahilden uzak durmak gerekiyormus.icimi dokmek istedim
Ben aslinda cahil derken ortam gormemis nerde ne konustugunu bilmediklerini kastettim okuyup okumadiklarini degil kendimi yanlis ifade ettimNe okumuş cahiller gördük biz , Kendini geliştirmiş ne okumamşılar da görüyoruz, huyuna suyuna bin basar bazı tahsillilerin.
Okumayanları aşağılayıp cahil görmekten vazgeçerek başlayabilirsiniz mesela iyi geçinmeye. Siz onlara cahil gözüyle bakarsanız daha çok terslerler teyzecim.
Ne diyim Allah kolaylık versin.
Kızları siz beğenmişsiniz. Ne oldu uymadı mı?:) yapmayın lütfen. 100 kv bulalım, icinden sadece 2si iyidir gelin'e karşı.Hep gorucu usulu evlendi ogullarim sizin tanisdiginiz birisi varsa alayim dedim ama kendiler bulmadi
Kendimi yanlis ifade ettim nerde nasil komustuklarini bilmemelerini kastettimOkumamış herkes cahil mi oluyo ?
Ben lise mezunuyum o zaman cahilim ?
Bir de gelinlerden dinlesek ?