• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gelin ceken bir kaynana

Nedense cahil kelimesi olayın yönünü değiştirdi.
Her okuyanı kültürlü mü sanıyorsun?
Okumuş olsun veya olmasın.
Önemli olan insan olsun.

Bunu yazan ben degilim esim tarafindan tandigim birisi yazmam icin cok israr etti.gelinlerden ceken bir kayinvalideyim 3 tane gelinim 3 u de birbirinden fena.kiskanc cahil luks duskunu.siz siz olun okumamis cahil gelin almayin.kendini begenmis ukala kizlardan uzak durun ben cektim siz cekmeyin.bir kiz aileye uygun olmali mutevazi bilgili kulturlu olmali.okumamis cahilden uzak durmak gerekiyormus.icimi dokmek istedim

bilmukabele denir ne diyelim :)

Neler yapıyorlar mesela? Ucunu de biraraya toplayıp oturup konuştunuz mu? Ogullariniz memnun mu halinden?
Cahillikle okumuş olmak arasında dağlar kadar fark var.

Eşler birbirinden memnunsa siz fazla kafanıza takmayın derim.

Bunu yazan ben degilim esim tarafindan tandigim birisi yazmam icin cok israr etti.gelinlerden ceken bir kayinvalideyim 3 tane gelinim 3 u de birbirinden fena.kiskanc cahil luks duskunu.siz siz olun okumamis cahil gelin almayin.kendini begenmis ukala kizlardan uzak durun ben cektim siz cekmeyin.bir kiz aileye uygun olmali mutevazi bilgili kulturlu olmali.okumamis cahilden uzak durmak gerekiyormus.icimi dokmek istedim

Ne okumuş cahiller gördük biz , Kendini geliştirmiş ne okumamşılar da görüyoruz, huyuna suyuna bin basar bazı tahsillilerin.
Okumayanları aşağılayıp cahil görmekten vazgeçerek başlayabilirsiniz mesela iyi geçinmeye. Siz onlara cahil gözüyle bakarsanız daha çok terslerler teyzecim.
Ne diyim Allah kolaylık versin.

Ne okumuş cahiller gördük biz , Kendini geliştirmiş ne okumamşılar da görüyoruz, huyuna suyuna bin basar bazı tahsillilerin.
Okumayanları aşağılayıp cahil görmekten vazgeçerek başlayabilirsiniz mesela iyi geçinmeye. Siz onlara cahil gözüyle bakarsanız daha çok terslerler teyzecim.
Ne diyim Allah kolaylık versin.
Ben aslinda cahil derken ortam gormemis nerde ne konustugunu bilmediklerini kastettim okuyup okumadiklarini degil kendimi yanlis ifade ettim

Hep gorucu usulu evlendi ogullarim sizin tanisdiginiz birisi varsa alayim dedim ama kendiler bulmadi
Kızları siz beğenmişsiniz. Ne oldu uymadı mı?:) yapmayın lütfen. 100 kv bulalım, icinden sadece 2si iyidir gelin'e karşı.
Not: 'Kv'dem yok .

Tabi. Sizin aileye uygun olmalı çünkü siz İngiliz Kraliyet ailesi mensubusunuz değil mi? :işsiz:

Keşke bir de o gelinleri dinlesek..

3 gelinde kötü bir siz iyi öyle mi? bence mantıksız birşey bu
ayrıca siz gelinlerinizi alırken okumadıklarını kültürsüz ve 'cahil'olduklarını bilerek aldınız
şimdi yakınmak neden ?
Size hizmet etmiyorlar diye mi ? evinizi temizlemiyorlar mı diye ?
gelip gitmiyorlar mı diye ? istediklerinizi yapmıyorlar mı diye ? saçlarını size süpürge etmiyorlar mı diye.. Yoksa dişliler gözü acıklar diye mi ?
okumamış kultürsüz cahil insandan korkmayacaksın
iki yüzlü yalancı iftiracı cıkarcı paragöz insanlardan korkacaksın.. kimseyi cahil okumamış diye aşagılanmasına gerek yok asla
Birde gelinlerinzden dinlesek acaba ne anlatır bizlere ?
ogullarınz mutluysa sizde mesafeli şekilde görüşün olsun bitsin herkesin kendi ayıbı kendi hatası kendi kusuru..
Hiç bir kaynana görmedim ben .. gelinini seven kızı gibi davranan

Ayrıca gelini siz almıyorsunuz. Oğullarınız o kızlarla evlendi. Bırakın artık aileye gelin aldık ağızlarını. Mal mı bunlar?

Hepinizin mi yarasi var, kadina laf edip duruyorsunuz..Allah'tan evlenmisiniz de gelin olmussunuz, belkide cidden fettan olan ve kayinvalideye saygisizlik yapan kadinlari koruyorsunuz.
Hic sevmiyorsa yasina hurmet edecek, esimin hatri diyip surekli terslemeyecekler.
Bunca sene okut buyut, is kur, evlendir.is batsin dunku cocugun maskarasi ol..
Azcik empati yapin,hepimiz evlat yetistiriyoruz.

Okuyanlarin hepsi kulturlumu yada okumayan herkes cahil mi oluyo anlamadim o kayinvalideye soyleyin gelinlerinj boyle kucuk gormeye devam ederse gelinlerde ona iyi davranmaz

Back
X