3. Gün embriyo 7 hücreli

Ne güzel yhaaa 🥹🥹 yicem rabbim bagislasin insallah🫶🏽 Amin İnşallah canım
Çokkk teşekkür ederim 🥰 aminnn inşallah. Bu arada ben 5. Gün silik çizgi görmeye başlamıştım transfer günü hariç ama benım ikiz olduğu içindi muhtemelen beta da çok yüksekti 12. Gün kan verme günü 🙂

Çokkk teşekkür ederim 🥰 aminnn inşallah. Bu arada ben 5. Gün silik çizgi görmeye başlamıştım transfer günü hariç ama benım ikiz olduğu içindi muhtemelen beta da çok yüksekti 12. Gün kan verme günü 🙂
İkiz olunca tabi yüksek oluyor testlerde de hemen farkediyor. Sen bide silikk görmüşsün ikiz olmasına rağmen.

İkiz olunca tabi yüksek oluyor testlerde de hemen farkediyor. Sen bide silikk görmüşsün ikiz olmasına rağmen.
Evet ve hıc belırtım de yoktu. Sadece iki defa belime sancı girdi biri 2. Gün biri 4. gündü yanlıs hatırlamıyosam. Yoksa hıc transfer olmuş gıbı de değildım. Belirti olmazsa da korkmayın yani :)

Ben henüz sağlık sorunlarımdan başlayamadım benimkiler bitince daha azosperm mücadelesine başlayamadık belki hiç bulunamayacak 3. Güne gelmesi gayet güzel. Gelelim hücresine kalitesine.. hangimiz hangi kalitedeki ebriyodan meydana geldik biliyor muyuz? Bunları bilmeyince işler ne kolay ilerliyor aslında. Bilmek stres yaratıyor. Embriyonuz var ve gelişiyor tek odaklandığınız bu olsun. Sevgiler..

Merhaba arkadaşlar
Burada 3.gün embriyosu pozitif haberlerini okudukça çok seviniyordum 3e 5e bakmıyor diye ☺️
Bende embriyomu iyi kalite olarak bildim hiç detay sormadım kaç hücreli vs söylemediler açıkçası hepsi Rabbimin ol demesi yola öyle çıktım. 3. Gün embriyosu idrar testinde çıkmadı 10.gündü gölge gibi bişeydi silik bile diyemem adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu heralde bu seferde olmadı dedim ertesi gün kan testinde beta 57 geldi çok şükür 🤲
Rabbim herkese emeğinin karşılığını versin inşallah 🌸

32 yasindayim ilk olucak bna da yaparlar mi
Bilemiyorum benım 2 tupum de yok. Başka hıcbır şansım olmadıgı ıcın çift olarak ben istemiştim. Hatta hocam riskli ikiz gebelik teke göre dedı ama dinlemedim. Biri tutmazsa diğeri tutar dıye düşünmüştüm. Beta 16bin çıkınca üçüz sandım hatta. Ama ikiz gebelik gerçekten çok zor oldu benım ıcın bu arada, çok zorlu zamanlar yasadım bebeklerım çok uzun süre kuvözde kaldı, şuanki halimize çok şükür 🙏

Back
X