- Konu Sahibi Annelikyolu
Çokkk teşekkür ederimNe güzel yhaaayicem rabbim bagislasin insallah
Amin İnşallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkk teşekkür ederimNe güzel yhaaayicem rabbim bagislasin insallah
Amin İnşallah canım
İkiz olunca tabi yüksek oluyor testlerde de hemen farkediyor. Sen bide silikk görmüşsün ikiz olmasına rağmen.Çokkk teşekkür ederimaminnn inşallah. Bu arada ben 5. Gün silik çizgi görmeye başlamıştım transfer günü hariç ama benım ikiz olduğu içindi muhtemelen beta da çok yüksekti 12. Gün kan verme günü
![]()
Evet ve hıc belırtım de yoktu. Sadece iki defa belime sancı girdi biri 2. Gün biri 4. gündü yanlıs hatırlamıyosam. Yoksa hıc transfer olmuş gıbı de değildım. Belirti olmazsa da korkmayın yani :)İkiz olunca tabi yüksek oluyor testlerde de hemen farkediyor. Sen bide silikk görmüşsün ikiz olmasına rağmen.
Bende bi adet sızısı varEvet ve hıc belırtım de yoktu. Sadece iki defa belime sancı girdi biri 2. Gün biri 4. gündü yanlıs hatırlamıyosam. Yoksa hıc transfer olmuş gıbı de değildım. Belirti olmazsa da korkmayın yani :)
2 embiryo transferi mi si zinEvet ve hıc belırtım de yoktu. Sadece iki defa belime sancı girdi biri 2. Gün biri 4. gündü yanlıs hatırlamıyosam. Yoksa hıc transfer olmuş gıbı de değildım. Belirti olmazsa da korkmayın yani :)
Bende pazartesi transfer oldum. 3. Gün embriyosu 8 hücreli inşallah güzel haberler alırızBen transferi pazartesi günü oldum. Olduğum gün yazdım buraya :)
Evet2 embiryo transferi mi si zin
32 yasindayim ilk olucak bna da yaparlar mi
Bilemiyorum benım 2 tupum de yok. Başka hıcbır şansım olmadıgı ıcın çift olarak ben istemiştim. Hatta hocam riskli ikiz gebelik teke göre dedı ama dinlemedim. Biri tutmazsa diğeri tutar dıye düşünmüştüm. Beta 16bin çıkınca üçüz sandım hatta. Ama ikiz gebelik gerçekten çok zor oldu benım ıcın bu arada, çok zorlu zamanlar yasadım bebeklerım çok uzun süre kuvözde kaldı, şuanki halimize çok şükür32 yasindayim ilk olucak bna da yaparlar mi
Merhabalar,Kızlar 3. Gün 7 hücreli embriyo iyi mi ? Böyle transfer olup pozitif gören var mı?
1 tane embriyo transfer edildi bana.Merhabalar,
Sizin 1 adet mi 3.gun 7 hucreli embrio transfer edilmis? Yoksa diger embriolarinizla ilgili bilgi verilmemis?
İnşAllah olumlu sonuç alırsınız. Bende de 3.gün 7 hücreli ay sonu uygun olursa transfer olmayı düşünüyorum. Umut olursunuz bana da1 tane embriyo transfer edildi bana.