3. Gun embriyo transfer sonrası direk wc ye gittim :(

mucizeusa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
87
79
8
33
merhaba bugün 3. Gün 8 hücreli embriyo trasferi yapıldı ancak transfer sonrası cok sıkışık olduğum için hemen WC’ye gittim ancak çok korkuyorum embriyo duruyor mu zarar verdim mi diye Boyle bir durum basina Helen var mi lutfen destekk

Benim doktorum yat demedi, 5 dk dur kalkıp tuvalete gidebilirsin dedi. Bana saatlerce yat falan demediler

Ilk tedavimde 20 dakka zor bela durdum yatakta tutmadi.3.tedavimde hemen kalktim sizin gibi dayanamadim,üstüne bi saat yol geldim arabayla bebisim 18 haftalik oldu cok şükür,stres yapmayin hic tutacağı varsa tutar,yoksa doktorlar 1 2 saat yatırır klinikte bebeğiniz sıkı sıkı tutunur insAllah.

bende 3. gün transferi oldum. beni odaya geilnce kendileri wc için kaldırdı :) sıkıntı ben pozitifi gördüm darısı başına inşaallah

Benimde doktorum öyle dedi ancak internette okuduklarımdan sonra inanılmaz ürktüm nasıl geçti sürecin
Perşembe günü kan vereceğim inşallah pozitif sonuç alırım. 1 saatte yatsam 5 dk dada kalksam olacaksa kaderimizde varsa oluyır bnece

Benim doktorum yat demedi, 5 dk dur kalkıp tuvalete gidebilirsin dedi. Bana saatlerce yat falan demediler
Nasıl güzel moral oldunuz internette okuduklarımdan sonra o kadar korktum ki kaçıncı gün embriyo transferiniz gerçekleşti peki

İnşallah hepimiz çok güzel haber alırız lütfen burada paylaş. Hiç idrar testi yaptın mı?
İdrar testinden aşırı korkuyorum o yüzden yapmadım. Perşembe günü öğreneceğim. Yazarım buraya

5. Gün çok erken peki sonuç nasıldı kesin bende yaparım

canım ben 3.ebriyo transfer olmuştum. kasık ve bacak ağrım olunca 5. günü kaset test yaptım 14:00 te. silik çıktı. 6. gün sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı. 7. gün de kan verdim. 79,8 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…