Çok teşekkür ederim ilk denemem umarım sağlıkla tutunurhiç korkma.. inan olacağı varsa dağtepe atlasan da tutunuyor..
Benim doktorum yat demedi, 5 dk dur kalkıp tuvalete gidebilirsin dedi. Bana saatlerce yat falan demedilermerhaba bugün 3. Gün 8 hücreli embriyo trasferi yapıldı ancak transfer sonrası cok sıkışık olduğum için hemen WC’ye gittim ancak çok korkuyorum embriyo duruyor mu zarar verdim mi diyeBoyle bir durum basina Helen var mi lutfen destekk
Benimde doktorum öyle dedi ancak internette okuduklarımdan sonra inanılmaz ürktüm nasıl geçti sürecinBenim doktorum yat demedi, 5 dk dur kalkıp tuvalete gidebilirsin dedi. Bana saatlerce yat falan
merhaba bugün 3. Gün 8 hücreli embriyo trasferi yapıldı ancak transfer sonrası cok sıkışık olduğum için hemen WC’ye gittim ancak çok korkuyorum embriyo duruyor mu zarar verdim mi diyeBoyle bir durum basina Helen var mi lutfen destekk
Perşembe günü kan vereceğim inşallah pozitif sonuç alırım. 1 saatte yatsam 5 dk dada kalksam olacaksa kaderimizde varsa oluyır bneceBenimde doktorum öyle dedi ancak internette okuduklarımdan sonra inanılmaz ürktüm nasıl geçti sürecin
Ilk tedavimde 20 dakka zor bela durdum yatakta tutmadi.3.tedavimde hemen kalktim sizin gibi dayanamadim,üstüne bi saat yol geldim arabayla bebisim 18 haftalik oldu cok şükür,stres yapmayin hic tutacağı varsa tutar,yoksa doktorlar 1 2 saat yatırır klinikte bebeğiniz sıkı sıkı tutunur insAllah.
Benim doktorum yat demedi, 5 dk dur kalkıp tuvalete gidebilirsin dedi. Bana saatlerce yat falan demediler
Nasıl güzel moral oldunuz internette okuduklarımdan sonra o kadar korktum ki kaçıncı gün embriyo transferiniz gerçekleşti pekiIlk tedavimde 20 dakka zor bela durdum yatakta tutmadi.3.tedavimde hemen kalktim sizin gibi dayanamadim,üstüne bi saat yol geldim arabayla bebisim 18 haftalik oldu cok şükür,stres yapmayin hic tutacağı varsa tutar,yoksa doktorlar 1 2 saat yatırır klinikte bebeğiniz sıkı sıkı tutunur insAllah.
İnşallah bende o güzel haberi alırım hem 11 gün hemen geçsin istiyorum hemde o günden korkuyorum. Nasıl geçirdiniz peki o dönemibende 3. gün transferi oldum. beni odaya geilnce kendileri wc için kaldırdı :) sıkıntı ben pozitifi gördüm darısı başına inşaallah
Benim 3.gün embriyosuydu.Nasıl güzel moral oldunuz internette okuduklarımdan sonra o kadar korktum ki kaçıncı gün embriyo transferiniz gerçekleşti peki
İnşallah hepimiz çok güzel haber alırız lütfen burada paylaş. Hiç idrar testi yaptın mı?Perşembe günü kan vereceğim inşallah pozitif sonuç alırım. 1 saatte yatsam 5 dk dada kalksam olacaksa kaderimizde varsa oluyır bnece
Aaaa sen hamile misin ? Yaaa cok sevindim saglikla kucağına alırsın inşallahben 5. gün test yaptığım için dayanamadım
İdrar testinden aşırı korkuyorum o yüzden yapmadım. Perşembe günü öğreneceğim. Yazarım burayaİnşallah hepimiz çok güzel haber alırız lütfen burada paylaş. Hiç idrar testi yaptın mı?
5. Gün çok erken peki sonuç nasıldı kesin bende yaparımben 5. gün test yaptığım için dayanamadım
Aaaa sen hamile misin ? Yaaa cok sevindim saglikla kucağına alırsın inşallah
5. Gün çok erken peki sonuç nasıldı kesin bende yaparım
Cook mutlu oldum yaaz önce mesajları okuyodum bizimevet canım şükürler olsun
Cook mutlu oldum ya
Kese falan görüldü mü? Kalp atışı icin erken daha çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?