3. Gun embriyo transfer sonrası direk wc ye gittim :(

Aynı benim gibi olmuş ya şunu okudum bana ne umut oldu anlatamam ya ama daha ben kan testi vermedim ve hiç belirtim yok sende varmiydi 12 sinde kan testi vericem aynı gün benim adet tarihim aynı zamanda

Aynı benim gibi olmuş ya şunu okudum bana ne umut oldu anlatamam ya ama daha ben kan testi vermedim ve hiç belirtim yok sende varmiydi 12 sinde kan testi vericem aynı gün benim adet tarihim aynı zamanda

hayırlı olsun canım. inşaallaaah pozitifi alırsın.

belirtim vardı bacak sızım oldu farkedilir tek şeydi. bu arada benim 3 tane 3. gün dondurulmuş embriyosuydu. o yüzden erken yaptım testi.

hayırlı olsun canım. inşaallaaah pozitifi alırsın.

belirtim vardı bacak sızım oldu farkedilir tek şeydi. bu arada benim 3 tane 3. gün dondurulmuş embriyosuydu. o yüzden erken yaptım testi.
3 gün tek embirio benim ilk 4 gün kasık. Batması rahimde şişlik karında şişlik vardı şimdi sadece çok az gögüslerde sizi rahimde şislik var 2 deneme benimde 3 test yaptım idrar 2 sinde silik ertesi gün yaptım tek çizgi anlarsın beynim bunaldi

anlmama mı. kasık ağrım benimde vardı. sanırsın çamaşırın lastiği sıkıyo gibi.

benim kaset test öğlen saati silik çıktı. ertesi sabahta erken gebelik negatif çıkmıştı. ayar oluyorum erken testlere o yuzden

Ya işin garibi bu idrar testi yapsan olmuyor yapmasan olmuyor yarın erken gebelik testi yapicam bide akşam ustü gögüslerde acayip sizlanma başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…