Benide hiç yatırmadılar transferden sonra direk kalktım lavaboya gittim üstümü başımı giydim çıktım. Bşey olmaz yani alakası olmadığını söylüyorlarmerhaba bugün 3. Gün 8 hücreli embriyo trasferi yapıldı ancak transfer sonrası cok sıkışık olduğum için hemen WC’ye gittim ancak çok korkuyorum embriyo duruyor mu zarar verdim mi diyeBoyle bir durum basina Helen var mi lutfen destekk
İnşallah bende böyle güzel bir haberi paylaşırımcanım ben 3.ebriyo transfer olmuştum. kasık ve bacak ağrım olunca 5. günü kaset test yaptım 14:00 te. silik çıktı. 6. gün sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı. 7. gün de kan verdim. 79,8 çıktı
InsAllah sesi o odada yankılanır...kese gördük cumartesi 8,04 mm. bu cuma kalp atışı için gideceğim inşaallah
InsAllah sesi o odada yankılanır...
Ben 7+2 günlükken duymuştum ağlamaktan helak oldum.InsAllah sende duyarsin o muhteşem sesi.
Bana da öyle internette okuduklarımdan sonra hemşireleri o kadar darladım ki bununla ilgisi olmadığını söylediler. Ama yine de içime kurt düşmüştü sizleriyle deneyimleri ile daha iyi hissettim paylaşımlar için çok teşekkür ederimBenide hiç yatırmadılar transferden sonra direk kalktım lavaboya gittim üstümü başımı giydim çıktım. Bşey olmaz yani alakası olmadığını söylüyorlar
teşekkür ederim. darısı başına inşaallah güzel haberler alırsınİnşallah bende böyle güzel bir haberi paylaşırımsağlıkla kucağına alırsın inş
Hepmize o sesi duymak nasip olur inşInsAllah sesi o odada yankılanır...
Ben 7+2 günlükken duymuştum ağlamaktan helak oldum.InsAllah sende duyarsin o muhteşem sesi.
İnşAllah pozitifi görürsün canım hayrlısı olsun hakkındaBana da öyle internette okuduklarımdan sonra hemşireleri o kadar darladım ki bununla ilgisi olmadığını söylediler. Ama yine de içime kurt düşmüştü sizleriyle deneyimleri ile daha iyi hissettim paylaşımlar için çok teşekkür ederim
Ben cok korkuyodum,evden çıkarken ağladım hastaneye kadar gittim kalp atışını duydum gene ağladım eve kadar.Rahat ol bebeğin seninledir.canım sağolasın inşaallah. korku ve sevinç içindeyim. inşaallah bize de yaşamak o anı nasip kısmet olur
Ben cok korkuyodum,evden çıkarken ağladım hastaneye kadar gittim kalp atışını duydum gene ağladım eve kadar.Rahat ol bebeğin seninledir.
Birbirimize epey yakınız bende 23 nde kan testi vericem bugün ilk günüm. Nasıl geçiyor transfer sonrasıSelamlar, bende 3. Gün embriyosu ile ayın 8 inde taze transfer oldum ilk tüp bebek denemem. 4. Günüm bugün 20 sinde kan vericem. İnşallah hepimizinki olumlu olur. Benide çok yatirmadilar hatta ben sıkışık bile değildim. Ama yeterli gördü doktor rahimimi net görebildigini söyledi transfer sonrası 30 dk yatirdilar sonra kaldırdılar ve normal hayatına geri dön dediler.
Öğrendin mi umarım sonuç pozitiftirİdrar testinden aşırı korkuyorum o yüzden yapmadım. Perşembe günü öğreneceğim. Yazarım buraya
Merhaba bugün transferden sonra 3. Günüm ama şişkinliğim çok ve kasık ağrılarım kalmadı sizde nasıl gidiyor süreç ?Selamlar, bende 3. Gün embriyosu ile ayın 8 inde taze transfer oldum ilk tüp bebek denemem. 4. Günüm bugün 20 sinde kan vericem. İnşallah hepimizinki olumlu olur. Benide çok yatirmadilar hatta ben sıkışık bile değildim. Ama yeterli gördü doktor rahimimi net görebildigini söyledi transfer sonrası 30 dk yatirdilar sonra kaldırdılar ve normal hayatına geri dön dediler.
Evet canım dün test verdim pozitif şükürÖğrendin mi umarım sonuç pozitiftir
Çokkk ama çok sevindim hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın. Benim bugün transferden sonra 3 günüm ama şişliğim ve kasıl ağrım cok azaldı böyle bir durum yaşadın mı ?Evet canım dün test verdim pozitif şükür
Benim bir süre sonra kasık ağrılarım falan geçtiÇokkk ama çok sevindim hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın. Benim bugün transferden sonra 3 günüm ama şişliğim ve kasıl ağrım cok azaldı böyle bir durum yaşadın mı ?
Teşekkür ederim bir bir belirtin oldu mu hiç ben hiç bişi hissedemiyorum:/Benim bir süre sonra kasık ağrılarım falan geçti
Bazıları hiç belirti yaşamadan hamile kalıyor. Benim çok ağrım olmadı, sabahları adet ağrısı, hafif kasık batması, ayakta durunca hala ayaklarım ağrıyor ama öbürleri geçti gibiTeşekkür ederim bir bir belirtin oldu mu hiç ben hiç bişi hissedemiyorum:/
Merhaba bugün transferden sonra 3. Günüm ama şişkinliğim çok ve kasık ağrılarım kalmadı sizde nasıl gidiyor süreç ?
Benim transfer dahil 6. Günüm bugün.Çokkk ama çok sevindim hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın. Benim bugün transferden sonra 3 günüm ama şişliğim ve kasıl ağrım cok azaldı böyle bir durum yaşadın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?