3. Gun embriyo transfer sonrası direk wc ye gittim :(

Benide hiç yatırmadılar transferden sonra direk kalktım lavaboya gittim üstümü başımı giydim çıktım. Bşey olmaz yani alakası olmadığını söylüyorlar

İnşallah bende böyle güzel bir haberi paylaşırım sağlıkla kucağına alırsın inş

InsAllah sesi o odada yankılanır...
Ben 7+2 günlükken duymuştum ağlamaktan helak oldum.InsAllah sende duyarsin o muhteşem sesi.

canım sağolasın inşaallah. korku ve sevinç içindeyim. inşaallah bize de yaşamak o anı nasip kısmet olur

Benide hiç yatırmadılar transferden sonra direk kalktım lavaboya gittim üstümü başımı giydim çıktım. Bşey olmaz yani alakası olmadığını söylüyorlar
Bana da öyle internette okuduklarımdan sonra hemşireleri o kadar darladım ki bununla ilgisi olmadığını söylediler. Ama yine de içime kurt düşmüştü sizleriyle deneyimleri ile daha iyi hissettim paylaşımlar için çok teşekkür ederim

İnşAllah pozitifi görürsün canım hayrlısı olsun hakkında

Ben cok korkuyodum,evden çıkarken ağladım hastaneye kadar gittim kalp atışını duydum gene ağladım eve kadar.Rahat ol bebeğin seninledir.

İnşallah canım.allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sağlıkla bizimle olsunlar ve kucağımıza gelsinler

Selamlar, bende 3. Gün embriyosu ile ayın 8 inde taze transfer oldum ilk tüp bebek denemem. 4. Günüm bugün 20 sinde kan vericem. İnşallah hepimizinki olumlu olur. Benide çok yatirmadilar hatta ben sıkışık bile değildim. Ama yeterli gördü doktor rahimimi net görebildigini söyledi transfer sonrası 30 dk yatirdilar sonra kaldırdılar ve normal hayatına geri dön dediler.

Birbirimize epey yakınız bende 23 nde kan testi vericem bugün ilk günüm. Nasıl geçiyor transfer sonrası

Merhaba bugün transferden sonra 3. Günüm ama şişkinliğim çok ve kasık ağrılarım kalmadı sizde nasıl gidiyor süreç ?

Çokkk ama çok sevindim hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın. Benim bugün transferden sonra 3 günüm ama şişliğim ve kasıl ağrım cok azaldı böyle bir durum yaşadın mı ?
Benim bir süre sonra kasık ağrılarım falan geçti

Teşekkür ederim bir bir belirtin oldu mu hiç ben hiç bişi hissedemiyorum:/
Bazıları hiç belirti yaşamadan hamile kalıyor. Benim çok ağrım olmadı, sabahları adet ağrısı, hafif kasık batması, ayakta durunca hala ayaklarım ağrıyor ama öbürleri geçti gibi

Merhaba bugün transferden sonra 3. Günüm ama şişkinliğim çok ve kasık ağrılarım kalmadı sizde nasıl gidiyor süreç ?

Çokkk ama çok sevindim hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın. Benim bugün transferden sonra 3 günüm ama şişliğim ve kasıl ağrım cok azaldı böyle bir durum yaşadın mı ?
Benim transfer dahil 6. Günüm bugün.
Göğüs ağrım , hassasiyetim devam ediyor. Aşırı gaz problemi var, ara ara kasık ağrıları oluyor. Ama bunların hepsi tedavide aldığım hormon ilaclarindan diye düşünüyorum. 7 günüm var teste ve regl olmama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…