3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Evet canim ilaclari birakmadan adet olunmuyo zaten bende biraktim 3 gun sonra oldum
Ama insallah sen hamilesindir Rabbim guzel haberler versin sana
Allah razı olsun canım inşallah Bi çok yerde okudum ilaçları bırakmadan olanlar da var da o yüzden çok stres oldum acaba ne zaman olcam diye neyse ki ilaçları bırakınca olcağımı anladım ama inşallah olmam tabi

Hadi ya ben hic duymamistim progestan ilaclari adeti geciktiriyo zaten istisnalar cikabilir tabisi
Sen kalbini ferah tut insallah bizede guzel haber vereceksin

Hadi ya ben hic duymamistim progestan ilaclari adeti geciktiriyo zaten istisnalar cikabilir tabisi
Sen kalbini ferah tut insallah bizede guzel haber vereceksin
Hayırlısıyla inşallah canım Pazartesi allah nasip ederse veririm inşallah

Kızlar ben kan verdim valla daha fazla dayanamadım yarım saate çıkacak sonuç nolur dua edin kanı vermeye geldiğim Andan itibaren sonuç negatif gibi hissediyorum o kadar hayal geliyo ki pozitifi görmek

Kızlar ben kan verdim valla daha fazla dayanamadım yarım saate çıkacak sonuç nolur dua edin kanı vermeye geldiğim Andan itibaren sonuç negatif gibi hissediyorum o kadar hayal geliyo ki pozitifi görmek

Inşallah güzel haberler vereceksiniz canım kaçıncı günün du bugün

Kızlar benimde midemi bir acaip çıkardım çok halsizim bugün 7. Günüm belim ve kasiklarim da ağrı var hayra çıkar inşallah

Veremedim 25 inde yapılmıştı transfer sonuç 0.87 o kadar üzüldüm ki allahım sen büyüksün
Canim benim kendini sakin yipratma olmuyorsa vardir buyuk bi hayir belki sakat olacakti belki hayirsiz evlat olacakti oyle dusun cok zor biliyorum ama guclu dur dunyanin sonu degil

Canim benim kendini sakin yipratma olmuyorsa vardir buyuk bi hayir belki sakat olacakti belki hayirsiz evlat olacakti oyle dusun cok zor biliyorum ama guclu dur dunyanin sonu degil
Doğru tabi ki bende hayırlısı sağlıklısı dedim en başından beri ama ne biliyim çok yorucu bir süreç insanın psikolojisi de Cok yıpranıyor doktorum ilaçları kesme iki gün sonra tekrarla dedi ama tabi ki benim hiç umudum yok 2.yi İstanbul’da yaptıracam Semra kahraman da allahım herşeyin en iyisini bilir napalım bugünümüze şükür yine bizim durumumuz el veriyo da yaptırıyoruz allah maddi manevi gücü olmayanlara yardım etsin

Çok yakında benzer haber aldım. Allah inancımızı kaybetmesin. Siz nerede yaptırmıştınız

Bende fulya acibadem doc dr ercan bastu
Doktorumdan cok memnunum cok zor vakalarin doktoru insallah benim 2.denememde olacak diye ümit ediyorum olmasa da nasip biz elimizden geleni yapalim gerisi Rabbimizin takdiri..

Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Pzt kontrol testim de negatif çıkarsa artık yeni bi yol çizicez bakalım

Kizlarr sonucu belli olan yokmu yazin merakta birakmayin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…