- 3 Ekim 2018
- 244
- 220
- 33
- 31
Allah razı olsun canım inşallahEvet canim ilaclari birakmadan adet olunmuyo zaten bende biraktim 3 gun sonra oldum
Ama insallah sen hamilesindir Rabbim guzel haberler versin sana
Hadi ya ben hic duymamistimAllah razı olsun canım inşallah ♥ Bi çok yerde okudum ilaçları bırakmadan olanlar da var da o yüzden çok stres oldum acaba ne zaman olcam diye neyse ki ilaçları bırakınca olcağımı anladım ama inşallah olmam tabi
Hayırlısıyla inşallah canım Pazartesi allah nasip ederse veririm inşallahHadi ya ben hic duymamistimprogestan ilaclari adeti geciktiriyo zaten istisnalar cikabilir tabisi
Sen kalbini ferah tut insallah bizede guzel haber vereceksin
Kızlar ben kan verdim valla daha fazla dayanamadımyarım saate çıkacak sonuç nolur dua edin kanı vermeye geldiğim Andan itibaren sonuç negatif gibi hissediyorum o kadar hayal geliyo ki pozitifi görmek
VeremedimInşallah güzel haberler vereceksiniz canım kaçıncı günün du bugün
Veremedim25 inde yapılmıştı transfer sonuç 0.87 o kadar üzüldüm ki allahım sen büyüksün
Veremedim25 inde yapılmıştı transfer sonuç 0.87 o kadar üzüldüm ki allahım sen büyüksün
Amin çok zor gerçektenBöyle durumlarda söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten . Allahım sabır versin .
Canim benim kendini sakin yipratma olmuyorsa vardir buyuk bi hayir belki sakat olacakti belki hayirsiz evlat olacakti oyle dusun cok zor biliyorum ama guclu dur dunyanin sonu degilVeremedim25 inde yapılmıştı transfer sonuç 0.87 o kadar üzüldüm ki allahım sen büyüksün
Doğru tabi ki bende hayırlısı sağlıklısı dedim en başından beri ama ne biliyim çok yorucu bir süreç insanın psikolojisi de Cok yıpranıyorCanim benim kendini sakin yipratma olmuyorsa vardir buyuk bi hayir belki sakat olacakti belki hayirsiz evlat olacakti oyle dusun cok zor biliyorum ama guclu dur dunyanin sonu degil
Çok yakında benzer haber aldım. Allah inancımızı kaybetmesin. Siz nerede yaptırmıştınızDoğru tabi ki bende hayırlısı sağlıklısı dedim en başından beri ama ne biliyim çok yorucu bir süreç insanın psikolojisi de Cok yıpranıyordoktorum ilaçları kesme iki gün sonra tekrarla dedi ama tabi ki benim hiç umudum yok 2.yi İstanbul’da yaptıracam Semra kahraman da allahım herşeyin en iyisini bilir napalım bugünümüze şükür yine bizim durumumuz el veriyo da yaptırıyoruz allah maddi manevi gücü olmayanlara yardım etsin
Amin. Ben Ankara’da Timur Gürgan a yaptırmıştım siz?Çok yakında benzer haber aldım. Allah inancımızı kaybetmesin. Siz nerede yaptırmıştınız
Bende maslak acıbadem Bülent TıraşAmin. Ben Ankara’da Timur Gürgan a yaptırmıştım siz?
Bende ona gidicektim ama Gaziantep’te yaşıyorum doktorum önermedi insanlığı iyi değil ilgilenmiyor şehir dışı hastalarıyla dedi ama Semra hanımı çok iyi söylüyorlarBende maslak acıbadem Bülent Tıraş
Amin canim benimAllah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinPzt kontrol testim de negatif çıkarsa artık yeni bi yol çizicez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?