3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Bir dahakini ne zaman denerim bilmiyorum. Moral motivasyonum baya düstu,reglim bitince doktorumla bir gorusme saglayacagiz.Belki biraz moralim yerine gelir
Bende negatif sonucu alir almaz drmun yanina gittim gercekten iyi geldi

Bir dahakini ne zaman denerim bilmiyorum. Moral motivasyonum baya düstu,reglim bitince doktorumla bir gorusme saglayacagiz.Belki biraz moralim yerine gelir
Boyle tup bebek tedavisinden sonra kendiliginden hamile kalan cok oluyor.Insallah sende kendiliginden hamile kalırsin. Kacıncı denemendi canım..

3.gun embriyosu taşıyan guzel anne adaylarii ne durumdasinizz hadi birbirimize destek olalim benim 5.gunum sol kasigimda sizlama disinda bi belirti yook

Kızlar ben transferim tutmadı negatif yani . Bugün adet oldum çok fazla ağrım oldu . Sıcak suyla banyo yaptım bi parça düştü benden sonra ağrıyan daha fazla dayanamadım acil de iğne yaptırdım bu parça neydi acaba

Merhaba arkadaşlar benimde 2 Mayıs ta transfer olmustu 2 tane yerleştirildi, bugun kan tahlili verdim negatif çıktı. 2. Denememdi cok umutluydum, nasip diyorum Belirti sayılabilecek hersey vardı bende kasik agrisi batma bel agrisi göğüslerde hassasiyet o yüzden de umutlanmıştım, o yüzden hic belli olmuyor belirti var yada yok diye kendimizi üzmeyelim

Çok geçmiş olsun canim üzülme diyemiycem insanız elbette üzüleceğiz nasibinde yokmuş vakti zamanı değilmiş diyelim gönlünü ferah tut Allahım nasip etsin. Parça muhtemelen embriyo olabilir mi

Çok geçmiş olsun canim üzülme diyemiycem insanız elbette üzüleceğiz nasibinde yokmuş vakti zamanı değilmiş diyelim gönlünü ferah tut Allahım nasip etsin. Parça muhtemelen embriyo olabilir mi

Bilmiyorum ki ben ilk defa negatif sonuç aldım acaba diğer negatif alan arkadaşlar yaşadı mi böyle bişey merak ettim

Kizlaar whatsap grubu kurduk ordan birbirimize destek saglayalim isteyenler ozelden yazsin bana

Kizlar ne durumdasiniz yok mu 3.gun transferi olanlar ben 8.gunumdeyim ve idrarda negatif cikti

Canım rahim ilaçlardan çok kalınlaştığı için oluyor galiba bende de olmuştu

3.gun embriyosu taşıyan guzel anne adaylarii ne durumdasinizz hadi birbirimize destek olalim benim 5.gunum sol kasigimda sizlama disinda bi belirti yook
Kizlar ne durumdasiniz yok mu 3.gun transferi olanlar ben 8.gunumdeyim ve idrarda negatif cikti
Canım önce kana sonra idrara diye biliyorum o yüzden kan testi yaptırmadan üzme kendini. İdrarda çıksa dahi kana bakmadan güvenmiyorlar ki bir gün bile farkeder hele 2 3 gün daha da artar.

Canım önce kana sonra idrara diye biliyorum o yüzden kan testi yaptırmadan üzme kendini. İdrarda çıksa dahi kana bakmadan güvenmiyorlar ki bir gün bile farkeder hele 2 3 gün daha da artar.
Insallah canim ya

moral bozmak yok güzel kız benim 10. günüm bugün çok merak ediyorum , hiçbir belirtim yok , hayırlısı deyip bekliyorum umutla Allah’tan ümit kesilmez sevgiler
Haklisin canim nasip artik bakalim
Ben yarin kanda baktircam yarin 9.gunum olcak azda olsa varsa cikar

Kusura bakma gerçekten özür dilerim canını sıkmak istemedim inşallah pozitif haberlerini verirsin burda boş bulundum yazdım

Kizlar bugun 10. gunum. Dayanamadim kan verdim sonuç 11.20. Değeri düşük buldum. Çatlatma ignesi vurmustu doktorum çeyrek dozda. Onun etkisi midir acaba? Tutmadi galiba üzüldüm çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…