3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Kizlarrr 2. Transferimi dun oldumm bugun birinci gunumm
Yine 3.gun 2 tane embriyo transfer edildii
Rahmime yerlestrilirken izledim pit pit pit nasil ilerleyip durdular insallah saglikla 2side tutunur cok heyecanliyim bu defaa

Rahmime yerlestrilirken izledim pit pit pit nasil ilerleyip durdular insallah saglikla 2side tutunur cok heyecanliyim bu defaa
Hayırlısıyla güzel haberler gelsin inşallah

Amin canim hepimizden insallahhh inan negatif sonuc alanlari cok iyi anliyorum ve kendim kadar uzuluyorum bizi bizden baska kimse anlayamaz bu duygulari yasamak lazim....
Kesinlikleee bende anlıyorum. Aptal gibiyim. Nasıl dua edeceğimi bile şaşırdım.neye inanacağıma da. Hayat amacımı unıtmuş gibiyim. Kafamı dağıttığım eski günlere dönmem lazım.böyle olmayacak . Okudukça bu konuyla ilgili yazılar şiştim. Takip ettiğim annelik hamile dr hesaplarının hepsini takipten çıktım.görmesem iyi olacak bir süre. Allah bilir en doğrusunu

Bende ilk catlatmadan negatif sonuc alinda silmistim bu uygulamayi seni anliyorum biraz kafani dinle gücünü topla her sey yoluna girecektir emin oll...

Sımsıkı tutunur insallh..Kaç hucreli

Merhaba doktorunuz kaç gün rapor verdi iş yerim yoğun şimdiden izin işini düşünüyorum
Bende hic bir sey yok. Raporluydum ise gitmedim iki gün bu gun ilk gunumdu herkes gecmis olsun hastaymissin dedikce kendimi gercekten hasta hissettim halim takatim yok bugun :)

Benim transferim cumartesi yapılmıştı. Bu gün dinlen yarın yürüyüş yapabilirsin açık havada , Pazartesi de işe dönebilirsin demişti. Ama benim içim rahat etmedi ve aile hekimime progesteron iğnesini yaptırmaya gittiğimde durumu anlattım o da bu hafta dinlenmen daha uygun deyip rapor yazdı. Totalde transfer gününü saymazsak 4 gün evdeydim. 5. gün işe başladım. Bence de 3 veya 4 gün yeterli.

Senin ne zaman kan tahlilin.Haydi hayirlı haberle donersin insallh.Bizede umut olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…