- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Kizlarr sonucu belli olan yokmu yazin merakta birakmayin bizi
Hadi ya diger denemende tutacak ins canim benim uzulmeBenim negatif 10. Günüm du bugün
Hadi ya diger denemende tutacak ins canim benim uzulme
Rabbim tup bebeksiz bebek nasip etsin ozaman canimDiğer denemem olamayacak canım bunu bile zor yaptık borcumuz çok
Rabbim tup bebeksiz bebek nasip etsin ozaman canim
Hayırlısıyla güzel haberler gelsin inşallahKizlarrr 2. Transferimi dun oldumm bugun birinci gunumm
Yine 3.gun 2 tane embriyo transfer edildii
Rahmime yerlestrilirken izledim pit pit pit nasil ilerleyip durdularinsallah saglikla 2side tutunur cok heyecanliyim bu defaa
Amin canim hepimizden insallahhh inan negatif sonuc alanlari cok iyi anliyorum ve kendim kadar uzuluyorum bizi bizden baska kimse anlayamaz bu duygulari yasamak lazim....Hayırlısıyla güzel haberler gelsin inşallah
Kesinlikleee bende anlıyorum. Aptal gibiyim. Nasıl dua edeceğimi bile şaşırdım.neye inanacağıma da. Hayat amacımı unıtmuş gibiyim. Kafamı dağıttığım eski günlere dönmem lazım.böyle olmayacak . Okudukça bu konuyla ilgili yazılar şiştim. Takip ettiğim annelik hamile dr hesaplarının hepsini takipten çıktım.görmesem iyi olacak bir süre. Allah bilir en doğrusunuAmin canim hepimizden insallahhh inan negatif sonuc alanlari cok iyi anliyorum ve kendim kadar uzuluyorum bizi bizden baska kimse anlayamaz bu duygulari yasamak lazim....
Bende ilk catlatmadan negatif sonuc alinda silmistim bu uygulamayi seni anliyorum biraz kafani dinle gücünü topla her sey yoluna girecektir emin oll...Kesinlikleee bende anlıyorum. Aptal gibiyim. Nasıl dua edeceğimi bile şaşırdım.neye inanacağıma da. Hayat amacımı unıtmuş gibiyim. Kafamı dağıttığım eski günlere dönmem lazım.böyle olmayacak . Okudukça bu konuyla ilgili yazılar şiştim. Takip ettiğim annelik hamile dr hesaplarının hepsini takipten çıktım.görmesem iyi olacak bir süre. Allah bilir en doğrusunu
Sımsıkı tutunur insallh..Kaç hucreliKizlarrr 2. Transferimi dun oldumm bugun birinci gunumm
Yine 3.gun 2 tane embriyo transfer edildii
Rahmime yerlestrilirken izledim pit pit pit nasil ilerleyip durdularinsallah saglikla 2side tutunur cok heyecanliyim bu defaa
Hic sormadim valla kac hucreli olduklarini bilmiyorum :)Sımsıkı tutunur insallh..Kaç hucreli
Insallah guel haberle dönersin canımHic sormadim valla kac hucreli olduklarini bilmiyorum :)
Amin kim muhtacsa kim istiyorsa hep birlikte duyariz o guzel haberi insallahhInsallah guel haberle dönersin canım
Amiiiiinn..Bu güzel hayırlı günlerin hürmetineAmin kim muhtacsa kim istiyorsa hep birlikte duyariz o guzel haberi insallahh
Bende hic bir sey yok. Raporluydum ise gitmedim iki gün bu gun ilk gunumdu herkes gecmis olsun hastaymissin dedikce kendimi gercekten hasta hissettim halim takatim yok bugun :)
Senin ne zaman kan tahlilin.Haydi hayirlı haberle donersin insallh.Bizede umut olursun.Benim transferim cumartesi yapılmıştı. Bu gün dinlen yarın yürüyüş yapabilirsin açık havada , Pazartesi de işe dönebilirsin demişti. Ama benim içim rahat etmedi ve aile hekimime progesteron iğnesini yaptırmaya gittiğimde durumu anlattım o da bu hafta dinlenmen daha uygun deyip rapor yazdı. Totalde transfer gününü saymazsak 4 gün evdeydim. 5. gün işe başladım. Bence de 3 veya 4 gün yeterli.
Senin ne zaman kan tahlilin.Haydi hayirlı haberle donersin insallh.Bizede umut olursun.
Hayirlisi boyleymis demekki canim bi dahakine pozitif olur insallahhGectigimiz persembeydi negatif sonuclandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?