Bence umut varKizlar bugun 10. gunum. Dayanamadim kan verdim sonuç 11.20. Değeri düşük buldum. Çatlatma ignesi vurmustu doktorum çeyrek dozda. Onun etkisi midir acaba? Tutmadi galiba üzüldüm çok.
Insallah gec tutunmadir ve degeri katlanarak artar canimmm uzulmeKizlar bugun 10. gunum. Dayanamadim kan verdim sonuç 11.20. Değeri düşük buldum. Çatlatma ignesi vurmustu doktorum çeyrek dozda. Onun etkisi midir acaba? Tutmadi galiba üzüldüm çok.
Rabbim yuzunu guldursun hayirlisiyla canimEvet canim 3. gün embriyosu
hay maşallah ne güzel yorum ya aferinCanini sıkmak istemem ama büyük ihtimal negatif sonuç alacaksın .içime öyle doğdu inşallah yanilmisimdir
hay maşallah ne güzel yorum ya aferin
Helal olsun canim sorun degil Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallahIdrar testinde negatif çıkmış 10.gün . Bende daha yeni negatif sonucu mu aldım . Günlerce umut aradım negatif olunca yıkılmasını istemem evet söylemem yanlış oldu yazınca gerçekten pişman oldum neden yazdım onu da bilmiyorum şu günlerdebir tuhafım inşallah pozitif sonuç alır arkadaş inşallah hakkkini helal eder
Canim birliktelikten sonra nadir de olsa olabiliyor boyle lekelenmeler gonlunu ferah tut insallah korkulacak bir sey yokKızlar geçen ay üçüncü gün embriyosu transfer edilmiş negatif gelmişti.normal zamanımda adet oldum bu aralar ovulasyon dönemi yine değerlendireyim dedim ilişki akşamından beri iki gündür kahverengi lekelenmem var polip varken olurdu bu bende ovulasyon zamanında polip alınınca gitmişti şimdi korktum tekrar polip mi var acaba diye hoca ultrasonda görmedi histeroskopiye gerek görmedi o yüzden.ya da ne bileyim ilişki sonrası olunca da korktumhormonlar mı yapıyor ki
Canim benimmmm insallah guzel haber alirsin dualarim seninleekan verdim bekliyorum zaman geçmiyorlütfen dua edin banada sevgiler
amin canım inşallahCanim benimmmm insallah guzel haber alirsin dualarim seninlee
Canim sonuc ne ?kan verdim bekliyorum zaman geçmiyorlütfen dua edin banada sevgiler
Sağol canım önümüzdeki ay tekrar başlayacağım o zaman soracağım doktoruma zaten ara verdim hazır doktor yüzü görmek istemiyorum şuanCanim birliktelikten sonra nadir de olsa olabiliyor boyle lekelenmeler gonlunu ferah tut insallah korkulacak bir sey yok
Bende oyleyimSağol canım önümüzdeki ay tekrar başlayacağım o zaman soracağım doktoruma zaten ara verdim hazır doktor yüzü görmek istemiyorum şuan
Katlanir ve yukselir insallah canimm stres yapmadeğerim düşük çıktı kızlar 19,75doktorumda düşük dedi 2 gün sonraya bakıcaz hayırlısı
Kizlar çok iyi degilim ama sizi bilgilendirmek ihtiyaci hissediyorum. 10. günün sabahı kan degerim 11,20 cıkmıştı. Bu akşam ki kan sonucum 5,78. İlk tup bebek denememdi, kasik agrisi, yerlesme kanamasi sandigim şu kahverengi akinti, bel bacak ağrisi... Hepsi mevcuttu. Ama olmadı ne yazikki. Üzgün müyüm evet biraz ama bundan daha fazlası cok kızgınım. Sebepsiz infertilim, görünürde hicbir sıkıntı yok. Üstüne onca ilaç, hormon, bekleyişler, umutlar... Gerek var miydi kendime bu eziyeti cektirmeye bilmiyorum. Duyduğunda benden daha cok üzülecek annem. Nasil üzerim onu şimdi. Bir daha deneriz dese, buna ikinci defa katlanabilir miyim onu da bilmiyorum. "Sonuç negatif, tutmadi" diye tek cumleyle sonucunu yazan arkadaşlar var burda. Meğer o kisacik cumlede ne buyuk bir aci varmiş. Bir de bunu iki kez, üç kez, dört kez yaşayanlar... Çok üzgünüm hepimiz adına ve çok kızgınım kendi adıma. Allah hepinize güç versin, sağlık versin, güldüğünde kışınızı bahara çeviren çocuklar versin.Kizlar bugun 10. gunum. Dayanamadim kan verdim sonuç 11.20. Değeri düşük buldum. Çatlatma ignesi vurmustu doktorum çeyrek dozda. Onun etkisi midir acaba? Tutmadi galiba üzüldüm çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?