Cikar bence
Beşinci günde bende hiç bişi yoktu bugün biraz değişiklikler yaşamaya başladım. Düşünmemeye çalışalım kandaki değeri görmeden içim rahat değil benimde.Bugun 5. Gunum
Idrarda cikiyosa kanda da cikar canimBeşinci günde bende hiç bişi yoktu bugün biraz değişiklikler yaşamaya başladım. Düşünmemeye çalışalım kandaki değeri görmeden içim rahat değil benimde.
Bende 2.transferimde estroferm kullaniyodum o da gogus agrisi yapiyodu ama sonraki ay kendiligimden gebe kalinca daha hic tahlil vermeden gogsumde hafif hafif batmalar yanmalar oluyodu benim en buyuk belirtim buydu gogsumun ara ara degisik agrilar oluyodu eger estroferm kullanmiyosan ve gogsun arıyorsa tutmustur bence ama su da var herkesin bi belirtisi olacak die bisey yok ablamin hiic bi belirtisi olmazdi adet gecikmesi disinda bu yuzden sakin uzulme bide 5.gundaha cok cok erkenBenimde 2 tane 3.gun embiyor transferi oldum,belirtim yok,insallah bebeklerim bana tutunmustur,12 yillik hasretim son bulur,bende sizler gibi pozitifi görürüm
Merhaba canım başka sayfalarda konuşmuştuk seninle şimdi de Bi bakayım demiştim hamile olduğunu öğrendim inan ki çok sevindim inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbimSelam kizlar 2basarisiz tup bebek denemesinden sonra tam biraz ara vermeye niyetlendim kendiliginden hamile oldugumu ogrendim amh 0.4 esimin ileri hareketi 0 belki dusukle sonuclanacak Allah bilir ama tup bebeksiz de hamile kalinabiliyormus hepinize umut olsun
Ayy canim benimm cook tesekkurlerr saglikla gelsin bebeklerimiz ve Isteyen herkese nasip olsun eeen kisa zamanda insallahhhMerhaba canım başka sayfalarda konuşmuştuk seninle şimdi de Bi bakayım demiştim hamile olduğunu öğrendim inan ki çok sevindim inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Çok şükür çıktıııı :)))Idrarda cikiyosa kanda da cikar canim
Hadi gozun aydin canimmmm saglikla gelsin insallahhÇok şükür çıktıııı :)))
Canimmm umitsizlenme hemen insallah olacak oyle dua etBugun 6.gunum hicbir belirtim yok daha oncekilerde de boyle olmustu ,cok uzuluyorum
Etmezmiyim ama cok umitsizim bu 6. Tedavi yine olumsuz olmasindan cok yoruldumCanimmm umitsizlenme hemen insallah olacak oyle dua et
Aminnnn cümlemizin inşallahhhh :)Hadi gozun aydin canimmmm saglikla gelsin insallahh
Etmezmiyim ama cok umitsizim bu 6. Tedavi yine olumsuz olmasindan cok yoruldum
Rabbim guldursun yuzunu canimm problem neydi pekiEtmezmiyim ama cok umitsizim bu 6. Tedavi yine olumsuz olmasindan cok yoruldum
5.gune yeni giriyorsun suan bi belirti olmaz zaten canimmm insallah tutunmustur bebisin yaaUmarım pozitif olur sonucunuz. Rabbim önce yıllarca bekleyenlere nasip etsin. Banada nasip etsin. Benimde 3. Gün embriyosu bugün 4. Günüm bitti. Hiç belirti yok. 3. Denemem benimde
Insallah yukselir canimm9. Gün 13.91 çıktı kanda yükselirmi dersiniz
İnşallahInsallah yukselir canimmcift embriyo mu
Siz 9. Gün mü yaptirmistiniz testinizi? Ben de 10. Gün yaptırmak istiyorum ama karar veremedim. 12. Güne kadar beklemek istemiyorum.İnşallahEvet çift bugünkü sonuç 35.12 yani 11. Gün
9. Gün yaptırdım 13 küsür çıkmıştıSiz 9. Gün mü yaptirmistiniz testinizi? Ben de 10. Gün yaptırmak istiyorum ama karar veremedim. 12. Güne kadar beklemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?