3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Beşinci günde bende hiç bişi yoktu bugün biraz değişiklikler yaşamaya başladım. Düşünmemeye çalışalım kandaki değeri görmeden içim rahat değil benimde.
Idrarda cikiyosa kanda da cikar canim

Benimde 2 tane 3.gun embiyor transferi oldum,belirtim yok,insallah bebeklerim bana tutunmustur,12 yillik hasretim son bulur,bende sizler gibi pozitifi görürüm
Bende 2.transferimde estroferm kullaniyodum o da gogus agrisi yapiyodu ama sonraki ay kendiligimden gebe kalinca daha hic tahlil vermeden gogsumde hafif hafif batmalar yanmalar oluyodu benim en buyuk belirtim buydu gogsumun ara ara degisik agrilar oluyodu eger estroferm kullanmiyosan ve gogsun arıyorsa tutmustur bence ama su da var herkesin bi belirtisi olacak die bisey yok ablamin hiic bi belirtisi olmazdi adet gecikmesi disinda bu yuzden sakin uzulme bide 5.gundaha cok cok erken

Merhaba canım başka sayfalarda konuşmuştuk seninle şimdi de Bi bakayım demiştim hamile olduğunu öğrendim inan ki çok sevindim inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Merhaba canım başka sayfalarda konuşmuştuk seninle şimdi de Bi bakayım demiştim hamile olduğunu öğrendim inan ki çok sevindim inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Ayy canim benimm cook tesekkurlerr saglikla gelsin bebeklerimiz ve Isteyen herkese nasip olsun eeen kisa zamanda insallahhh

Bugun 6.gunum hicbir belirtim yok daha oncekilerde de boyle olmustu ,cok uzuluyorum

Etmezmiyim ama cok umitsizim bu 6. Tedavi yine olumsuz olmasindan cok yoruldum

Umarım pozitif olur sonucunuz. Rabbim önce yıllarca bekleyenlere nasip etsin. Banada nasip etsin. Benimde 3. Gün embriyosu bugün 4. Günüm bitti. Hiç belirti yok. 3. Denemem benimde

Umarım pozitif olur sonucunuz. Rabbim önce yıllarca bekleyenlere nasip etsin. Banada nasip etsin. Benimde 3. Gün embriyosu bugün 4. Günüm bitti. Hiç belirti yok. 3. Denemem benimde
5.gune yeni giriyorsun suan bi belirti olmaz zaten canimmm insallah tutunmustur bebisin yaa

9. Gün 13.91 çıktı kanda yükselirmi dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…