3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Merhabalar kızlar bende transfer oldumbir tane 5. Gün embriyo digeri 3. Gün embriyo 2 tane transfer edildi şuan 5. Gündeyim sizce çıkar mı yada benim ki iki tane embryo dondurulmus transfer olan varmı acil cevap bekliyorum

Merhabalar kızlar bende transfer oldumbir tane 5. Gün embriyo digeri 3. Gün embriyo 2 tane transfer edildi şuan 5. Gündeyim sizce çıkar mı yada benim ki iki tane embryo dondurulmus transfer olan varmı acil cevap bekliyorum
Merhaba canım hayırlı olsun :) Benımde 5aa ve 5ab 5.gün embriyosu transferim oldu ayın 7 sinde.. Bendede belirti hic yok

Merhaba canım hayırlı olsun :) Benımde 5aa ve 5ab 5.gün embriyosu transferim oldu ayın 7 sinde.. Bendede belirti hic yok
Amin insaAllah canım kardeşim sende 07 ockta mı transfer oldun hadi inşallah güzel haberler alırız. Bugun 6. Günüm bugun ilkdefa adet olacakmışım gibi karnım agrıyordu .ve adet günümüde 4 gün kaldı diyor. İkiz bebek bekliyorum belkide 3 üz bilemiyorum dua ediyorum inşallah hayırla sağlıkla olur .

Evet 7 ocakta oldum tranfe gününü saymazsak 6.günüm normal test yaptım negatif cıktı erkenmi acaba

Evet 7 ocakta oldum tranfe gününü saymazsak 6.günüm normal test yaptım negatif cıktı erkenmi acaba
Evet erken çok erken hemde senin kaç tane embryo transferi yapıldı ?? bende 8 Ocak bugun benim 6. Günüm .bende yapmadım yapma canım kötü olursun sabret birazcık birlikte ogrenirirz inşallah bebeişlerimiz tutunmuştur çok dua ediyorum gerçekten tutunsun diye.

2 embriyo konuldu benım 5.gün embriyosu.. Bende erken diye umut ediyorum.. Hadi insallah yaaa senın kaç embriyo kalitesi nasıl canım

Maşallah hadi bakalım senden hayırlı haberler bekliyorum senin belirtilerin varmı kız şuan ben adet olacak gibi. Sancım var seninde böyle oluyo mu

2 embriyo konuldu benım 5.gün embriyosu.. Bende erken diye umut ediyorum.. Hadi insallah yaaa senın kaç embriyo kalitesi nasıl canım
Benimde 5. Gün digeri 3 gün iyi kalite dondurulmus canım inşallah gzüel olur bu arada belirtin varmı şuan adet olcak gibi sancım var yaaa

Benimde 5. Gün digeri 3 gün iyi kalite dondurulmus canım inşallah gzüel olur bu arada belirtin varmı şuan adet olcak gibi sancım var yaaa
Cnm bugun transfer günü hariç 7.günün aksam üzeri kast test yaptım cok hafif silik cizgi cıktı, var mı bilemedim erkenmi sence

Cnm bugun transfer günü hariç 7.günün aksam üzeri kast test yaptım cok hafif silik cizgi cıktı, var mı bilemedim erkenmi sence
Merhaba, bende 7gun erken gebelik testi yaptım silik çıktı gittim heyecan yaptım kan verdim 2,4 çıktı pazartesi 10. Gün bidaha vericem erken yapmışsın dediler inşallah yükselir bence seninde var ama bekle test gününü çünkü stres yapiyosun cok

İnsallah yaa rabbim yüzümüze baksın, bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsunn:)

Maşallah yaa inşallah gebe olduğunuzu haberini alırız 3 müzde hamile oluruz bebişlerimiz bizi bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…