Merhaba canım hayırlı olsun :) Benımde 5aa ve 5ab 5.gün embriyosu transferim oldu ayın 7 sinde.. Bendede belirti hic yokMerhabalar kızlar bende transfer oldumbir tane 5. Gün embriyo digeri 3. Gün embriyo 2 tane transfer edildi şuan 5. Gündeyim sizce çıkar mı yada benim ki iki tane embryo dondurulmus transfer olan varmı acil cevap bekliyorum
Amin insaAllah canım kardeşim sende 07 ockta mı transfer oldun hadi inşallah güzel haberler alırız. Bugun 6. Günüm bugun ilkdefa adet olacakmışım gibi karnım agrıyordu .ve adet günümüde 4 gün kaldı diyor. İkiz bebek bekliyorum belkide 3 üz bilemiyorum dua ediyorum inşallah hayırla sağlıkla olur .Merhaba canım hayırlı olsun :) Benımde 5aa ve 5ab 5.gün embriyosu transferim oldu ayın 7 sinde.. Bendede belirti hic yok
Tbi bende sonucun ne oldu cnım hamilemisinMerhaba araniza yeni.katildim.bnde çarşamba günü transfer yaptırdım.yaptiranlardan bigi ve yorum.almak.mutlu edecektir
Evet 7 ocakta oldum tranfe gününü saymazsak 6.günüm normal test yaptım negatif cıktı erkenmi acabaAmin insaAllah canım kardeşim sende 07 ockta mı transfer oldun hadi inşallah güzel haberler alırız. Bugun 6. Günüm bugun ilkdefa adet olacakmışım gibi karnım agrıyordu .ve adet günümüde 4 gün kaldı diyor. İkiz bebek bekliyorum belkide 3 üz bilemiyorum dua ediyorum inşallah hayırla sağlıkla olur .
Evet erken çok erken hemde senin kaç tane embryo transferi yapıldı ?? bende 8 Ocak bugun benim 6. Günüm .bende yapmadım yapma canım kötü olursun sabret birazcık birlikte ogrenirirz inşallah bebeişlerimiz tutunmuştur çok dua ediyorum gerçekten tutunsun diye.Evet 7 ocakta oldum tranfe gününü saymazsak 6.günüm normal test yaptım negatif cıktı erkenmi acaba
2 embriyo konuldu benım 5.gün embriyosu.. Bende erken diye umut ediyorum.. Hadi insallah yaaa senın kaç embriyo kalitesi nasıl canımEvet erken çok erken hemde senin kaç tane embryo transferi yapıldı ?? bende 8 Ocak bugun benim 6. Günüm .bende yapmadım yapma canım kötü olursun sabret birazcık birlikte ogrenirirz inşallah bebeişlerimiz tutunmuştur çok dua ediyorum gerçekten tutunsun diye.
Benimde 5. Gün digeri 3 gün iyi kalite dondurulmus canım inşallah gzüel olur bu arada belirtin varmı şuan adet olcak gibi sancım var yaaa2 embriyo konuldu benım 5.gün embriyosu.. Bende erken diye umut ediyorum.. Hadi insallah yaaa senın kaç embriyo kalitesi nasıl canım
Hadi hayırlısı... Benimde oyle adet agrısı kasık ve bacak agrım var hep Baska belirtim yokBenimde 5. Gün digeri 3 gün iyi kalite dondurulmus canım inşallah gzüel olur bu arada belirtin varmı şuan adet olcak gibi sancım var yaaa
Cnm bugun transfer günü hariç 7.günün aksam üzeri kast test yaptım cok hafif silik cizgi cıktı, var mı bilemedim erkenmi senceBenimde 5. Gün digeri 3 gün iyi kalite dondurulmus canım inşallah gzüel olur bu arada belirtin varmı şuan adet olcak gibi sancım var yaaa
Merhaba, bende 7gun erken gebelik testi yaptım silik çıktı gittim heyecan yaptım kan verdim 2,4 çıktı pazartesi 10. Gün bidaha vericem erken yapmışsın dediler inşallah yükselir bence seninde var ama bekle test gününü çünkü stres yapiyosun cokCnm bugun transfer günü hariç 7.günün aksam üzeri kast test yaptım cok hafif silik cizgi cıktı, var mı bilemedim erkenmi sence
İnsallah yaa rabbim yüzümüze baksın, bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsunn:)Merhaba, bende 7gun erken gebelik testi yaptım silik çıktı gittim heyecan yaptım kan verdim 2,4 çıktı pazartesi 10. Gün bidaha vericem erken yapmışsın dediler inşallah yükselir bence seninde var ama bekle test gününü çünkü stres yapiyosun cok
Amin inşallahİnsallah yaa rabbim yüzümüze baksın, bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsunn:)
Ay gerçekten mi akik ise var demek hamilesin birde resim atsana kızCnm bugun transfer günü hariç 7.günün aksam üzeri kast test yaptım cok hafif silik cizgi cıktı, var mı bilemedim erkenmi sence
Seninde 2 embriyo transferi mi kız bende yapsam çıkar mıCnm bugun transfer günü hariç 7.günün aksam üzeri kast test yaptım cok hafif silik cizgi cıktı, var mı bilemedim erkenmi sence
Maşallah yaa inşallah gebe olduğunuzu haberini alırız 3 müzde hamile oluruz bebişlerimiz bizi bırakmazMerhaba, bende 7gun erken gebelik testi yaptım silik çıktı gittim heyecan yaptım kan verdim 2,4 çıktı pazartesi 10. Gün bidaha vericem erken yapmışsın dediler inşallah yükselir bence seninde var ama bekle test gününü çünkü stres yapiyosun cok
Evet 2 embriyo 5.gün... Çok silik cıktı erken belki ama silik görmek bile yetti :)Seninde 2 embriyo transferi mi kız bende yapsam çıkar mı
Aminnn inşallahMaşallah yaa inşallah gebe olduğunuzu haberini alırız 3 müzde hamile oluruz bebişlerimiz bizi bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?