3.gün taze embriyo transferi oldum.

mervosca

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
96
54
8
Herkese merhaba, kimselere anlatamıyorum stresle bekliyorum birileriyle paylaşmak istedim en uygun yer burası diye düşündüm çünkü burda ben moral buluyorum herkes gibi..
3.gün embriyosu 8 hücreli taze transfer yaptı doktorum. Bugün 2.günüm 13 Nisan’da test yapacağım. Çok merak ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerliyordur sürecim inşallah sağlıklı bir bebek haberi alırım kizlar dua edin lütfen sizde tecrübelerinizi yazabilirsiniz birileriyle konuşmak iyi gelecek. Ailemin haberi yok pozitif çıkarsa herkese söyleyeceğim bi tek eşim ve ben biliyoruz süreci

Benimde 10 nisan test gunum 5. Gun 4bc kalitede embriyo transferi oldum bugun 4. Gunum hic bir belirtim yok henuz serum tedavisi aliyorum haftada 1. Gobekten prolutex igne yapiyorum gun asiri insaAllah guzel sonuclar aliriz benim ailem sevdiklerim dostlarım biliyor onun disinda akraba vs duyurmadik kayinvalidemlere bile solemedik esimin tarafindan bi eltimle kaynim biliyor. Sonucun pozitif olucagini bilsem herkese soylerdimde sonucu belirsiz stresli bi surec o yuzden soyleme taraftari degilim. Bu arada 2. Denemem kasim ayinda negatifim olmusdu Allahim bana sana isteyen butun kardeslerime nasip etsin anneligi evlat kokusunu aminnnnnnnn

Amiinnnn inşallah. Benim ilk denemem. O kadar çok ilaç ve iğne kullanıyorum ki hangisini yazsam bilemedim sende bilirsin zaten :)
İnşallah herkese güzel bir bayram sürprizi yapmış oluruz sonuçlarımız pozitif çıkınca Beklemek en stresli zaman ama Allah’ım bize öncelikle sağlıklı hayırlı ve güzel evlatlar nasip etsin. Azıcık daha sabretmemiz gerekiyor ama zaman geçmiyo

Merhaba hayırlı olsun bende 1 nisanda transfer oldum. 5. Gün embriyosu çift transfer oldum. 13 nisan benimde test tarihim. Çok heyecanlıyım. Beklemek zor gerçekten. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız

Merhaba hayırlı olsun bende 1 nisanda transfer oldum. 5. Gün embriyosu çift transfer oldum. 13 nisan benimde test tarihim. Çok heyecanlıyım. Beklemek zor gerçekten. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
İNŞALLAH İNŞALLAH yaa kendimi çok aşırı kaptırmak istemiyorum ama düşünmeden de duramıyor insan. Her hareketimde acaba zarar mı veriyorum diyorum sonra abartma diyorum günleri sayıyorum filan ya bu süreç zaten manevi olarak çok farklı bir süreçti hala rüya gibi inşallah sonuç pozitif olur güzel olur benim için senin için diğer bekleyen herkes için inşallah

3.gun embryosu transfer oldum 4 gün sonra babam vefat etti.ona rağmen. Tuttu ve şükür kızım doğdu.
2 deneme 5 .gün embriyosu transfer edildi 2 tane başarısız oldu.
3.normal yolla hamileyim hersey nasip sağlıkla kucağına alırsın ins

Ay seni çok iyi anlıyorum 1i gelsin diye gün sayıyordum o geldi geçti bile 13üde gelir geçer inşallah mutlu oluruz bende kaptırmak istemiyorum ama bi yandan da ümitleniyorum. Bir yerim ağrısa belirti mi acaba diyorum. Yada tüh bak ağrıyor diyorum. Gerçekten yıpratıcı bir süreç.

Öncelikle başın sağ olsun Allah mekanını cennet etsin babanızın Rabbim işte zamanı geldiyse olması gerekiyorsa öyle böyle her şeye rağmen nasip ediyor güç veriyor. Gerçekten her şey nasip kader kısmet zamanı var her şeyin çok teşekkürler inşallah güzel haber alırsam yazacağım muhakkak

Bebeğiniz için hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Başınız sağ olsun. Çok büyük bir acıdır eminim. İnşallah yeni bebeğinizi de sağlıklı bür şekilde kucağınıza alırsınız

Benim üçüncü denemem bende hala kimseye söylemedim en güzeli bence söylememek. Kafamız rahat oluyor
Sürece gelince stres yapma hiç. Kendini oyalamak şeyler bul. Sürekli o ana odaklanma derim. Odaklandıkça stresin artıyor ve stres olumsuz etkiliyor günler geçmek bilmiyor ne yazık ki. O yüzden akışına bırak olacağı varsa zaten olur

Aynen öyle gerçekten. Bi yerim ağrısa bi an üzülüyorum sonra demek ki tutunuyor bebeğim diyorum kendi kendime konuşmaktan düşünmekten kafayı yedim Şarkı açıyorum bir anda ağlamak geliyo içimden zaten bi ton ilaç içmekten duygular karmakarışık oldu sanırım. İnsallah mutlu oluruz bu bekleyişlerimiz sonunda inşallah..

Cumartesi transfer oldu haftasonu geçmek bilmiyor. Yarın olsun da işime döneyim meşguliyet olsun diye bekleyip duruyorum inan ki Ya buz dolabına embriyo fotosunu yapıştırdım gelip gidip bakıyorum dua ediyorum nasıl çıkayım bu düşüncelerden imkansız

Ay bende dün gönül dağı izliyorum eltiler hamileler orda duygusallaşıp ağlıyorum çok komikti

Ay bende dün gönül dağı izliyorum eltiler hamileler orda duygusallaşıp ağlıyorum çok komikti
Bi de algıda seçicilik malum ne izlesem nereye baksak bebek hamile kadınlar sonra gelsin gözyaşları Gecen gün YouTube de Ego diye bi dizi varya onu açtım ilk bölüm daha bölümün başında kadin rahminde kist olduğunu öğreniyor eğer ameliyat olursa bi daha çocuğu olmayacağını öğreniyor Allah korusun… ben bi başladım ağlamaya durdur durdurabilirsen eşim gelip gidip teselli ediyo kıyamam eşlerimiz içinde cok zor süreçler Allahım onlarinda sabrını veriyo sağolsunlar destek oluyorlar.

Ay keşke eşim yanımda olsa. Benimki asker göreve gitti. Ben ailemin yanındayım onlara da çok bişey belli etmemeye çalışıyorum.

Ay keşke eşim yanımda olsa. Benimki asker göreve gitti. Ben ailemin yanındayım onlara da çok bişey belli etmemeye çalışıyorum.
İnşallah pozitif güzel haberi verirsin sende eşine görevdeyken cokkk mutlu olur Bi şey diyim mi iyi ki konuyu açmışım gerçekten çok rahatladım sizinle konuşunca. Tanımadan etmeden kadinlar olarak böyle birbirimize destek veriyor olmamız müthiş bir şey

İnşallah canım hep beraber. Allah isteyen herkese yaşatsın birbirimizin halinden biz anlarız çünkü normal yolla gebe kalabilen insanlar ne hissediklerimizi anlayamazlar. Destek olmak güzel

İnşallah canım hep beraber. Allah isteyen herkese yaşatsın birbirimizin halinden biz anlarız çünkü normal yolla gebe kalabilen insanlar ne hissediklerimizi anlayamazlar. Destek olmak güzel
İnşallah amiinnn. Aynen öyle çok doğru söyledin. Bakalım aynı zamanlarda zaten sonuçlarımızı paylaşırız artık burda inşallah pozitif olur mutlu haberler veririz birbirimize

İlkin heyecanı başka oluyor inşallah ilk denemen son denemen olur sağlıkla kavuşursun bebeğin sana tutunur işte kendini çok yorma. Dinlen ara ara. Nasıl bi iş bilmiyorum gerçi ama

İlkin heyecanı başka oluyor inşallah ilk denemen son denemen olur sağlıkla kavuşursun bebeğin sana tutunur işte kendini çok yorma. Dinlen ara ara. Nasıl bi iş bilmiyorum gerçi ama
Ya ne güzel dedin inşallahhhhh amiiinnn pozitif sonuç alırım da ilk ve sonucu pozitif olmuş olur işim finans muhasebe masa başı işi o yüzden çok yorulmuyorum hatta oturmaktan sıkılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…