3.gün taze embriyo transferi oldum.

Bnce pozitif çıkınca değilde kalp atışı duyunca söyleyin ben öyle yaptim

Birdahaki transferi ne zaman düşünüyorsun? Cok fazla erteleme eger imkanın varsa canım

Birdahaki transferi ne zaman düşünüyorsun? Cok fazla erteleme eger imkanın varsa canım
Bakalım histereskopi yapmayı önerdi rahme çizik atacakmış. O işlemden sonra rahim kendine gelince sürece başlayabiliriz dedi. Bende çok ara vermek istemiyorum ama bakalım ya biraz rahatlamam lazım psikolojik olarak

Bakalım histereskopi yapmayı önerdi rahme çizik atacakmış. O işlemden sonra rahim kendine gelince sürece başlayabiliriz dedi. Bende çok ara vermek istemiyorum ama bakalım ya biraz rahatlamam lazım psikolojik olarak
Bence yaptır faydası olabilir. Tutma şansı daha yuksek olsun diye yapılıyor. Birde rahminde problem varsa gideriliyor bende öldüm Aralık ayında. Zaten zor bi ameliyat değil. İki güne toparlıyorsun. Zaten her türlü iki ay bekliyorsun 1 ay fazladan beklersin en kötü ben böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…