Amin canımmYa ne güzel dedin inşallahhhhh amiiinnn pozitif sonuç alırım da ilk ve sonucu pozitif olmuş olurişim finans muhasebe masa başı işi o yüzden çok yorulmuyorum hatta oturmaktan sıkılıyoruz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımmYa ne güzel dedin inşallahhhhh amiiinnn pozitif sonuç alırım da ilk ve sonucu pozitif olmuş olurişim finans muhasebe masa başı işi o yüzden çok yorulmuyorum hatta oturmaktan sıkılıyoruz
![]()
13 nisan benimde test günüm hayırlı haberler alırız inşallahHerkese merhaba, kimselere anlatamıyorum stresle bekliyorum birileriyle paylaşmak istedim en uygun yer burası diye düşündüm çünkü burda ben moral buluyorum herkes gibi..
3.gün embriyosu 8 hücreli taze transfer yaptı doktorum. Bugün 2.günüm 13 Nisan’da test yapacağım. Çok merak ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerliyordur sürecim inşallah sağlıklı bir bebek haberi alırım kizlar dua edin lütfensizde tecrübelerinizi yazabilirsiniz birileriyle konuşmak iyi gelecek. Ailemin haberi yok pozitif çıkarsa herkese söyleyeceğim bi tek eşim ve ben biliyoruz süreci
![]()
İnsallah inşallah sağlıkla pozitif sonucu alırız inşallah13 nisan benimde test günüm hayırlı haberler alırız inşallah![]()
Bence bu durum herkesin bedenine değerlerine rahmin durumuna göre değişkenlik gösteriyor doktorlar ona göre yorumluyo olabilir. Herkes farklı diyor çünkü . Bende 3.gün embriyosu taze transfer oldum ve ilk denemem bakalım ne olacak. İnşallah pozitif sağlıklı sonuç alırım alırız hepimiz.bazı doktorlar taze bazıları dondurulmus transfer öneriyor, bana dondurulmuş önerdi ilk denemem olacak , adet olmayı bekliyorum transfer için
Benim akıntım çok olmaya başladı sordum doktora normal dedi iğnelerden olabilir dedi kırmızı akıntı olmasın yeter dedi. Ama benim göğüslerimde hassasiyet başladı oda ilaçlardan galiba okudum çünkü. Benden size tavsiye 13 nisandan bigğn önce bile test yapmayın ben hep yaptım ama negatifti normal yolla denemiştim o zaman. Şimdi beklicem sabredicem sabrın sonu selametttir. İnşallah sende beklersin.İnsallah inşallah sağlıkla pozitif sonucu alırız inşallahVar mı peki belirti filan ya olması mı lazım olmaması mı bilmiyorum ama stresli günler devam ediyor
![]()
Belirti normalde beklenmiyor biz belki piskolojik olarak bebeğe yoruyoruz. Sadece lekelenme olabilir dedi.İnsallah inşallah sağlıkla pozitif sonucu alırız inşallahVar mı peki belirti filan ya olması mı lazım olmaması mı bilmiyorum ama stresli günler devam ediyor
![]()
Ya beklemek çok zor ama bende beklicem inşallah sabredicem. Strese girmek istemiyorum en güzeli beklemek dediğin gibi. Benim hafif karın ağrım var dünden beri sanki regl ağrısı gibi. Korktum hatta ama oluyormuş böyle inşallah pozitifin belirtisidir diye dua ediyorumBenim akıntım çok olmaya başladı sordum doktora normal dedi iğnelerden olabilir dedi kırmızı akıntı olmasın yeter dedi. Ama benim göğüslerimde hassasiyet başladı oda ilaçlardan galiba okudum çünkü. Benden size tavsiye 13 nisandan bigğn önce bile test yapmayın ben hep yaptım ama negatifti normal yolla denemiştim o zaman. Şimdi beklicem sabredicem sabrın sonu selametttir. İnşallah sende beklersin.![]()
Evet evet psikolojik işte vücudu dinliyoruz sürekli. Peki akıntın nasıl rengi filan gerçi doktor normal demiş amaBelirti normalde beklenmiyor biz belki piskolojik olarak bebeğe yoruyoruz. Sadece lekelenme olabilir dedi.
Benimki hafif sarımsı bide beyaz oluyor ama biraz katı. Peynirimsi diyorlar ona. Sende akıntı var mıEvet evet psikolojik işte vücudu dinliyoruz sürekli. Peki akıntın nasıl rengi filan gerçi doktor normal demiş ama
Evet bende de sarı renkli akıntı var. Bugün geldi hatta az önce regl gibi olduğu için korktum gittim. Yoğundu evet sarı ve ama kokuda vardı. Ya inşallah gebelik belirtisidir akıntımızBenimki hafif sarımsı bide beyaz oluyor ama biraz katı. Peynirimsi diyorlar ona. Sende akıntı var mı
Rengi pembe miydi yoksaEvet bende de sarı renkli akıntı var. Bugün geldi hatta az önce regl gibi olduğu için korktum gittim. Yoğundu evet sarı ve ama kokuda vardı. Ya inşallah gebelik belirtisidir akıntımız![]()
Yok sarı renkliRengi pembe miydi yoksa
Ha iyi o zaman yanlış anladım okuduğumuYok sarı renkli
Sonunda cuma da bitti kaldı 6 günümüzHa iyi o zaman yanlış anladım okuduğumugünler geçmek bilmiyor ama sabır.
Ben kendimi yorgun hissediyorum bide belim ağrıyor sağ tarafı beliminSonunda cuma da bitti kaldı 6 günümüzBugün hafif bi midem bulandı önceden sevmezdim ama bugün inşallah bebeğimden kaynaklıdır dedim
bekliyoruz bakalım
![]()
Evet yorgunluk bi uyku hali var. Ben ağrım önceki gün vardı bugün yok. İnsallah bebek belirtisidir bizim belirtiler yaaa inşallahBen kendimi yorgun hissediyorum bide belim ağrıyor sağ tarafı belimin
Ya inşallah öyle tedirginim ki. Önceki denemelerimde adetime yakın karnım ağırırdı şimdi sadece kasıklarıma batıyor sanki umarım bebeklerim tutunmuşturEvet yorgunluk bi uyku hali var. Ben ağrım önceki gün vardı bugün yok. İnsallah bebek belirtisidir bizim belirtiler yaaa inşallah![]()
İnşallah inşallah aminnn bebeklerimiz güçlüdür inşallah tutunmuşlardır güzel pozitif haberler alıcaz inşallahYa inşallah öyle tedirginim ki. Önceki denemelerimde adetime yakın karnım ağırırdı şimdi sadece kasıklarıma batıyor sanki umarım bebeklerim tutunmuştur![]()