• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün taze embriyo transferi oldum.

Ya ne güzel dedin inşallahhhhh amiiinnn pozitif sonuç alırım da ilk ve sonucu pozitif olmuş olur 🤲🤲🤲🌸😍 işim finans muhasebe masa başı işi o yüzden çok yorulmuyorum hatta oturmaktan sıkılıyoruz 😅
Amin canımm 🤲☺️ masa başı ise iyi ☺️ git o zaman hem kafan dağılmış olur zaman geçer

Kızlar nasılsınız napiyosunuz sabırsızlık devam demi 😂 belirtisi olan filan var mı ? Zaman durdu geçmiyo 😂

Herkese merhaba, kimselere anlatamıyorum stresle bekliyorum birileriyle paylaşmak istedim en uygun yer burası diye düşündüm çünkü burda ben moral buluyorum herkes gibi..
3.gün embriyosu 8 hücreli taze transfer yaptı doktorum. Bugün 2.günüm 13 Nisan’da test yapacağım. Çok merak ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerliyordur sürecim inşallah sağlıklı bir bebek haberi alırım kizlar dua edin lütfen 🌸 sizde tecrübelerinizi yazabilirsiniz birileriyle konuşmak iyi gelecek. Ailemin haberi yok pozitif çıkarsa herkese söyleyeceğim bi tek eşim ve ben biliyoruz süreci 🙂
13 nisan benimde test günüm hayırlı haberler alırız inşallah 🥰

bazı doktorlar taze bazıları dondurulmus transfer öneriyor, bana dondurulmuş önerdi ilk denemem olacak , adet olmayı bekliyorum transfer için

bazı doktorlar taze bazıları dondurulmus transfer öneriyor, bana dondurulmuş önerdi ilk denemem olacak , adet olmayı bekliyorum transfer için
Bence bu durum herkesin bedenine değerlerine rahmin durumuna göre değişkenlik gösteriyor doktorlar ona göre yorumluyo olabilir. Herkes farklı diyor çünkü . Bende 3.gün embriyosu taze transfer oldum ve ilk denemem bakalım ne olacak. İnşallah pozitif sağlıklı sonuç alırım alırız hepimiz.
Sizin içinde hayırlı olsun inşallah transferiniz güzel başarılı geçer olumlu sonuç alırsınız inşallah

İnsallah inşallah sağlıkla pozitif sonucu alırız inşallah 🤲🤲🧿 Var mı peki belirti filan ya olması mı lazım olmaması mı bilmiyorum ama stresli günler devam ediyor 😂
Benim akıntım çok olmaya başladı sordum doktora normal dedi iğnelerden olabilir dedi kırmızı akıntı olmasın yeter dedi. Ama benim göğüslerimde hassasiyet başladı oda ilaçlardan galiba okudum çünkü. Benden size tavsiye 13 nisandan bigğn önce bile test yapmayın ben hep yaptım ama negatifti normal yolla denemiştim o zaman. Şimdi beklicem sabredicem sabrın sonu selametttir. İnşallah sende beklersin.🥰

İnsallah inşallah sağlıkla pozitif sonucu alırız inşallah 🤲🤲🧿 Var mı peki belirti filan ya olması mı lazım olmaması mı bilmiyorum ama stresli günler devam ediyor 😂
Belirti normalde beklenmiyor biz belki piskolojik olarak bebeğe yoruyoruz. Sadece lekelenme olabilir dedi.

Benim akıntım çok olmaya başladı sordum doktora normal dedi iğnelerden olabilir dedi kırmızı akıntı olmasın yeter dedi. Ama benim göğüslerimde hassasiyet başladı oda ilaçlardan galiba okudum çünkü. Benden size tavsiye 13 nisandan bigğn önce bile test yapmayın ben hep yaptım ama negatifti normal yolla denemiştim o zaman. Şimdi beklicem sabredicem sabrın sonu selametttir. İnşallah sende beklersin.🥰
Ya beklemek çok zor ama bende beklicem inşallah sabredicem. Strese girmek istemiyorum en güzeli beklemek dediğin gibi. Benim hafif karın ağrım var dünden beri sanki regl ağrısı gibi. Korktum hatta ama oluyormuş böyle inşallah pozitifin belirtisidir diye dua ediyorum 🙈 Ya hafif mide bulantısı olsa sevinecek haldeyim bebeğim için olsun çekerim mide bulantısını diyorum artık 🐣😅

Benimki hafif sarımsı bide beyaz oluyor ama biraz katı. Peynirimsi diyorlar ona. Sende akıntı var mı
Evet bende de sarı renkli akıntı var. Bugün geldi hatta az önce regl gibi olduğu için korktum gittim. Yoğundu evet sarı ve ama kokuda vardı. Ya inşallah gebelik belirtisidir akıntımız 🤲

Evet yorgunluk bi uyku hali var. Ben ağrım önceki gün vardı bugün yok. İnsallah bebek belirtisidir bizim belirtiler yaaa inşallah 🤲🤲🤲
Ya inşallah öyle tedirginim ki. Önceki denemelerimde adetime yakın karnım ağırırdı şimdi sadece kasıklarıma batıyor sanki umarım bebeklerim tutunmuştur 🙄🙄

Ya inşallah öyle tedirginim ki. Önceki denemelerimde adetime yakın karnım ağırırdı şimdi sadece kasıklarıma batıyor sanki umarım bebeklerim tutunmuştur 🙄🙄
İnşallah inşallah aminnn bebeklerimiz güçlüdür inşallah tutunmuşlardır güzel pozitif haberler alıcaz inşallah 🤲🤲🤲🤲 kaçıncı denemeniz peki ve nerde hangi hastanede denediniz ☺️ benim ilk tecrübem

Back
X