• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün taze embriyo transferi oldum.

Kızlar inşallah yarın sizlerin pozitiflerinizi öğrenirim. Sizi okurken ilk transferimde yaşadığım şeyler aklıma geldi bende sizin gibi cook heyecanlıydimm sabırsızdım hatta test gününü beklememistim bilee 😅 siz iyi dayanmıssiniz gerçekten 😅 benim testim pozitifti embriyolar tutunmuş fakat sonrasında yerlesememisti ve düşük olmuştu maalesef.
Beni 5. Gunden itibaren çok sıcak basıyordu yaniyordum ateşten resmen ve sizinki gibi akıntılarım oluyordu. Hissediyordum tutunduğunu sanki hafif agrilar batmalar.oluyordu ben ona yordum hep ama bilemiyorum tabi ilaclardanmiydi yoksa tutunduğu icinmiydi😅 bu ay 2. Transferimi olucam insallah. Hadi sizinde pozitifleri görelimde banada umut olsunn🥰🥰🥰

Senin kaç embriyon oldu ki bi tsne mi
11 yumurta toplandı 5 tanesi 3.güne ulaştı 5.güne ulaşmadılar. En sağlıklı olanı 3. Gün olarak transfer etti doktor. 5. Günü beklemek istemedi rahim daha sağlıklı orda gelişsin dedi. İnsallaj tutunmuştur bebeğim 🤲

Kızlar inşallah yarın sizlerin pozitiflerinizi öğrenirim. Sizi okurken ilk transferimde yaşadığım şeyler aklıma geldi bende sizin gibi cook heyecanlıydimm sabırsızdım hatta test gününü beklememistim bilee 😅 siz iyi dayanmıssiniz gerçekten 😅 benim testim pozitifti embriyolar tutunmuş fakat sonrasında yerlesememisti ve düşük olmuştu maalesef.
Beni 5. Gunden itibaren çok sıcak basıyordu yaniyordum ateşten resmen ve sizinki gibi akıntılarım oluyordu. Hissediyordum tutunduğunu sanki hafif agrilar batmalar.oluyordu ben ona yordum hep ama bilemiyorum tabi ilaclardanmiydi yoksa tutunduğu icinmiydi😅 bu ay 2. Transferimi olucam insallah. Hadi sizinde pozitifleri görelimde banada umut olsunn🥰🥰🥰
Ya okurken gözlerim doldu🥹 İnsallah inşallah cok teşekkürler mutlu ettin bizi 🌸 insallah bizde 13ünde size pozitif haberi yazarız insallahhhh

Aminn inşallah. Rabbim uğraşan çabalayan bekleyen herkesi sevindirsin inşallah. Beklemek gerçekten cok zor. Rabbim sabır versin hepimize.

11 yumurtadan 1tanesini mi transfer ettiler sana

Ya ne kadar güzel cümleler bunlar. İnşallah bizim bebeklerimiz de tutunmuştur. Tüm kalbimle dua ediyorum sana umarım pozirif bi sonuç alırsın canım ❤️

Ya ne kadar güzel cümleler bunlar. İnşallah bizim bebeklerimiz de tutunmuştur. Tüm kalbimle dua ediyorum sana umarım pozirif bi sonuç alırsın canım ❤️

Teşekkür ederim bende sizin için dua ediyorum. Yarın sonuçlarınızı bekliyorum insallahhh güzel haberlerinizi alırım. Teste giderken bol bol dua etmeyi unutmayin lütfen. Ben suan regl olmasam sizin için namaz kılardım ama ben yapamiyorum siz yapın. 🥰🥰🥰

Teşekkür ederim bende sizin için dua ediyorum. Yarın sonuçlarınızı bekliyorum insallahhh güzel haberlerinizi alırım. Teste giderken bol bol dua etmeyi unutmayin lütfen. Ben suan regl olmasam sizin için namaz kılardım ama ben yapamiyorum siz yapın. 🥰🥰🥰
Yaaaa çok teşekkür ederim test vermeden önce namaz kılayım doğru söyledin rabbim bu güzel yüreğini bebeğinnle birleştirin inşallah canım ❤️

Ben de gectim bu yoldan. Stresini üzüntüsü burnundaki sizisini bilirim. Rabbim bu mubarek gunlerde bekleyislerinizi hayra sevince mutluluga çıkarsın kollarınızı yavrularinizla doldursun iinşallah..

Evet evett 12 den sonra olunca bugün sandım bende 😅 nasıl sabrediyorsunuz valla helal olsun ya ben yine bekleyemem muhtemelen 2.de 😅😅
Ben bugün tüm gün hastanedeydim başka bir işlem için kendim için değil. inan ki test yapmadım nasıl durdum bende bilmiyorum 😂 aslında bu kadar sabırlı biri değildim ama işte net bi sonuç istiyorum bugün yapsam yarına aklımda yine kalacak 😂

Ben bugün tüm gün hastanedeydim başka bir işlem için kendim için değil. inan ki test yapmadım nasıl durdum bende bilmiyorum 😂 aslında bu kadar sabırlı biri değildim ama işte net bi sonuç istiyorum bugün yapsam yarına aklımda yine kalacak 😂
En iyisini yapmışsın 11 yada 12.günün arasında çok bi zaman yok ama olsun beklemekle iyi yapmışsın

Back
X