Ben de varım! Valla benimki ödem değil paşalar gibi fazla kilom var hadi yakalım şunlarıSelamlar,tatil dönüşü olduğu için kendimi çok şiş hissediyorum.3 günde 3 kilo diyeti yapacagım ama birileri de katılırsa daha motive olurum diye düşündüm.Bu arada arkadaşım video çekti,basarılı da oldu.Hem de öyle şok diyetlerden değil baya sağlıklı yiyerek attı ödemleri.Link olarak ekliyorum,benimle birlikte bugün veya yarın baslayacakları bekliyorum. Suan güncel 58.7 çıktım hedefim 55lere düsmek.Boyum 168
Video:
Yararlanmak isteyenler için arkadaşımın yaptığı pratik yiyecekler videosu.Diyete uygun ben Wasalıyı ilk kez denedim güzel oluyor.
Kahvaltı 1.gün Salatalık,domates,yumurta,peynir yiyeceğim.Ekmek yemeyeceğim.Ara öğün ve akşam yemeğinde de yazarım
Ben de varım! Valla benimki ödem değil paşalar gibi fazla kilom var hadi yakalım şunları
Hadi bakalım verelim şu kilolarıHosgeldiniz,bende de ödemler artık kilo oldu evde dura duraİki ileri bir geri gide gide veriyorum ama ne kadar sürer bakalım
Merhaba katılabilir miyim:) 3 gun sonra bırakacak misin? Devamlı burdaysan geleyimKahvaltı:1 tane yumurta,1 tane salatalık,1dilim peynir,1 dilim kepekli tost ekmeği,yeşil çay
Merhaba katılabilir miyim:) 3 gun sonra bırakacak misin? Devamlı burdaysan geleyim
Hoşbuldum sağol:))Devamlı burdayımBazen iyi gidiyorum bazen bozuyorum sonsuza dek devam edeceğim sanırım Hoşgeldiniz
Merhaba bende gelebilir miyiiim? Bende 3 gündür diyetteyim. Güncel kilom 60.5 , hedefim ise şuan için 55.Sabah 10 gibi kalkıp kahvaltı yaptım. Daha sonra çoluk çocukla uğraşmaktan pilatesimi şimdi yaptım. Türk kahvemle kuru kayısımı aldım mesaj yazıyorum 2-3 gündür sürekli işlerim oluyor ama bunu bahane edip hiç bozmadım.. allama bin şükürr bunu becerdim 1 ara öğün yapıyorum onda da kayısı falan yiyorum akşam yemeğimde de ne olursa az yiyorum daha sonra saat kaç olursa olsun 30 dakikalık egzersizimi yapıyorum. Baya terletiyor son noktayı koyduğumu hissediyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?