3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Bugün bozdum biraz,çikolata falan yedim.Arada böyle şeyler yapıyorum.3 gün iyise bir gün istediklerimi yiyorum.Yoksa sürekli devam etmek zor oluyor

Ben de varım! Valla benimki ödem değil paşalar gibi fazla kilom var hadi yakalım şunları

Sabah:1 kase süt içine 5 kaşık müsli.Şekersiz,kendi kuru meyvelerin şekeri var sadece.Eti’nin Müslisi bu anlamda güzel.İsteyenler için sadece yulaf da var ama o bana yavan geliyor.Soğuk sütle,meyveli müsli daha iyi

Merhaba bende gelebilir miyiiim? Bende 3 gündür diyetteyim. Güncel kilom 60.5 , hedefim ise şuan için 55. Sabah 10 gibi kalkıp kahvaltı yaptım. Daha sonra çoluk çocukla uğraşmaktan pilatesimi şimdi yaptım. Türk kahvemle kuru kayısımı aldım mesaj yazıyorum 2-3 gündür sürekli işlerim oluyor ama bunu bahane edip hiç bozmadım.. allama bin şükürr bunu becerdim 1 ara öğün yapıyorum onda da kayısı falan yiyorum akşam yemeğimde de ne olursa az yiyorum daha sonra saat kaç olursa olsun 30 dakikalık egzersizimi yapıyorum. Baya terletiyor son noktayı koyduğumu hissediyorum yani

Eee süpppersiniz.Hoşgeldiniz,iyi ki geldiniz motive oldum gerçekten Yolculuğumuz daim olsun

Akşam yemeği:1 tabak kemikli et,1 kase yoğurt

Yemek sonrası 1 tane marketlerde satılan belçika wafflelarından

Ara öğün:1 tane nektarin,yeşil çay

Akşam yemeğini geç yiyorum uyku düzenim tam tersine işliyor gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…