3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Akşam yemeğinde 200 gr haslanmıs tavuk göğsü,1 kase yoğurt,bol bol salatalık ile domates yedim.Sizlerin nasıl geçti? Umarım cok güzel gecmistir.Yatana kadar ara öğün yapabilirim cünkü kesin acıkırım

Akşam yemeği(saat 18:30 da): 6 kaşık taze fasülye,3 kaşık bulgur, 1 bardak ayran
Saat 8 gibi de şekersiz çayın yanında gündüz yemmeistjm bikac kuruyemiş yedim
Birazdan da limonlu soda içeceğim bugünlük iyiydin hatta akşam yemeğinde çok az yememe ragmen midem çok şişti

Cok tebrik ederim süper gecmis sizin de.Ben de 1 dilim limonu,sade sodaya koyuyorum cok güzel oluyor.Zaten türk kahvesi,yesil cay,soda olmasa napardım bilmem

Cok tebrik ederim süper gecmis sizin de.Ben de 1 dilim limonu,sade sodaya koyuyorum cok güzel oluyor.Zaten türk kahvesi,yesil cay,soda olmasa napardım bilmem
Bende öyle yapıyorum sodaya ama dilim değil sıkıyorum aynen ya birazdan da kahve yaparım akşam i böyle atlatmam lazım yoksa yatarken acıkıyorum sonra

Kahvaltıdan önce 1 bardak limonlu su içiyorum
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta ile maydonozlu dereotlu salata
Domates, salatalık,biber, 3zeytin
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Ben de paylasım yapmayı unutmusum
Bugün yulaf lafası yedim.2 yk yulaf,1 bardak laktozsuz süt kıvam alana kadar kaynattım.Üstüne yarım muz,yanına 1 yumurta.Akşama protein alacağım

Arada kahve ictim
Aksam yemeği: 6 kaşık mantar sote,2 kaşık bulgur pilavı,1 kase cacık
Kızlar haşlanmış mısır yesem yarım ödem yapar mı

Bence yapmaz,zaten cok karbonhidrat almadıgınız icin
Ben de yemekten sonra 1 tane nektarin yedim.Sonra da sade türk kahvesi içtim
Yedim zaten ya bugün işlerim vardı zaten enerji kaybetmistim bide canım çok istiyordu çok seviyorum da mısırı

Kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su içtim
Kahvaltı: az kaşarla yapılmış yagda 1yumurta
Domates, salatalık,biber, 9zeytin
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Bende diyetteyim 170 boyum 69 kilom var 3. Gunumdeyim ama sanirim adet yuznden verdigim kilo tartiya yansimiyor.nerdeyse ac geziyorum ama 300 gr eksik cikiyorum sadece

Yazmayı unutmusum yine,2 dilim tam buğday ekmeği arasına 1 dilim tost kaşarı koyarak tost yaptım.Yanında salatalık domates biber ve yeşil çay

Bende diyetteyim 170 boyum 69 kilom var 3. Gunumdeyim ama sanirim adet yuznden verdigim kilo tartiya yansimiyor.nerdeyse ac geziyorum ama 300 gr eksik cikiyorum sadece

Aslında aç kaldıgınız icin metabolizmanız zayıflıyor yavaslıyor.Zaten aç kalarak kilo verilmez.Tavsiyem yeterli yemeniz yönünde

Aslında aç kaldıgınız icin metabolizmanız zayıflıyor yavaslıyor.Zaten aç kalarak kilo verilmez.Tavsiyem yeterli yemeniz yönünde
Aslinda bunyemi biliyorum yemesem hemen gidiyor o yuzden ama adet sisligi midir nedir anlamadim tartiya yansimadi

Kızlar bende bugün regl oldum yarın sabah tartilacaktim bakalım tartıda - görecek miyim adetliyken +1 kilo yansiyorda nasip bakalım ben devam edeceğim ama + görsem bile regl sonrası tekrar tartiliririm

Kızlar bende bugün regl oldum yarın sabah tartilacaktim bakalım tartıda - görecek miyim adetliyken +1 kilo yansiyorda nasip bakalım ben devam edeceğim ama + görsem bile regl sonrası tekrar tartiliririm

Evet regl kesinlikle 1 kg bile olsa fazla cıkartıyor.Ve o donemde metabolizma hızlı calıstıgı icin regl sonrası cok daha fazla - oluyor.O yüzden sabırla devam edince sonuc süper oluyor

Evet regl kesinlikle 1 kg bile olsa fazla cıkartıyor.Ve o donemde metabolizma hızlı calıstıgı icin regl sonrası cok daha fazla - oluyor.O yüzden sabırla devam edince sonuc süper oluyor
İnşallah canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…