3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Bugünkü akşam yemeğim türlü yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeğiydi.Yarın sabah tartılacagım

Ben yine bu detoksu yapacağım.Yarın baslıyorum.Video ilk sayfa ilk mesajda.Daha önce iyi sonuclar almıstım,bu sefer de başarılı olurum umarım

Ben yine bu detoksu yapacağım.Yarın baslıyorum.Video ilk sayfa ilk mesajda.Daha önce iyi sonuclar almıstım,bu sefer de başarılı olurum umarım
Bnel. De niyatş. Var buna başlamaya inşallah.. şimdi ayva detoxu deniyorum sonra da aklım da bu var kolay gelsin canım kaç kilo verdiğini Yaz mutlaka

Bnel. De niyatş. Var buna başlamaya inşallah.. şimdi ayva detoxu deniyorum sonra da aklım da bu var ✌kolay gelsin canım kaç kilo verdiğini Yaz mutlaka

Tabi mutlaka yazarım,bu sabah başladım.1 dilim kepek ekmeği,5 zeytin,1 dilim süzme peynir,1 tane salatalık ve yeşil çay

Merhabaa ben de size katılmak istiyorum :)
Yarından itibaren inşallah başlayacağım.
Güncel kilom: 58.3

Merhabaa ben de size katılmak istiyorum :)
Yarından itibaren inşallah başlayacağım.
Güncel kilom: 58.3
Merhaba,hosgeldiniz.Aksam yemeğinde 1 tabak türlü ile 1 dilim kepek ekmeği yedim.1 kase de yoğurt yedim.İlk gün iyi geçti.2 fincan sade türk kahvesi ile 2 kupa yeşil çay içtim.2 gün sonra umarım ödemler gider

Günaydın,sabah kahvaltısı 2 yumurtadan omlet,kibrit kutusu kadar süzme peynir,10 tane yeşil zeytin,yeşil çay

Günayydın. Sabah tartıldım 57.9 çıktım. Dün de tam yapmasam da dikkat ederek yemiştim. Zaten 56ya kadar kolayca düşüyorum ondan normal yani :)
Sabah kahvaltısı: 1 haşlanmış yumurta, yarım tam buğday ekmek, yarım kibrit kutusu peynir, bir tutam limonlu maydonoz, 5 tatlı kaşığı da yoğurt yedim. Yanında yeşil çay içtim.

Bu arada ABD sanırım yapılmıştı bu deney, yoğurt yiyenlerle yemeyenlerin zayıflama hızlarına bakmışlar ve yoğurt yiyenler daha hızlı kilo veriyorlarmış hem de bağışıklı sistemini çok güçlendiren bir besin. Her gün yemeklerin yanında bir kase de olsa yemeye çalışalım

Evet :) Ben akşam yemeklerimin yanına mutlaka ekliyorum.Kolay gelsin size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…