3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Merhaba, öğlen bir kase mercimek çorbası içtim.
Ara öğün olarak birkaç kaju,fındık,dut ve 1.5 ceviz içi yedim.
Akşam yemeğim pişiyor şimdi yiyeceğim o da: bir kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık barbunya yemeği, koca bir kase tavuklu yoğurtlu salata

Merhabalar, sabah 1 portakal, yarım muz ve 1 çay bardağı sütü karıştırıp smoothie yaptım ve onu içtim sadece.
Ara öğün ya da öğle yemeyi yemedim henüz acıkmaya başladım. 4 saat geçti kahvaltımın üstünden bence yine iyi tuttu

Bence de harika gidiyorsunuz.Ben de kahvaltıda 2 yumurtadan omlet,kibrit kutusu kadar süzme peynir,2 ceviz ve iki tane badem salatalık yiyerek yapmıştım.Çalıştığım için zamanında yazamıyorum gecikmeli oluyor :)

Harikasınız. Ben bugün birazcıkk bozmuş gibi oldum.
Ara öğünde birkaç kaşık yoğurt yedim.
Akşam yemeğinde et porsiyon yedim lavaşından birkaç parça yedim sadece etlerini yedim yani.
Ama akşam ara öğünde kahvenin yanında yarım limonlu cheesecake yedim

Olsun kaldığınız yerden devam ederseniz hiçbir şey olmaz :) Bugün haftasonu ama ben devam edeceğim henüz kahvaltı yapmadım birazdan yazarım

Kahvaltı 2 dilim kepekli tost ekmeği kullanarak,salçalı beyaz peynirli tost yaptım.Yanında yeşil çay ile 1 tane haşlanmış yumurta

Aynen kaldığım yerden devam :)
Kahvaltı da 1 dilim ekmekle yaptığım kaşarlı tost, 3 zeytin, 2 haşlanmış yumurta ve bir kibrit kutusu kadar peynir yedim.
Ara öğün yapmadım çünkü kahvaltımı çok geç yaptım zaten.

Kaldığınız yerden devam ettiğiniz icin tebrik ederim zaten ben dahil hepimizin problemi ne de olsa gitti diyip bırakmak

Kaldığınız yerden devam ettiğiniz icin tebrik ederim zaten ben dahil hepimizin problemi ne de olsa gitti diyip bırakmak
O hataya zamanında çok düştüm Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum çünkü insanız kaçamak illa ki oluyor, canımız istiyor.
Bugünden korkuyordum misafirliğe gittim çünkü ama çok iyi atlattım. Genel olarak salata tarzı şeylerden yedim. Hamur işi yemedim kesinlikle. Akşam kahve içtim. Bugün de bu kadaar bakalım yarın neler olacak

Süpersiniz.Ben de devam ediyorum.4.günüm 1 haftaya tamamlayayım en azından.Bugün benim için de zordu ama sabah 2 dilim ekmek,2 tane sahanda yumurta,domates,salatalık,5 siyah,5 yeşil zeytin yedim.Ara öğün yapmadım.Akşam yemeğini birazdan yerim

Bugün 5.günüm bozmadan devam ediyorum.Dün 1 kase domates çorbası,1 tabak ıspanak yemeği yedim.Sabah kahvaltıda 2 yumurtadan peynirli omlet,2 ceviz,5 siyah zeytin yedim.

Merhabalar, geçen 3 günde 58.3den 57.3e düştüm. İdeal kilom ve çevresinde olduğum için tıkanma noktam bu kiloya kadar zaten Ama dün fena bozdum kendimi yedim hep. Kaç kiloyum bilmiyorum ama 58e geri çıkmış olabilirim Yarın tekrar başlıyorum bakalım

Ödemdir zaten hemen gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…