3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Bu arada ara öğün 250 ml kefir ve 1 tane şeftali yedim.
Akşam yemeği olarak da ızgara köfteli salata yedim.
Sanırım 3.günümüz bitti ama ben biraz daha devam etmek istiyorum.Hafifleme hissediyorum ama gittiği yere kadar gitsin bakalım,canım çok bir sey yemek isteyene kadar devam

Günaydın kızlar tartildim reglinin etkisi var ama - görmek bile güzel 66.4 geldim 1.2kg gitmiş çok şükür gitsinde mümkün olduğunca böyle beslenmeye devam

Günaydın kızlar tartildim reglinin etkisi var ama - görmek bile güzel 66.4 geldim 1.2kg gitmiş çok şükür gitsinde mümkün olduğunca böyle beslenmeye devam

Cok iyi tebrik ederim Benim de 57.8 çıktı.Kalıcı kilo da almısım ama ödemler gitti şükür.Böyle beslenmeye devam en azından 55i görmek istiyorum.

Bugün kahvaltıda 2 yumurta,2 yk yulaftan omlet yedim.Yanında 1 parça peynir,8 zeytin.Yeşil çay

Dün aksam yazamadım ama bozmadım
Bu sabah 2 dilim kepek ekmeğinden 1 dilim tost kaşarıyla tost yaptım.Yanında 1 yumurta ile yeşil çay.Yazın haşlanmış yumurta yemek çok zor

Sabah kahvaltıda kepekli ekmekten kaşarlı tost,1 yumurta yedim.
Akşam yemeği olarak tavuk ızgara,1 kase yoğurt

Link nerede canım

Sabah 2 yumurtadan omlet yanında salatalık,domates,biber yedim.Gecenki 3 günü tamamlamamıştım yeniden basladım

Bir türlü baslayıp 3 gün tamamlayamıyorum.Umarım bu sefer tamamlayabilirim.Yarın yeniden 3 gün için baslayacagım

Sabah 2 dilim kepekli tost ekmeği arasına zeytin ezmesi ve kurutulmuş domatesten tost.Yanında yeşil çay

Sabah kahvaltısı:1 domates,1 salatalık,1 dilim kepek ekmeği,1 parça süzme peynir,biraz zeytin

Akşam yemeği:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…