3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Ben dün yazamadım ama bozmadım.Bugün 7.günüm olması lazım.Sabah 2 haşlanmış yumurta,1 dilim kepekli tost ekmeği,5 tane yeşil zeytin,1 kupa yeşil çay.

Bu sabah ise yarım portakal ve kivi yedim kahvaltı niyetine. Pazartesi-Salı-Çarşamba çok acele çıkıyorum evden öyle kahvaltı yapamıyorum.
Öğlen yemeğinde, yarım kase mercimek çorbası, 1 tavuk butu, yoğurt yedim.
Sabah tartıldım,58.6 çıktım. Dikkat ediyorum ama ödem var sanırım onun için bir şeyler yapmam lazım

Ödem için yeşil çay ve 2 lt su öneririm.Bende onlar ödem attırıyor ya da ananas kabuğu kaynatabilirsiniz.

Ara öğün olarak şu videodaki 2 wasa üstüne 1 tk fıstık ezmesi 1 yerli muz.Video arkadasımın videosu buraya da koyayım belki yararlanmak isteyen olur.

Merhaba, dün sabah harika başlamıştım ama akşamında korkunç şeyler yaptım Pizza yedim + baklava yedim.
Bu sabah ise 57.9 çıktım. Bunlardan sonra daha çok çıkmam gerekiyordu bir gariplik var Bugün ciddi şekilde başladım ama.

Çok az su içtiğimi farkettim onu arttırmaya çalışacağım, kilo verememe sebebim olabilir.
Sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 1 tam buğday ekmek ve 4 zeytin yedim.
Ara öğünde latte içtim.
Birazdan yine ara öğün yapıcam, activianın probiyotik shotlarından içeceğim.
Akşamı da yiyince yazarım :)

Ben de 1 porsiyon iskender yedim Bugün kaldığım yerden devam.1.haftamı tam dolduramadım ama 6 gün iyi 1 gün kötü oldu.Sabah 2 yumurta,5 zeytin,kibrit kutusu kadar süzme peynir,2 tane salatalık yedim

Ara öğün olarak 1 çay bardağı beyaz leblebi ve yeşil çay
Akşam yemeği olarak 1 tabak patates yemeği,1 kase yoğurt,salata

Merhaba dün akşam yayla çorbası içtim ve ton balıklı salata yedim.
Bu sabahta bir dilim tam buğday ekmeğinden tost, 3 çeri domates, bir dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta yedim.
Birazdan da ara öğün olarak activia sade yoğurt yiyeceğim

Sabah kahvaltısında 2 yemek kasıgı yulaf 1 su bardağı sütten yulaf lapası üstüne 5 tane yer fıstığı,1 tane yerli muz,1 yemek kasıgı gronola

Dün ve bugün hiç yazmamışım,dün ara öğün 1 çay bardağı leblebi,1 yemek kaşığı fındık ezmesi,1 kupa filtre kahve
Akşam ızgara tavuklu salata

Bu sabah kahvaltı;2 yumurtadan sebzeli omlet,5 tane siyah 5 tane yeşil zeytin,1 dilim kepekli tost ekmeği,yeşil çay

Ara:2 dilim wasa üstüne 1 yemek kasığı fıstık ezmesi,1 yerli muz

Akşam:1 tabak nohut yemeği,1 kase yoğurt

Günaydın,sabah 2 yumurta ve maydonozdan omlet.1 dilim kepek ekmeği.5 zeytin.Yanında salatalık domates yeşil çay

Evde olduğum için geç kahvaltı yapıp geç akşam yemeği yiyorum.Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta,30 gr peynir,5 zeytin,yeşillik,yeşil çay,salatalık domates

Ara öğün kefir ve muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…