- 25 Haziran 2016
- 7.511
- 13.348
- 248
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Aynen oyle hic gitmezdi bende aman kirilmasin diye giderdim simdi hic lafini ettirmiyorum.Oooo ciddimisin yaaa karda kışta cocuga yazık bekarken umrumda değildi ailesi eminim ki eşinizin
Tavrını koy.5bine millet istanbulda geçiniyor az para değil. Konuşma da ayrıca eşek gibiymis tavri hoş olmamis ayarsiz.Kv delere 2 saat uzaktayım onlar daha güzel bir yerde eşim 1 yıl sonra o tarafa taşınalım diyor ben gitmek istemiyorum rahatım yerinde burda eşim orda da uzakda ev turarız cok gelmezler diyor ama sanmıyorum 4 tane görümcem var 3 ü evli 3ünde de ayrı ayrı cocuk var toplamda bi 10 a yakın yegen var. ben eşime bu şehirde ömür boyu yapamam dedim batıya gidelim dedim tek maaşla batıda olmaz diyor maaşıda 5 bine yakın . Batıyı istiyorum hayır diyor merkeze tasınmak istemiyorum hayır diyor gelip bir iki gönlümü almaya calıstı sonra hep kavga cıkarıyosun dedi artık oda konuşmuyor 3 gündür ..sorun şu ki bana eşşek gibi merkeze geleceksin dedi tasıncaz burdan gülerek diyor ama uslubu kaba nefret ettim bu adamdan acaba ailesi mi dolduruyor anlamadım zaten bana daha önce atan bu şehirden gitmek icin bahanem olur benimde demişti demek ki ailesinden korkuyo ya da aileyi bırakmak istemiyor geçinememek bahane
1 ay gitmedik hemen laflar laflar evlendi oglumuz gelmiyor yada geç gittik ne kadar erken geldiniz vs vs ailesiyle ne ara konusur bunları diye düşünmeye basladım aksamları jic konusmaz gündüz işteyken mi konusuyordurlar bilmiyorum artıkailesi de dolduruyor olabilir buraya gelin diyerek
mesafeli olsanızda kesin huzursuzluk cıkarırlar ya belli duruyor.. geldin gelmedin vay gittin gitmedin şu kadar geldin vırt zırt.
ne kadar uzak o kadar iyi bence..
sizde konuşmayın tavrınız net olsun ne demek eşşek gibi ?
o şimdi sizinle konuşmayarak sizi ikna etmeye çalışıyor aklınca.
Tabikide bahane beyfendi icin geçim .Bende konusmuyorum her kavgada da boşanalım ya hep kavga cıkarıyosun cekemem seni diyorTavrını koy.5bine millet istanbulda geçiniyor az para değil. Konuşma da ayrıca eşek gibiymis tavri hoş olmamis ayarsiz.
Buyuk ihtimal ile isteyken konusuyorlardir. Zaten sorunlular belli kendinizi durduk yere atese atmayin boyle insanlara mesafede ise yaramaz.. En guzeli uzak olmak tavriniz net olursa eninde sonunda vazgececektir1 ay gitmedik hemen laflar laflar evlendi oglumuz gelmiyor yada geç gittik ne kadar erken geldiniz vs vs ailesiyle ne ara konusur bunları diye düşünmeye basladım aksamları jic konusmaz gündüz işteyken mi konusuyordurlar bilmiyorum artık
Birde boşanalım diyen adamın mı çalışma demesini dinliyorsunuz? Yarın cidden boşanırsanız?Tabikide bahane beyfendi icin geçim .Bende konusmuyorum her kavgada da boşanalım ya hep kavga cıkarıyosun cekemem seni diyor
Su an dogudayım burda istesemde calısamam ki pek olanak yokBirde boşanalım diyen adamın mı çalışma demesini dinliyorsunuz? Yarın cidden boşanırsanız?
Her zaman tutayım kendimi ailesini kötü demeyeyim diyorum ama icimde Tutamıyorum laf edince de kurban ol sen benim aileme onlar seni ne kadar seviyor diyor .onlar benim hakkımda kötü konusmadııgı icin ben kötü gelin oluyorum.su an dogudayım calısamam atanırsam ancak oda zor gibiAilen orada, bize gelirler derseniz aranızın açılması olağan.. Ne yaparlarsa yapsınlar, erkekler aileleri ile kötü şeyler duymak istemiyorlar ve resmen evlendikten sonra adamlara, tövbe yarabbim vahiy filan geliyor herhalde, değişip, analarına bağlanıyorlar..
Sizin çalışmanıza nasıl müsaade etmez, anlamıyorum.. Madem o kadar taşınmak istiyor, önce çalışmanıza karışmasın.. Çalışırsanız, hem paranız olur, hem daha az gelirler evinize..
Buyuk ihtimal ile isteyken konusuyorlardir. Zaten sorunlular belli kendinizi durduk yere atese atmayin boyle insanlara mesafede ise yaramaz.. En guzeli uzak olmak tavriniz net olursa eninde sonunda vazgececektir
Aynen bizim hatamız konuşmak.. Onlar konuşmayıp, bize yapıyorlar çaktırmadan.. Bende müzdaripim.. Bizde onlar gibi alttan göstereceğiz sopayı.. Net olmak, yaramıyor.. Eşlerin yanında bizde onlar gibi davranmalıyız.. Hiç üzme kendini, ailesi yüzünden aranızın açılmasına izin verme.. Varsa başka olumsuzlukları ölç, tart tabi.. Aksi halde, yormayın ilişkinizi..Her zaman tutayım kendimi ailesini kötü demeyeyim diyorum ama icimde Tutamıyorum laf edince de kurban ol sen benim aileme onlar seni ne kadar seviyor diyor .onlar benim hakkımda kötü konusmadııgı icin ben kötü gelin oluyorum.su an dogudayım calısamam atanırsam ancak oda zor gibi
İkiyüzlüler eşimi yanında canım cicim eş gidince surat 5 karış .dobra olmak hiç işe yaramıyor ya bu hayatta konusmayıncada aklı basına hiç gelmeyecek gibi hissediyorum .başka olumsuz yok yani her istediğimi yapmaya calısır ama bu batıya gitme meselesi ve ailesi yüzünden tartısıyoruz hep canımAynen bizim hatamız konuşmak.. Onlar konuşmayıp, bize yapıyorlar çaktırmadan.. Bende müzdaripim.. Bizde onlar gibi alttan göstereceğiz sopayı.. Net olmak, yaramıyor.. Eşlerin yanında bizde onlar gibi davranmalıyız.. Hiç üzme kendini, ailesi yüzünden aranızın açılmasına izin verme.. Varsa başka olumsuzlukları ölç, tart tabi.. Aksi halde, yormayın ilişkinizi..
Aynı bizimkiler.. Boşver canım ben konuşmayı bıraktım.. Konuştukça görecek, anlayacak sanıyorsun ama değerleri artıyor.. Ailesi gibi yap sende.. Annem, babam de, bildiğini yap.. Geçecek inşallah, bizde oturmaya başladı mesela yavaş yavaş.. Sabır lazım..İkiyüzlüler eşimi yanında canım cicim eş gidince surat 5 karış .dobra olmak hiç işe yaramıyor ya bu hayatta konusmayıncada aklı basına hiç gelmeyecek gibi hissediyorum .başka olumsuz yok yani her istediğimi yapmaya calısır ama bu batıya gitme meselesi ve ailesi yüzünden tartısıyoruz hep canım
Haklısın canım onları onların silahıyla vurmak gerek .daha evlilik oturmadan böyle seylerle ugrasmak cok sıkıcı Teşekkür ederim desteğin icin ♡♡Aynı bizimkiler.. Boşver canım ben konuşmayı bıraktım.. Konuştukça görecek, anlayacak sanıyorsun ama değerleri artıyor.. Ailesi gibi yap sende.. Annem, babam de, bildiğini yap.. Geçecek inşallah, bizde oturmaya başladı mesela yavaş yavaş.. Sabır lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?