3 gündür eşimle konuşmuyoruz

ailesi de dolduruyor olabilir buraya gelin diyerek
mesafeli olsanızda kesin huzursuzluk cıkarırlar ya belli duruyor.. geldin gelmedin vay gittin gitmedin şu kadar geldin vırt zırt.
ne kadar uzak o kadar iyi bence..
sizde konuşmayın tavrınız net olsun ne demek eşşek gibi ?
o şimdi sizinle konuşmayarak sizi ikna etmeye çalışıyor aklınca.

Tavrını koy.5bine millet istanbulda geçiniyor az para değil. Konuşma da ayrıca eşek gibiymis tavri hoş olmamis ayarsiz.

1 ay gitmedik hemen laflar laflar evlendi oglumuz gelmiyor yada geç gittik ne kadar erken geldiniz vs vs ailesiyle ne ara konusur bunları diye düşünmeye basladım aksamları jic konusmaz gündüz işteyken mi konusuyordurlar bilmiyorum artık

Buyuk ihtimal ile isteyken konusuyorlardir. Zaten sorunlular belli kendinizi durduk yere atese atmayin boyle insanlara mesafede ise yaramaz.. En guzeli uzak olmak tavriniz net olursa eninde sonunda vazgececektir

Ailen orada, bize gelirler derseniz aranızın açılması olağan.. Ne yaparlarsa yapsınlar, erkekler aileleri ile kötü şeyler duymak istemiyorlar ve resmen evlendikten sonra adamlara, tövbe yarabbim vahiy filan geliyor herhalde, değişip, analarına bağlanıyorlar..
Sizin çalışmanıza nasıl müsaade etmez, anlamıyorum.. Madem o kadar taşınmak istiyor, önce çalışmanıza karışmasın.. Çalışırsanız, hem paranız olur, hem daha az gelirler evinize..

Her zaman tutayım kendimi ailesini kötü demeyeyim diyorum ama icimde Tutamıyorum laf edince de kurban ol sen benim aileme onlar seni ne kadar seviyor diyor .onlar benim hakkımda kötü konusmadııgı icin ben kötü gelin oluyorum.su an dogudayım calısamam atanırsam ancak oda zor gibi

Buyuk ihtimal ile isteyken konusuyorlardir. Zaten sorunlular belli kendinizi durduk yere atese atmayin boyle insanlara mesafede ise yaramaz.. En guzeli uzak olmak tavriniz net olursa eninde sonunda vazgececektir
umarım pek ikna olcanı sanmıyorum .teşekkür ederim bu arada canım

Aynen bizim hatamız konuşmak.. Onlar konuşmayıp, bize yapıyorlar çaktırmadan.. Bende müzdaripim.. Bizde onlar gibi alttan göstereceğiz sopayı.. Net olmak, yaramıyor.. Eşlerin yanında bizde onlar gibi davranmalıyız.. Hiç üzme kendini, ailesi yüzünden aranızın açılmasına izin verme.. Varsa başka olumsuzlukları ölç, tart tabi.. Aksi halde, yormayın ilişkinizi..

İkiyüzlüler eşimi yanında canım cicim eş gidince surat 5 karış .dobra olmak hiç işe yaramıyor ya bu hayatta konusmayıncada aklı basına hiç gelmeyecek gibi hissediyorum .başka olumsuz yok yani her istediğimi yapmaya calısır ama bu batıya gitme meselesi ve ailesi yüzünden tartısıyoruz hep canım

Aynı bizimkiler.. Boşver canım ben konuşmayı bıraktım.. Konuştukça görecek, anlayacak sanıyorsun ama değerleri artıyor.. Ailesi gibi yap sende.. Annem, babam de, bildiğini yap.. Geçecek inşallah, bizde oturmaya başladı mesela yavaş yavaş.. Sabır lazım..

Haklısın canım onları onların silahıyla vurmak gerek .daha evlilik oturmadan böyle seylerle ugrasmak cok sıkıcı Teşekkür ederim desteğin icin ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…