3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

çok şaşırdım. konuştuğunuzda ne anlatacak merak ediyorum. mutlaka konuşmalısınız ama .

Hiç bir şey için çabalamıyor mu hala? Konuşmak istemiyor mu? Ailesi haberdar mı? İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur..

Canım eğer şimdi tepkini koymazsan sonradan daha neler yapar ! Ama tavsiyem ona dirdir yaparak değil ilk önce güzel bir dille anlat de ki : yaptığın çok yanlış bir davranış aynısını sana yapsam hoşuna gider miydi .. Eğer bu tavirlarin devam edecekse bileyim bende ona göre yol çizeyim . Ağlamadan , bağırmadan ciddi bir dille uyarını yap gerçekten işe yarıyor .

Kimse bilmiyor bizimkiler dışında onda ses soluk yok

Neden bilmiyorlar?
Senin ailen biliyorsa onlarında bilmeye hakkı var.

Sonra yorum yapacağımı söylemiştim çok parça parça,belirsiz,karmaşık yazmıştınız yorumlara baka baka kendimce bişeyler anladım, yanlışım varsa düzeltin beni.

7 ay önce tanıştınız o dönemde bu Trabzon işi gündemdeydi 3 hafta önce de evlendiniz
Eşiniz olacak kişi iş yerinden sadece erkek arkadaşlarımla gidicem sen gelme sıkılırsın onca erkeğin içinde dedi sizde tamam dediniz.

İş yerinden kızlarda gittiler düğüne sizin bu durumdan haberiniz yoktu üstelik aralarından biri sizin kocanızın eski sevgilisi ve ayrıca kocanızın erkek arkadaşlarının eşleride düğüne gitmiş bu konuyuda fotoğraflardan öğrendiniz herhalde?

Şimdi sizin kendinizi ifade etme sorununuz var benim anladığım bu yüzden işiniz çok zor ben size de kızdım içinde bulunduğunuz durum belki de bu iletişim sorununuz yüzünden yaşanmış olabilir

Şimdi düşünüyorum işler daha da kötüye giderse siz iki lafı nasıl olacakta bir araya getirip kendinizi her iki aileye de izah edeceksiniz?

Hayır bu dediğimi başaramazsanız belli ki eşiniz laf cambazı haklıyken haksız konumuna çok rahat düşersiniz e erkek tarafı zaten daha çok Yeni evli olduğunuzdan ki nişan süresi de çok uzun değilmiş sizi tanımıyorlar da elbette oğullarının yanımda olurlar bir de siz aksi,geçimsiz ilan edilebilirsiniz.

Size tavsiyem kv,kp'e durumu açın o fotoları da inşallah ekran görüntüsünü almışınızdır kanıt olur bir bir,kalem kalem anlatın olayları sade ve basit bi şekilde. Eğer bunu yapabilirseniz aklı selim olan insanlarsa şayet karşınızdaki insanlar oğullarını dışlayacaklardır.

Esinizle konusmadiniz mi hala derdi neymis bu adamin hem size yalan soylesin hem de zeytinyagi gibi uste ciksin.

Bu benim için bişey ifade etmiyor ama benim istemediğim bayanlar varsa veya bayan varsa bende gidebilirdim ama arkadaşları eşlerini getirmiş

Arkadaslarinin esleri gidebildigi halde sizi goturmemesinin tek bir sebebi var, o da macera yasamak. 3 haftada bikmis evlilikten baksana.

Öncelikle uslubuna dikkat et benim kendimi ifade edip edemediğimi nerden biliyorsun eşim zaten karşımda Bi açıklama yapamadığı için bağırıp çağırıyo zaten m etme kimsenin beni haksız görüceği Bi konumda değilim çok şükür ben onun ailesine hiç bişey anlatmıcam tabiki son anda öğrenirler yada bişeyler biterse çünkü benim onların beni haklı görüp desteklemesinede haksız görmesinede ihtiyacım yok benim ihtiyacım olan tek şey eşimin açıklama yapması özür dilemesi hatasını kendi anlamasını çünkü biliyorum ki aileler girerse işin içine hemen barıştırılacaz ve o mecbur olduğu için gelip konuşucak benimle bunu kesinlikle istemiyorum

İfade edemiyorsun dedim çünkü parça parça her yorumunda bi ayrıntı verdin konunun bütünlüğü yok yoksa teyzemin kızı değilsin nerden bileyim

Üslubumda da bi sorun yok yardımcı olmaya çalışıyorum belki farkında değilsin

Garip bi ruh halindesin aslında haklısında yaşadığın hoş bişey değil ama ne bileyim empati yaptığımda (Allah muhafaza)
Eşim yalanla dolanla beni daha 3 haftalık evliyken bu şekilde bırakıp gitse benim derdim kocamın bana açıklama yapmasını beklemek olamazdı (ki bi açıklama da yapacağı Yok) (bunu da senin yorumundan çıkardım bu arada yani eşini de tanımıyorum )

Benim ailem bu duruma üzülürken onun ailesinin de (ki eşin boşanılacak bu iş yürümez demiş) bilmesi gerekiyor sadece siz evlenmediniz Aslında evlilik müessesesi bu şekilde işlemiyor.

Yani tam olarak ne yapmayı düşündüğünü de anlamadım ne telefonlaşıyorsun ne başka bişey ne olacak yani boşanma celbi mi gelecek evine?

Buraya konu açtıysan bi zahmet gelişmeleri anlat burda insanların vaktini aldın emek verildi konuna,sana sahip çıkıldı bu site bunun için var zaten bilmem anlatabildim mi?

Canım

canım kusura bakma ama burda çok kolay adam boşuyosunuz ben bişey anlamadım bukadar basitmi ya
Bak şimdi bu yorumunda bi hayli garip bazıları sana boşan demiş beğenmemişin ben boşan da demedim demem de

Eşinin ailesi de bilsin dedim sende Yok bilirlerse bizi barıştırırlar dedin tam olarak ne istiyorsun?

Ne yapması lazım mesela eşinin beklentin ne?

Mesaj da yazd
mesajda yazdun canım ama bida söyliyeyim kendi hatasını anlayıp özür dilemesini istiyorum

Boşanma celbi gelirse yazıcam sana canım

Boşanma celbi gelirse yazıcam sana canım
Ruh halim zaten normal demiyorum diyemem çünkü düşünmekten beynime Ağrı giriyor artık ama Bi çözüm bulamıyorum sonuç dediğin gibi boşanma çelbiyle sonuçlanırsa Ozamn da oraya yanlız gitmesinin boşuna olmadığını anlıcam anlaşmalı boşanıp yoluna göndericem

İnanın eşinizin kapınıza gelip özür dilemesini neredeyse sizin kadar bekler oldum. Daha evliliğin ne olduğunu anlamadan saçma bir durum ortaya çıkmış. Evliliği anlayamadınız ki boşanma olsun. Bence eşiniz de cesaret edemez. Yanındakilere karşı ezilmemek için o kadar cesaretli konuşmuştur. Evde sizsiz biraz kalınca aklı başına gelir herhalde. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…