Aslında çok razı olduğum söylenemez önce bende gelicem die Bi tartıştım ama sonra okadar erkeğin içinde tek napıcam diye vazgeçtim keşke vazgeçmeseydim
Üç haftalık evli.. Arkadaşlarla düğün.. Normal evliliklerde genelde bu haftalarda bırakın uçakla düğün... yani yarım saatlik anne ziyaretine bile biraz zor gider erkekler.. Ya da çoğunluğu diyeyim.. Anlatmadığınız bir şeyler var mı? Evlilik arefesinde sorun, eşin ailesiyle tartışmalar, görücü usulü?
Çok yazmam bunu ama... gücünüz ve kuvvetiniz varsa, ayaklarınız yere basıyorsa ekonomik yönden, öyle bir gerin ki aranızda ki ipi, gerekiyorsa inceldiği yerden kopsun... Şimdi yüz verirseniz yandınız.. o germiş zaten, çekiyor bakalım nereye kadar tahammül, ona bakıyor... Biraz da siz çekin.. Eve almayın mesela.. Aileleri haberdar edin.. Ortalığı ayağa kaldırın...
Tekrar ediyorum : Bunu yapmaya maddi ve manevi gücünüz varsa.....
erkeklerden nefret ediyorum.Şu yazdığınız ile birlikte, tüm iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp astım.
Neredesiniz bilmem ama, bu akşam yola çıktılar dediğinize göre düğün yarın. Ben olsam sabah ilk uçakla Trabzon'a iner, o düğünü bulup mekana unutulmaz bir giriş yapardım.
Böyle bir çıkış yapmalısınız bence, nasıl alışırsa öyle gider, o pişkinse siz de gözüpek olun.
Kendi düğününün üstünden bir ay bile geçmemiş, adamdaki yüzsüzlüğe bak.
İyi ki şu kkyı evlendikten sonra keşfettim ya.
Söyle söyleyim biz 8 ayda evlendik biletlerde 7ay önce alında yani daha 1 ay olmuştu konuşmaya başlıyalı açıkça hemen git gitme gibi müdehalelerde bulunmak istemedimNeden acaba sirf erkeklwrden bahsediyor? Nedenmis dügün erkek kadin ayrimiymisda sirf erkekler diyor. Üstelik 3 haftalik evlisin isterse erkeklerle olsun esini almayacagin yere kendinde gitmezsin oturursun oturdugun yerde bukadar basit
Bi arkdşnda dediği gibi gözünü karart ve git trabzona ağzına et bi güzel şuan snn yerinde olsam kk da değil uçak bileti sitelerinde olurdum. Otelde iki gün boyunca bi güzel takılırlar bnce düğüne değil gezmeye gitmişler ztn okkalı bi tavırda bulun geldikten sonra internetten telefon dökümüne bak kimlerle konuşmuş napmış diye ay okudukça ben bile sinirlendim valla . Benim küçücük yalana bile tahammülüm yok boşanma eşiğinden döndüm yalan yüzünden sen baştan bu konuda dişini göstermezsen yandın bacım he bide telefonunu açmazsan canına minnet olur bu siteyi bırak uçak bileti bul kendine hadi cnmNasıl tepki vericem napıcam hiç bilmiyorum
3 ay bile değil 3 haftaerkeklerden nefret ediyorum.
hele boyle tuzssuz gamsiz tasasiz erkeklerden tiksiniyorum
gece gece ben yine sinirlendim ya..
daha 3 aylik evlisin b..k mi var elalemin dugununde sanane??
otur esinle vakit gecir..
ustelik yeni evli..
yaziklar olsun boyle adamlara ya yuhhh..
İlginç mi yoksa düştüğüm Durum muAynen..
Konu banada çok ilginç geldi bu yönden.
aynen böyle yapardım."Ya ilk ucakla gelirsin ya da dondugunde kendine kalacak yer bulursun" kullanacagim tek cumle olurdu. He soyledigimin arkasinda da durur almazdim eve. 3 haftalik evlisin daha ne munasebet ya
İlginç mi yoksa düştüğüm Durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?