Arkadaslar biliyorsunuz eski nisanlimla nasil ayrildigimi. Bi aydir bana ara ara mesaj atiyor iste durumumuzu netlestirelim sende hala beni seviyorsun bilmemne tekrardan deneyelimde.
Bu güne kadar aklin nerdeydi diyordum oda yüzükleri bana sen verdin sen terkettin beni yari yolda biraktin diyor bi kac kez görüstük hala beni sucluyor yok onu sevseymisim kabul edermisimde ailesini. Yok ideal es ideal babaymis ben tepiyormusum iste bana onu kabul etmedigim icin beddua etmeler umarim pisman olursun demeler.
Dedigine göre beni unutamiyormus ama ona hic inanasim gelmiyor birkere bile kapima gelmedi ugrasmadi kimseyi bile araci koymadi o arada bi kizla flört etmeye calisti inkar ediyor cikmadim diyor ama denemis fotograflardan o kiza siirlerinden belliydi.
Bana dogru düzgün bi teklifle gelmiyor iste cikalim ama ailene söyleme ben seni seviyorum sen bana aci cektirdin bos laflar inanasim gelmiyor sanki dalga geciyor. Beni okulda görüyor selam veriyor siritiyor. Dünki reddesimden sonra yine bedduaya basladi seni sildim seni anmayacagim sende bütün kizlar gibisin umarim Allahindan bulursun felan filan.
Zaten psikolojim bozuk onun yüzünden hayata küstüm erkeklere güvenim kalmadi bu ne simdi?Onu okulda görmek beni zaten yipratiyor.
Kabul etmemekte haklimiyim sizce?Bence en dogru karar onun gibi bi korkaktan ayrilmak oldu.
İnanmiyorum ya böyle karaktersiz insanlardan ne cok var piyasada.canim öncelikle gecmis olsun bence ucuz kurtulmuşun, benzer seyleri bende 1 seneye yakın bi zaman once yasadım. İnan durum tipatip aynı bende farklı olan eski nişanlımın ailesi de beni cok istiyordu. Ama oyle olmasına rağmen ayrıldığımızda birkere arayıp sormadılar,eşyaları aracıyla aldılar sende oldugu gibi. Konumu burada paylasmistim sagolsun kizlar bana manevi destek oldular.kaldiramiyordum atlatamam sandim ama inan suan iyi ki olmamış diyorum, her serde bi hayır vardır. Onun yüzünden az kalsın bende okuldan atılıyordum sınavlarımın kotu geçmesinden dolayı. Bende yurtdisindayim canım, inan aynısını yasadım, bulunduğun durumu cok ama cok iyi anlıyorum, sakın ona geri dönme, inan senden daha iyisini çıkarsız ve karşılık beklemeden seven birini bulamadığı icin donüyor sana,cok sevse savasirdi aklı nerdeymiş. İstersen özelden de yazabilirsin canım seve seve dinlerim seni
iyi insanlar unutur, affeder, kazık yer yer susar.
sonra ne olur... bir gün sözde iyiliğin kendilerine yaptıkları kötülük olduğunu anlarlar ve kendi iyilikleri için başkalarının beddua okudukları biri haline gelirler. ne iyiliğin kalır gözlerinde, ne sevgin, ne sabrın...
iyi biri olma, kendine karşı adil ol. sence sen böyle dengesiz ve kendi kararlarını alamayan, ayrıldıktan sonra başkasına şiirler yazan, sonra da sana gelen ve sonunda hayır dediğinde yalvarmak yerine değişmek ve ailene saygı duymak yerine beddua eden birini mi hakediyorsun?
herkesin hayatta bir sınavı vardır. kendine gel. sen bunları haketmiyorsun. adam dediğin sever, sahiplenir, gururlu olur ve sevdiğine beddua okumayı bırak tek bir gözyaşına dayanamaz. ağlatmayı bırak ağlatan birine dayanamaz. sana kıyamaz.
belki iyi biridir ama senin çektiğin acıları burada her satırında okudum. ben ki el insanıyım. o nişanlındı. bana seni sevse de yeterli bir sevgi gibi gelmiyor...
barış ayrıl diyemem ama adam gibi adam nedir onu belki biraz anlatabilirim.
bu adam pek adama benzemiyor veya büyümemiş.
büyük bir değişim geçirir de senin kıymetini bilirse o başka. ama lafla peynir gemisi yürümez canım. seviyorsa, değiştiyse, ailene ve sana saygı duyacaksa, elaleme şiirler yazmayı bırakıp sana sahip çıkacaksa, etrafa sana acıdığına dair dedikodu apmayı bırakıp acınacak durumda olduğunu kabul edecekse olur anca bu iş.
ayrıca en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir demişler... hayatını ona endeksleyerek zamanını kendin için değerlendirmeyi unutma.
Başkasına mı istettiler seni? Orayı anlamadım.
Eğer öyleyse ve sen devam ettiysen ısrarla suçu kendinde de aramalısın.
Ucuz atlatmışsın. Ben olsam olay çıkarırım herhalde. Bir şeyi beğenmiyorlar, yüzüğü onlar alıyorlar falan.
Canim özel mesaj yazamiyorum ama sen bana yazarsan baska türlü iletisime gecebiliriz mail veyahaut baska birsey. Sohpet etmek isterim
Yorumunuz icin cok tesekkürler resmen analiz etmissiniz.
Ben ondan cok sogudum artik birliktelik olamaz yüzgöz olduk aile bana tamamen karsi zaten oluru yokki..
Ama ben onu cok özlüyorum hic yakismasakta uyusmadigimiz alanlarda olsa olgunluk olmasada cok özledim onu görmekten yoruldum okulumuda kaybedemem degistirmek istemiyorum imkanimda yok.
Cok yalniz hissediyorum kendimi hersey anlamsizlasti.
Onu aramak ona mesaj yazmak istiyorum kizmak bagirmak ama anlami yokki elim gitmiyor neye yarar.Her anlamda yari yolda birakti yeteri kdar gerektigi kadar sevmedi.
Sadece canim cok yaniyor böyle olmamaliydi...
eger kalbine yenik düsüp birdaha denersen yine yari yolda birakip gider
arkana bile bakma mutsuzluktan baska birsey getirmez o kisi size
Aile olmayinca istemeyince gercekten sonu yok degilmi arkadaslar
Kendimi cok yalniz hissediyorum bir daha sevememekten sevilmemekten korkuyorum ve acikcasi evde kalacagimi düsünüyorum.
Icime sinecek hayirli bir yuva kurmak istiyorum bende dengim olan biriyle evleneyim ailem olsun bebegim olsun evlatlar yetistireyim istiyorum yada bunlarin hepsi disardanmi öyle güzel görünüyor?
özgüvenim yok kendimi sevmiyorum artik kilimi bile kipirdatmak istemiyorum sadece yatayim uyuyayim birdaha uyanmiyayim istiyorum keske herseyi unutsam kendimi affedebilsem.
Ben dönülmez hatalar yaptim sonsuzca güvendim ona herseyimiz hazirdi kimse ayirmaiyacakti bizi ama olmadi Kibir ve Kötülük ayirdi bizi.
Kendi kendime yetemez oldum beni hic birsey mutlu etmez oldu caresiz hissediyorum kendimi.
Kendimi suclasam biryere varamiyorum acaba tek ben suclu olsamda yürüyebilirmiydi cok mu zordu benide anlamalari:-(
sizinde basinizi sisiriyorum kusuruma bakmayin kizlar:-(
Aile olmayinca istemeyince gercekten sonu yok degilmi arkadaslar
Kendimi cok yalniz hissediyorum bir daha sevememekten sevilmemekten korkuyorum ve acikcasi evde kalacagimi düsünüyorum.
Icime sinecek hayirli bir yuva kurmak istiyorum bende dengim olan biriyle evleneyim ailem olsun bebegim olsun evlatlar yetistireyim istiyorum yada bunlarin hepsi disardanmi öyle güzel görünüyor?
özgüvenim yok kendimi sevmiyorum artik kilimi bile kipirdatmak istemiyorum sadece yatayim uyuyayim birdaha uyanmiyayim istiyorum keske herseyi unutsam kendimi affedebilsem.
Ben dönülmez hatalar yaptim sonsuzca güvendim ona herseyimiz hazirdi kimse ayirmaiyacakti bizi ama olmadi Kibir ve Kötülük ayirdi bizi.
Kendi kendime yetemez oldum beni hic birsey mutlu etmez oldu caresiz hissediyorum kendimi.
Kendimi suclasam biryere varamiyorum acaba tek ben suclu olsamda yürüyebilirmiydi cok mu zordu benide anlamalari:-(
sizinde basinizi sisiriyorum kusuruma bakmayin kizlar:-(
Arkadaslar tesekkür ederim yorumlariniz icin. Kafam öyle karisikki sanirim sorun bende ne istedigimi bilmiyorum. O insan benim icin dogru insan degil ona karsi suan acima duygusu hissediyorum sadece ve sanki daha iyisi gelmez diye birakamiyorum onu aklimda ve ondanda tiskindim beni ortada birakti.
Dün yazistik ve bulustuk bana sürpriz yapmisti cicekler eski fotolar felan seni cok seviyorumlar kabul etmedim sonra konustuk agladi iste cok pismanim seni kazanmak icin ugrasicam iyi biri olucam artik ailem bi tarafa ben kendi ailemi kurucam seninle mutlu olacagima inaniyorum ben seninle mutsuzkende mutluydum seni yanlis anladim alilemin galeyanina geldim felan.Ben sana kurbana olurumda sen beni simdi gör degisecegim ugrasacagim senin icin.
Bundan sonra ailemi karistirmiycamda hersey bizim istedigimiz gibi olucak vesaire vesaire..
Bende suan düsümüyorum umut görmüyorum kader kismet dedim sanirim acik kapi birakmis oldum?!
Kendimi cok salak hissediyorum ondan cok sogudum beni cildirtiyo zaten rezil duruma düsmüs ezik bi insan haline gelmis dengeyi yitirmis habire sigara iciyor ickiye vurmus kendini.
Sinavlarim var ailem beni uyardi onlarla bi halt olmaz yola cikamayiz aklini basina topla diye bense istemiyorum biryandanda birdaha seven bir insan bulamam diye korkuyorum.
Bende kafayi yedim sonunda o oldu bana yakismiyor onunla yazismak ona iyi davranmak bulusup dinlemek düsürüyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?