3 haftalik Nisanlimdan ayrildim-Sebeb ailesi!Ben nasil bas edecegim bu ihanetle?

böyle düşünerek kendine acı çektirirsin olan olmuş sende yoluna bak mutlu ol ona en büyük cezayı mutlu olarak verirsin.

dünyada adam gibi adam kalmamış. Bu erkeklerin hepsi mi böyle. Söyle yanımızda dik duracak adam kalmamış. Arkadaşım hiç üzülme kurtulmuşsun böyle bir aileden. Allah iyi insanlarla karşılaştırsn.

yasadigin az degil,cok zordur
hadi cok zor olsa bile ailesinin dedikleriyle basa cikabilirsiniz,ama can yoldasim dedgin senle degilde senin karsindaysa,bitmistir.

sana ayril desem kaynananlar cok kotuluk yapmis felan diye ayril demem.
sevgilinin bu arda cikmamasi yuzunden ayril derim.

ki ayrilmissin, dogru secim bence canim, artik hep mutlu ol insallah

Son düzenleme:
Hepinizin yorumlari icin ayri ayri tesekkür ediyorum iyiki varsiniz sizin yorumlariniz beni ayakta tutuyor.Sizler benim ablalarim, kardeslerim arkadasim oldunuz iyiki KK var.

Ayrilditan sonra zaten hic konusmadik beni ve annemi suclu buluyor. Yani ben kendime güvenmedigim icin bitirmisim annemin gaziyla . beni cok seviyormus birtanesiymisim onun ama ailemi cekmezmis. Ailem destek olmanin disinda hicbirsey yapmadi onlara beni daha fazla ezdirmek istemediler ve yanimda durdular hepsi bu.

Neymis nisan alisverisine annemde gelmis, kuaföre annemde gelmis mobilya bakmaya annemde gelmis. Bunlar normal degilmi. Bi anne kizinin gelin ederken yaninda olmicakta ne zaman olucak. Annem gözü tok bi insandir inanin sunu alin bunu alin bile dememistir. Sadece siz gelininize ne yakistirirsaniz durumunuza göre degerlendirin yuva kurmak kolay degil derdi ama benide ezdirmezdi.
Ailesi hep kayinbaban begensin ne yapacaksaniz Kayinbabana sorun kayinbaba sinirli kayinbaba böyle.

Ailesi ve cevresi basardi bana ve aileme düsman ettiler.Yada gercekten icinde varmiydi o adamin böyle seyler.

Ben onun iyiligini insanligini sevmistim oysa ne cabuk kayboldu ne cabuk unuttu?
Aklim almiyor rol yapmis olamaz o gözyaslari o dualari güzel sözleri nasilda iyi bir insandi herkesten beklerdim ama ondan beklemezdim...Hem onu deli gibi özlüyorum onun üzüldügünü düsünmek bile beni bitiriyor gel dese giderim cok sükür öyle demiyor.Niye böyle yapti nasil böyle rahat davranabiliyor anlamasi güc!

Umarim unuturum gecen dayanamadim dedim gidip kapisina konussammi icimi dökmek rahatlatir beni belki yada mailmi atsam.

Sizler en iyisi görüsme diyorsunuz degilmi?Zaten oda görüsmedi benimle bi mail atti sadece ergen cocuklar gibi.Bu sürecte ayrilmakla gercektende en dogru karari aldim degilmi sizce?

Mutlu olurmuyum güclenip unuturmuyum?

Bu konuda tecrübeli biri olarak sakın gitme ve sakın geri dönerse kabul etme. Ben geri döneceğini düşünüyorum. Ama sen kabul edersen en büyük hatayı yapmış olursun. Ben zamanında yaptım bu hatayı, ailemi karıştırmıcam hiç birşeye dedi. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra baktım ben aynı şeyleri tekrar yaşıyorum. İnsanlar asla değişmez bunu aklından çıkarma. O senden böyle vazgeçtiyse, bir gün yine vazgeçecek demektir. Bence böyle insanlar ikinci bi şansı haketmiyor.

Yeniden sever miyim, unutur muyum demişsin. Yeniden seversin de unutursun da, ama ara sıra aklına gelir. Bazen keşkeli cümleler geçirirsin aklından, keşke böyle olmasaydı, keşke şöyle olsaydı diye. Böyle düşünmek bile öyle insanlar için zaman kaybı. Herşeyin hayırlısını nasip etsin Allah. Birgün herkes hakettiğini bulacak buna inanıyorum ben, kimsenin ahı kimsede kalmayacak. O zaman inşallah gerçek sevgiyi, mutluluğu yakalayacağız bizde.

arkadasim bu insan son derece kisiliksiz bir insanmis,..

yani daha once senin ailenin kapisina gelip yalvarmasindan tut, ailesi hakkinda yok gerikafalilar soyle boyle demesine kadar adam da kisilik yok.

sen zamani gelince mutluluk gozyasi dokeceksin Allah'im sevdigin kulunmusun kurtarmissin beni diyeceksin. Kadinlar tabiiki bu konularda cok hassas oluyorlar. hele ki ilk erkek arkadasinmis. ne kadar guvenin kirilmistir. kendini ne kadar degersiz hissetmissindir. hepimiz bayaniz yani bunlari anlayabiliyoruz. uzuntunu icinde yasa. psikologa gitmeye devam et. ama ne olursa olsun kendini ihmal etme. derslerini, dis gorunusunu .. cunku su anda mesela bir de okulu dusunme. derslerine asil, onlarin iyi olmasiyla mutlu ol sende. ayrica uzgun uzgun gezme ortalikta kendini de birsey sanmasin,

cok sinir oldum ya. ayrica ne yuzune bak, ne gonderdigi haberleri ciddiye al, hatta o araci arkadas sana haber getirdiginde hi hi de gul gec eski nisanlin onu sallamadigini gorsun . ne kapisina git, ne de e - mailine cevap falan at.

ic dunyada acisini cekebilirsin.. daha cok yeni. ama reel de sanki oyle bir insan yokmus gibi davran. ifit olsun da kendini birsey snamaktan vazgecsin

hem senin de boylece icin sogur, ve unutma surecin daha eglenceli bi hal alir.

Kusura bakma nişanlın tam bir karaktersizmiş..

Kendi fikirlerini ve duygularını savunamayan küçücük bir çocukmuş o yüzden annesinin elini bir türlü bırakamamış.

Böyle bir aileye gelin gitmektense kurtulman daha iyi olmuş ya evlilikten sonra değişseydi her şey? O zaman çok daha zor olurdu geri dönmen.

Kendi dengin, ailene yakışacak birini bulursun ama lütfen ona geri dönme. Can çıkar huy cıkmaz derler barıştığın an gene ailesi ile sorıunlar başlar..

Sadaka vermelisin bol bol şükretmelisin geç olmadan doğru bişey yapıp onlardan kurtulduğun için Allahın sevgili kuluymuşsun..

Allah hayırlısını nasip etsin hakkında ki bu da senin için hayırlısıydı bence evlenmeden yol yakınken dönmüşsün şimdi böyle yapan aile evlenince seni daha çok bunalıma sokardı üzülürdün aynı ev içinde yaşamak başka sürekli 3.şahıslardan dolayı gerilirdiniz kavgalar olurdu yıpranırdın inan ki şükret bence

Tesekkür ediyorum tecrübeli yorumlariniz ve iyi dilekleriniz icin. Bana gercekten cok destek oluyorsunuz hemcinslerimin bana yol göstermesi cok iyi geliyor. Rabbim güzel gönlünüze göre versin.

Onun zaten geri dönecegini düsünmüyorum yolunu cizmis icinde bitirmis beni, benim ismimden bile tiskinir duruma gelmis ödü kopuyor ona ulasirim diye.Bana aciyormus sadece kendini ne zannediyorsa.Cok yüksek bir kariyeri parali bi isi ve zengin ailesi var diye böbürleniyor.Onun gibi yakisikli kariyerli ve zengin birini bulamazmisim.
Tatillere cikiyor alternatip tiptan rahatlama seanlarina gidiyormus. Kaybedenin ben oldugunu düsünüyor ne rahat onunla her kiz beraber olurmus her aile onun gibi bi damat istermis . Simdi ailesi bütün arkadaslari ona destek bu ayrilik konusunda. suclulukta duymuyor vicdansiz adam kendini hakli cikariyor.

Onun icin sadece bi tecrübeden ibarettim hayallerimi emeklerimi safligimi kullandi kandirdi atti bi kenara bi mendil gibi...
Allah büyük ne diyeyim o biliyor herseyi!

boburlendigi zengin ailesini sana kotulemeyi biliyordu ama

dengesiz bir insanmis sahip olduklari bakalim hayatta ne isine yarayacak.

neyse sen yoluna bak bence dua et gec olmadan donmussun.

öyle düşünme kurtuldum ondan ve ailesinin entrikalarından diye düşün asıl sen at onu mendil gibi kenara ve Allaha şükret...Senin gerçek nasibin bu değilmiş demek ki unutacaksın zamanla yokluğuna alışman unutmandan daha kolay olur ilk zamanlar ama sonrasında onsuzluğa alışınca da iyi ki bitmiş diyeceksin

Son düzenleme:
kendini beğenmiş bide ya. siz bence unutun artık bu kişiyi. arkasından koştukça daha çok havalanır.
Allah herkesin dengini verir. başka birini bulur belki ama mutlu olamaz. yaptıkları karşısına çıkar diye düşünüyorum.
intikam almaya çalışmayın, her zaman bu iyi niyetinizi koruyun, siz de denginize kavuşursunuz. başka şeylerle ilgilenin. biliyorum çok zor ama zaman herşeyin ilacı.

Arkadaslar elim ayagim titriyor iki gündür. Tam unuttum yoluma devam derken pekte samimi olmadigim bi arkadastan eski nisanlimin bi kiza asildigini duydum inanmadim. Eski mail adresi vardi bende dayanamadim baktim ve gördüm ayni sehirde yasayan baska bi kizla yanak yanaga güllerle fotografini kizin resminin üzerine siirler yazmis prensesim baharim cananim diye. Birde birlikte olmalarinin tarihi felan.
Yikildim cünki 3 ay önce bana diyordu sensiz olmaz birdaha kimseyi sevemem ben diyen adam simdi baskasiyla beraber hemde benden cok güzel boylu poslu manken gibi bir kiz tam ailesinin istedigi gibi.

Biz nisanliydik evlenecektik bukadar basitmiydi verilen sözler bana yasattiklari. Bana helalim diyen adam, canimi yakan insan simdi baskasinin kollarinda mutlu ben ise darma duman oldum kaybettiklerimle kaldim.Ayrildik ne bi pismanlik ne bi özür ne bi mesaj bitirdi gitti ve simdi bi baskasi.Zaten onu okulda görmek aci verirken birde yaninda o kiz bilmiyorum...

Herkesten beklerdim ondan asla!

Hancer gibi saplandi yerle bir oldum yine!Onunla gecen hergünüme pismanim! Birsey söyleyin lütfen

konuyu ilk açtığında da yazmıştım Allah hakkında hayırlısı neyse onu çıkarsın karşına adam değilmiş ucuz kurtulmuşsun

Özellikle erkek tarafı kızı istemiyorsa o evlilikte huzur mutluluk olmuyor canım. Sen o genci ne kadar seversen sev o seni ne kadar severse sevsin farketmiyor. Ailesinin yanına gittiğinde ailesi saydıracak senin yanına gelecek sen söyleneceksin. Bunun sonundan hayır gelir mi? Her son yeni bir başlangıç diyenler boş konuşmuyor. İnşallah bir daha karşına çıkacak insanın ailesiylede herşey yolunda gider kıymetin bilinir. Nişanını, düğününü ve evliliğini tadını çıkara çıkara yaşarsın...

Insallah! Suan ölecek gibiyim o kizin fotolari heryerde deli oluyor onun icin birden asik oldu baskasini sevdi heyecanlandi ve beni tamamen unuttu. O benim ilkimdi okadar emek herseyimi verdim ona ben nasil dayanirim bu aciya?Onu cok masum sevdim benim masumiyetimi aldi kullandi simdi hicbirsey yokmus gibi bitti...
Allahim sen güc ver sen yardim et bana cok caresizim kolum kanadim kirildi degermiydi!

Canım çok üzüldüm durumuna Benim de başımda geçen böyle tatsız bir nişan hikayesi var. Seninki gibi benimki de karaktersiz çıktı.
Haklısın şok olmuşsundur, benim daha 2 ay olacak ayrılalı(o attı nişanı) ama senin yerine koyuyorum kendimi ve bende senin kadar yıkılırdım diye düşünüyorum.
Dua ediceksin bol bol, kelimelerin tükenene kadar dua ediceksin. Elimizden başka ne gelebilir ki..

gecmiş olsun canım..:)
şimdi tatlım nişanlın ailesini seçme sebebi, ev almaları ve iş kurmaları olmuş! Okadar hasiyetsiz bir kişiliksiz bir insanmış.
başina bur b.k gelmeden doğrusunu yaparak atrilmişsin. Ya para icin Ortalığı karıştırırlar yada,gelini dişlarlar!

Gül gibi kızdın, Üniversiteye gidiyorsun, güclu ve başarılısını, deymeyen birisi için sakın Üzülüp bu gücünü kaybetmeye izin verme!
Allaha havale et ve kendi yoluna dim dik bak!

Son düzenleyen: Moderatör:
her şerde bir hayır vardır demişler, zaten başından beri istenmiyormuşşun evlenseydin daha kötü olurdu senin için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…