- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ediyorum tecrübeli yorumlariniz ve iyi dilekleriniz icin. Bana gercekten cok destek oluyorsunuz hemcinslerimin bana yol göstermesi cok iyi geliyor. Rabbim güzel gönlünüze göre versin.
Onun zaten geri dönecegini düsünmüyorum yolunu cizmis icinde bitirmis beni, benim ismimden bile tiskinir duruma gelmis ödü kopuyor ona ulasirim diye.Bana aciyormus sadece kendini ne zannediyorsa.Cok yüksek bir kariyeri parali bi isi ve zengin ailesi var diye böbürleniyor.Onun gibi yakisikli kariyerli ve zengin birini bulamazmisim.
Tatillere cikiyor alternatip tiptan rahatlama seanlarina gidiyormus. Kaybedenin ben oldugunu düsünüyor ne rahat onunla her kiz beraber olurmus her aile onun gibi bi damat istermis . Simdi ailesi bütün arkadaslari ona destek bu ayrilik konusunda. suclulukta duymuyor vicdansiz adam kendini hakli cikariyor.
Onun icin sadece bi tecrübeden ibarettim hayallerimi emeklerimi safligimi kullandi kandirdi atti bi kenara bi mendil gibi...
Allah büyük ne diyeyim o biliyor herseyi!
Tesekkür ediyorum tecrübeli yorumlariniz ve iyi dilekleriniz icin. Bana gercekten cok destek oluyorsunuz hemcinslerimin bana yol göstermesi cok iyi geliyor. Rabbim güzel gönlünüze göre versin.
Onun zaten geri dönecegini düsünmüyorum yolunu cizmis icinde bitirmis beni, benim ismimden bile tiskinir duruma gelmis ödü kopuyor ona ulasirim diye.Bana aciyormus sadece kendini ne zannediyorsa.Cok yüksek bir kariyeri parali bi isi ve zengin ailesi var diye böbürleniyor.Onun gibi yakisikli kariyerli ve zengin birini bulamazmisim.
Tatillere cikiyor alternatip tiptan rahatlama seanlarina gidiyormus. Kaybedenin ben oldugunu düsünüyor ne rahat onunla her kiz beraber olurmus her aile onun gibi bi damat istermis . Simdi ailesi bütün arkadaslari ona destek bu ayrilik konusunda. suclulukta duymuyor vicdansiz adam kendini hakli cikariyor.
Onun icin sadece bi tecrübeden ibarettim hayallerimi emeklerimi safligimi kullandi kandirdi atti bi kenara bi mendil gibi...
Allah büyük ne diyeyim o biliyor herseyi!
gecmiş olsun canım..:)Merhaba arkadaslar
Sirf bu konu icin üye oldum ve sizin gibi tecrübeli görmüs gecirmis insanlardan yardim istedigim icin burdayim ne olur bir teselli!
2 yillik bir iliskim vardi. Ikimizde yurtdisinda yasiyoruz üniversitede tanistik ben 26 o ise 28 yasinda. Birbirimizi daha dogrusu belkide ben onu cok sevdim.Cevrede cok yakistiriliyorduk her anlamda uyumluyduk benim icin rüya gibi bi iliskiydi taki sözlenene kadar.
Onun ailesi beni hic istemedi sebeb olarak gösterdikleri tek bir yanlisim bile yok.Onlar 3 senedir Türkiyeden akrabalarini getirmek icin baski yapiyormus ve o arada benimle tanisti ve evlenmek icin can atiyordu.
Ben cevremde hep parmakla gösterilen cok sevilen bi insanimdir kimse beni o geri kafali aileye layik bile görmemisti ama sirf sevgilimi seviyorum oda okumus ve kültürlü oldugu icin beni sevdigi icin kabul edildi ve benim ailem ve tüm cevreden destek gördü!
Ailesi zorla istedi kendileri bile degil bi araci ile istenildim.Ablasi sözümüzde hickira hickira agladi biz duygulandi sevincten derken o kabullenemedigi icin aglamis.Bize her gelislerinde ablasi agliyordu o kayinbaba olucak sahis birgün bana hatir bile sormadi kaynana desen kizim bile demedi. Bize dogru düzgün gelip gitmediler nisan yapmak istemediler uzattilarda uzattilar. Nisan yapilmaya karar verildiginde hertürlü cirkef yapildi bana aldiklari elbiseden cicege yüzüge tutun sorun olmayan birsey kalmadi. biz ise üzerimize düsen her görevi yaptik herseyi dört dörtlük masrafa bakmadan yaptik.
Onlar bana alinan yüzügü bile kendileri sectiler sormadan herseye karistilar.
Bu söz nisan süresince hep dedikodum yapildi iftiraya kadar atildi ne gidildi ne gelindi gittigimiz kuaföre kadar problem cikardilar.
Gelelim nisana.Nisan günü kuaförde suratima bakmadilar taa nisan saati gelene kadar kuaförde bekledilerki benim sacim yetismesin. Hepsi bi surat konusma yok! Nisanda biri yanima gelmedi ne kaynanam ne eltim ne görümcem. Nisan takildi uzakta durdular, pasta kesildi uzkta durdular.
Nisan sonrasi evlerine gitmek isteyen ailemi kabul etmediler, ben gitmek istedim gelmesin ona agir sözler söylerim demisti kayinbaba olucak sahsiyetsiz.
Sonrada dayanamadim ve nisani attim!
Nisanlim olacak kalitesiz nisana kadar ayagima kapanirken, ki nisandan önce ayrilmak istemistim ailesinin bu hareketlerinden dolayi ama o beni cok seviyor diye ikna oldum.Diz cöktü yalvardi agladi sehrin insanlarin icinde beni yari yolda birakma diye bende bana yakismaz diyerekten onu yari yolda birakmak istemedim.
Ve ne oldu?Nisandan sonra hep mahcup oldugu ailesi birden onun icin cok iyi oldular, cok iyilermis ona ev almislarda yok aglamislar demisler biz senin ailneiz o ise el kizi. Birde yüklü miktarda para vereceklermis is kurmasi icin Bizim rizamiz yok ta bastan beri demisler senin zorun icin yaptik herseyi!
Bu nedemek arkadaslar? Bu nasil bi onurla oynamaktir?Madem rizaniz yok niye isteyip nisan yaptiniz herseyi burnumdan getirdiniz? Nisanlim olacak sahis nisandan sonra durduk yere ailesini secti yanimda durmadi aklim almiyor!!