- 26 Aralık 2012
- 284
- 168
- 73
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
+1500Niye aldatılan kadınlar kocasını suçlayacağına gidip elin kadınını suçluyor ben bunu anlamıyorum
Arkadaşım kocanız sizi aldatmış yok kız evli olduğunu biliyordu falan geçin bunları. Siz kocanıza hesap soracaksınız elaleme değil. Körmü gitmeseydi kadına konuşmasaydı yazışmasaydı. Kadının değil kocanızın ben evli bir adamım karımı aldatmamalıyım diye düşünmesi lazımdı. Siz kocanızın şerefsizliğini affedin ondan sonra gidip kadına hesap sormayı hatta babasına söylemeyi düşünün ne ala memleket. Ailenizdede ne mide varmış sizi aldatan adama geri gönderiyorlar. Ama tabi siz kadınsınız kadın sineye çeker kadın yuvasını dağıtmamalı dimi? Erkek olsaydınız karınız sizi aldatmış olsaydı yada abinizin karısı yapmış olsaydı yine aynı şeyi söylerlermiydi acaba? Yuvanı dağıtma derlermiydi? Hiç sanmıyorum. İşte bizim toplumun kadına biçtiği değer bu ne yazık ki. Erkeklerin şerefi onuru gururu var o yüzden affetmez. Ama kadının yok o yüzden yutabilir herşeyi. Şans verebilir kocasına hatta vermeli
İster cinsellik olsun ister olmasın bu adam sizi aldatmış net. Gerisinin önemi yok. Ben olsam affedemezdim ne dedem ne babam padişah gelse yine dönmezdim. Böyle bişeyin hazmı olamaz. Bu saatten sonra nasıl bakacaksınız birbirinizin yüzüne? Nasıl bişey olmamış gibi devam edecek nasıl aynı yatağa gireceksiniz? Yoksa aileniz gibi sizinde mi mide geniş
Kadın bana ulaşıp huzurumuzu bozmasın diyerek hattını değiştirdi ben gerek yok onun ulaşmasu huzurumu bozmaz senin karşılık vermen bozar dedimse de değiştirelim kafamız rahat olsun bu olayın izlerini hayatımızdan silelim sen anıp hatırladıkça seni üzdüğüm için kahroluyorum diyor
Bence koca diğer kadının anlatacaklarindan korktu o yüzden sil diye tutturduKadının ulaşmasından korkan bir erkek kendisine güvenmiyordur tekrar yazmamak icin veya ortaya başka şeylerin çıkacağına korkuyordur. Ulaşılmaz olup sana ulaşabilcek görebileceğin yeni mesajları engellemis böylelikle. İsterse ikinci telefon kullanır arabasında bırakır iş yerinde bırakır vs vs ama sen onun yanındayken o kadının ulaşabileceği bir şey kalmamış. Peki o kadına bir şey demeden bu adam eşiniz ortadan mi kayboldu? Yoksa kadına bana birdaha yazma eşim öğrendi mi dedi? Bu konuyu o kadinla nasıl kapattı?.... eğer kadına birşey demeden birden ulaşılmaz olup hattını değişti ise o zaman o kadında açık kapı birakti demektir. Belki de her kavganizda gidebileceği açık bir kapı. Dikkatli olun. Lütfen güvenmeyin. Gizli yazışmak için yedek face bile açabilir. Yazıs yazıs sil misali. Numaranın değişmesi ne fark eder.nefret ediyorum erkeklerden
Neden kadın şöyle böyle de erkek temiz mi?ama yapmayin kimse ihaneti sindiremez ama bu hayat bole o..... pularin dunyasi (cok afedersiniz) ama ole ... birakmayin kocanizi, babam cok pisman er yada gec anliyorlar. Bes paralik kadinlar icin degmez ki seviyormussunuz bekleyin telafi etsin guclu olun yikmayin yuvanizi sakin
Bes paralik kadinlar
aynen öyle evli olan ve sorumlulugu olan kisi erkek, neden onun evliligine elin bekar kadını sahip cıkmak zorunda olsun ki..Aldatan kocalar kac paralik peki ? Yahu adam şerefsizse aldatıyorsa en büyük suc ondadir. tabiki kadınlar da evli oldugunu bildiği erkekten uzak durmak zorunda o ayri mesele. Ama burada sorumlu olan kisi koca. O istemese karsilik vermese hic bir sorun da olmaz. Adam pislik yapsin elalemin kadini asil suclu olsun. Aklim almıyor bu tarz dusunceleri almasin da. Aldatanin pismanligina başlarım. Yakalanmasalar bi ömür de aldatir çoğu. Elalemin kadıniyla birlikte olmuş adam defolsun gitsin sansi falan haketmiyor. Kadina ayrilma deniyor ama tam tersi olsa neler olurdu hepimiz biliyoruz.
aynen öyle evli olan ve sorumlulugu olan kisi erkek, neden onun evliligine elin bekar kadını sahip cıkmak zorunda olsun ki..
Ya abartmayın gözünüzü seveyim ya adam karısına güzel bi mesaj atmış belli ki pişman hala offf öyle mi söyle mi bi aldatan bidaha aldatır falan herkes aynı mi ya ? Benim eşim doğru yola gelene kadar ben onu 3,4 defa affettim. Hiçbir zamanda pişman olmadım. O pişman oldu ve gözlerinden gördüm. Yani herşey geçiyor zamanla insan da degeisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?