3.kadınla iletişime geçmek...

baban iyi de o dedeye güvenme

evet bendede olurdu o parcalama istegi ama kizi degil kocami

suç kızda.
o çağırmasa kocacın gitmezdi asla
Kocasına hesabı sormuş ailenin araya girmesiyle affetmiş. Başlıktan da anlaşılacağı gibi diğer kadına karşı nefretini kinini kusmaya çalışıyor hesap sormayı değil. Bu kadınlık iç güdüsü bence. Aldatılmak çok zor bir durum yaşamadan bilinmez belliki yaşamamışsınız Allah'ta yaşatmasın.

yoo.
bence babası güzel bir soru sormuş:
sen yapsan kocan affeder miydi, çocuklar için?

cevabı burada gizli.

Sonunu okumadım bile okuduğum kısımlar boşanma kararı almama yeterde artardı bile...

yeniyim bu yuzden tam bilmiyorum ama galiba boyleydi +100

Ne yaptıkları yakalandıkları su mesajda ißşte.ay cok sinirlendim gercekten.moralim cok bozuldu konu sahibi adina.
kocası mesajı almıştır:
bana yakalanma da ne halt edersen et.

ama 10 gün çok hakikaten. naptılar ki 10 gün?

Dedenizin dedigi laf cok fikkatimi cekti: oyle kadinlarin yuvani yokmasina izin verme!
Kadinlar yikmadi bu yuvayi unutmayin karsi taraf ne yaparsa yapsin bu esinizin tercihiydi.

Kimseyi aramayin madem affetmissiniz hazmetmeye calisin cunku kimin dogru soyledigindwn asla emin olamayacaksiniz.

Böyle hesap sormamı olur yahu kadın aldatılmış ya aldatılmış farkındamısınız? Basit bir küslük küçük bir olaymı bu hadi aile araya girdi affedilsin. Sevgi bitmiş, saygı bitmiş, sadakat bitmiş, evlilik bitmiş demektir bu. Ve bu durumun karşılığı boşanmaktır. Nasıl böyle düşünüyorsunuz anlayamıyorum. Kadına değil kocasına kinlenmeli konu sahibi. Sizde sanırım kocaya değil kocayla beraber olan kadına suç bulan kadını kara kedi gören zihniyettensiniz bu kadar savunuyorsunuz. Evet Allah kimseye yaşatmasın böyle kötü bir durumu. Yaşatırsada bununla başa çıkcak gücü ve dirayeti versin insana. Yoksa konu sahibi gibi kendi kendini kandırmaya çalışır insan.

aldatilmis olmak muhakkak ki cok aci bir deneyim ancak siz zaten bunu (su ya da o sebeple) zaten affedip, yola devam etmissiniz. hayatinizda bir tiksinti disinda degisim aratmamis.

aldatilma degil de bu degisim yaratmama durumu size agir geldigi icin de kendi hayatinizda koparamadiginiz firtinayi karsi taraftaki kadinin hayatinda koparmak istiyorsunuz.

haksizsiniz.

aldatilmak size bosanma ve tazminat hakki verir; kendi hayatinizdaki her seyi temiz gibi gosterip baskasinin hayatini lekeleme hakkini degil...

Adam seni kafasında aldatmış nette konuşmak yoluyla icraat geçirmiş buluşarak level atlamış .
Bir kere netten birisi de ısrarla bana yazmıştı tersleyince evliyim ben vs diye saçmalamıştı .
Sadece eşine üzüldüm ve bitti . Kadının sizden haberi yoksa ona yapabileceğiniz bir şey yok .
Dedenin ısrarı ile eve dönüleceğini bir bekar olarak düşünmüyorum senin de aklında varmış eve gitmek .
Affettiysen unut . Unutmadıysan boşan .
Bu işlerin ortası yok sırat köprüsü gibi ortada kaldıkça cehenneme düşersin .

Son düzenleme:
yoo.
bence babası güzel bir soru sormuş:
sen yapsan kocan affeder miydi, çocuklar için?

cevabı burada gizli.
Kadın affetmiş zaten ben mi acaba yanlış okuyurum konuyu? Pişmiş aşa soğuk su dökmek gibi olmasın diyorum. Konu sahibinin derdi diğer kadına ulaşmak ki ulaşmaması gerektiğini yazdım ilk yorumda. Baba doğru söylemiş kadın böyle bir nane yese erkek affetmez. Toplum olarak zaten kabul edilmiş acizlik bu.En basiti kk da onlarca konu açılıyor aldatıldım diye büyük çoğunluğu affediyor hayatına devam ediyor öyle yada böyle.Erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa o... oluyor.

affetmiş gibi davranıyor çünkü bu kolayca hazmedilecek bir durum değil.

o yüzden yorumlarım dedesinin yorumuna benziyor ama 10 gün ve abla aile engellerine rağmen görüşme konusunda inatçı davranmaları "şeytana uydum, anlık hevesti" bahanelerini geçersiz kılıyor.

tek sebep; kübra yusuf'u seviyor ve boşanmak korkutuyor.

Birine bir şeyler hissetmeden sevisilebilir ama birine bir şeyler hissetmeden duygusal birlikte lik olmaz bana göre. Aldatmanin hiçbir türü affedilmez ama bana kalırsa duygusal birliktelik ,cinsel birliktelikten daha acı. Allah bu erkekleri ıslah etsin, çok adiler.

Kk da günde kaç tane aldatılmak başlığı altında konu açılıyor biliyor musunuz ? Bu sadece görünen yüzü sosyal ağları kullanabilenler sadece. Kaç tanesi boşanıyor Allah aşkına? Sevgisinden aşkından mı bırakamıyor aldatan kocasını? Hiç biri bence. Sadece ekonomik şartlar ve aile mahalle baskısı. Siz tutturmuşsunuz bu işi boşanma paklar. Yahu buraya üye olalı bütün arkadaşlarımın dostlarımın iyi giden evlilikleri sorgular oldum resmen. Kara kedi olayına gelecek olursak evet böyle bir olay yaşarsam diğerinede dünyayı dar eder geçer giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…