- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
baban iyi de o dedeye güvenmeBenim de ailemin de ne yaşadığı hakkında en ufak bi fikriniz yok
Burda iki satırla herşeyi anlatamıyorsunuz neyazıkki
Ailemin beni geri yollaması söz konusu değil tek baskı yapan dedemdi annem babam çocuklar için bi şans verilmesi gerek dediler sadece kararı ben verdim hatta babam aynı şeyi sen yapsaydın asla affetmezdi falan da dedi
Ailem tahmin ettiğinizden çok daha fazla duyarlı emin olun
Midesiz gibi ihtamlar çok çirkin
evet bendede olurdu o parcalama istegi ama kizi degil kocami2.kadını neden bu kadar kolladınız ki? Hemde böyle bozuk bir üslupla.Kadınız kanımızda var kıskançlık yanımızdaki adam bir kadına gözünün kenarıyla baksa olay çıkartıyoruz, böyle bir durumda da hesap sorma isteği yada parçalama istediği oluyor ister istemez.
suç kızda.
o çağırmasa kocacın gitmezdi asla
Kocasına hesabı sormuş ailenin araya girmesiyle affetmiş. Başlıktan da anlaşılacağı gibi diğer kadına karşı nefretini kinini kusmaya çalışıyor hesap sormayı değil. Bu kadınlık iç güdüsü bence. Aldatılmak çok zor bir durum yaşamadan bilinmez belliki yaşamamışsınız Allah'ta yaşatmasın.Ben ikinci kadını falan kollamadım. Evli adamla ilişki yaşayan aşağılık birini savunmam söz konusu olamaz elbette. Ama bu o kadının çevresindekilerin sorunu. Bunun hesabını o çevredekiler sormalı mesela varsa kocası sevgilisi vs. Ben kocaya sorulması gereken hesabın başkasına sorulmasını mantıksız buluyorum. Benim kocam beni aldatıyorsa suç kocamındır. Bana sadık olması gereken kocam çünkü kadın değil. Konu sahibininde kadınlığını gururunu kıskançlığını kocasına yapması gerekir. Ama konu sahibi böyle düşünmüyor kocayı affetmiş kadına hesap sorma peşinde. Tepkim bundan üslubumda bu yüzden sert.
kocası mesajı almıştır:Aman sen bosanmazsin. He cocuklarin icin heee..
Ikinci aldatilmayi beklersin artik. O da yakalarsan tabiii.
yoo.Kocasına hesabı sormuş ailenin araya girmesiyle affetmiş. Başlıktan da anlaşılacağı gibi diğer kadına karşı nefretini kinini kusmaya çalışıyor hesap sormayı değil. Bu kadınlık iç güdüsü bence. Aldatılmak çok zor bir durum yaşamadan bilinmez belliki yaşamamışsınız Allah'ta yaşatmasın.
yeniyim bu yuzden tam bilmiyorum ama galiba boyleydi +100Ben ikinci kadını falan kollamadım. Evli adamla ilişki yaşayan aşağılık birini savunmam söz konusu olamaz elbette. Ama bu o kadının çevresindekilerin sorunu. Bunun hesabını o çevredekiler sormalı mesela varsa kocası sevgilisi vs. Ben kocaya sorulması gereken hesabın başkasına sorulmasını mantıksız buluyorum. Benim kocam beni aldatıyorsa suç kocamındır. Bana sadık olması gereken kocam çünkü kadın değil. Konu sahibininde kadınlığını gururunu kıskançlığını kocasına yapması gerekir. Ama konu sahibi böyle düşünmüyor kocayı affetmiş kadına hesap sorma peşinde. Tepkim bundan üslubumda bu yüzden sert.
Ne yaptıkları yakalandıkları su mesajda ißşte.ay cok sinirlendim gercekten.moralim cok bozuldu konu sahibi adina.Mesajlaşmalarda şunlar var
Seni kocam olarak görmek isterim x im
Birkaç mesaj sonra da
Ama karın var çocukların var yuvanı yıkmak istemem
Önce çağırmış sonra eşim gidince de
Anneannem hasta yok dayım kaza yaptı gelemem falanlar
Eşim de ok yaydan çıktı bikere geliyorum diyo detaylı inceleyemedim farkettiğimi fdarkedinc elimden alıp sildi hepsini
kocası mesajı almıştır:
bana yakalanma da ne halt edersen et.
ama 10 gün çok hakikaten. naptılar ki 10 gün?
Liseli sevgili ya bunlar. Elele gezdiler.kocası mesajı almıştır:
bana yakalanma da ne halt edersen et.
ama 10 gün çok hakikaten. naptılar ki 10 gün?
Kocadan ayrılırsın parçalarsın vs. Aslında bir kadın olarak diğer kadının seviyesine düşmek istenmez fakat ona bir şekilde zarar verme isteği içinden hep geçer.evet bendede olurdu o parcalama istegi ama kizi degil kocami
Kocasına hesabı sormuş ailenin araya girmesiyle affetmiş. Başlıktan da anlaşılacağı gibi diğer kadına karşı nefretini kinini kusmaya çalışıyor hesap sormayı değil. Bu kadınlık iç güdüsü bence. Aldatılmak çok zor bir durum yaşamadan bilinmez belliki yaşamamışsınız Allah'ta yaşatmasın.
2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Özet geçmek istiyorum eşiniz sizi annenizin evindeyken iş görüşmelerim var falan şehre gideceğim deyip başka bi şehre gidip internette tanıştığı bi kızla görüşse siz de bunu anlamayıp eşiniz gelince telinde silmeyi unuttuğu mesajlardan yakalasanız aileniz hatta dedeniz falan bunlara şahit olsa ve siz boşanıyorum bitti asla affetmem diye karar almışken dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için ama sen yine de affetmek istemiyorsan seçim senin dese ve siz de ikna olsanız ileriye gitmemiş bana dönmüş ölümüne pişman belki bu pişmanlık evliliğimize iyi gelir diye düşünüp dönseniz ama detaylarını bilmediğiniz bu yaklaşık 10 günlük ihanetin detaylarını öğrenmek için kurcalar 3.kadınla iletişime geçer misiniz yoksa affettin madem anlatılana ikna ol otur oturduğun yerde mi dersiniz???
Bir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu bana çocuklarıma dokunur diye sakınır mısınız
Not:Affetmek başka unutup hazmetmek başka şeyler
Detaylarını bilip ne yapacaksın derseniz eğer cinsel bi paylaşım olmuşsa terkedeceğim duygusal paylaşımı da hazmedemiyorum o ayrı ama cinsel olursa verdiğim şansı geri alırım ve gözünün yaşına bakmam
Kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum (varsa) gerçekleri bilmek istiyorum ama öğrenirsem de severek terkederim acı çekeriz korkuyorum
Kızın yalan söylemesi de büyük ihtimal
Doğru bildiklerim şaştı kızlar yardım edin lütfen...
Kadın affetmiş zaten ben mi acaba yanlış okuyurum konuyu? Pişmiş aşa soğuk su dökmek gibi olmasın diyorum. Konu sahibinin derdi diğer kadına ulaşmak ki ulaşmaması gerektiğini yazdım ilk yorumda. Baba doğru söylemiş kadın böyle bir nane yese erkek affetmez. Toplum olarak zaten kabul edilmiş acizlik bu.En basiti kk da onlarca konu açılıyor aldatıldım diye büyük çoğunluğu affediyor hayatına devam ediyor öyle yada böyle.Erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa o... oluyor.yoo.
bence babası güzel bir soru sormuş:
sen yapsan kocan affeder miydi, çocuklar için?
cevabı burada gizli.
affetmiş gibi davranıyor çünkü bu kolayca hazmedilecek bir durum değil.Kadın affetmiş zaten ben mi acaba yanlış okuyurum konuyu? Pişmiş aşa soğuk su dökmek gibi olmasın diyorum. Konu sahibinin derdi diğer kadına ulaşmak ki ulaşmaması gerektiğini yazdım ilk yorumda. Baba doğru söylemiş kadın böyle bir nane yese erkek affetmez. Toplum olarak zaten kabul edilmiş acizlik bu.En basiti kk da onlarca konu açılıyor aldatıldım diye büyük çoğunluğu affediyor hayatına devam ediyor öyle yada böyle.Erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa o... oluyor.
Kk da günde kaç tane aldatılmak başlığı altında konu açılıyor biliyor musunuz ? Bu sadece görünen yüzü sosyal ağları kullanabilenler sadece. Kaç tanesi boşanıyor Allah aşkına? Sevgisinden aşkından mı bırakamıyor aldatan kocasını? Hiç biri bence. Sadece ekonomik şartlar ve aile mahalle baskısı. Siz tutturmuşsunuz bu işi boşanma paklar. Yahu buraya üye olalı bütün arkadaşlarımın dostlarımın iyi giden evlilikleri sorgular oldum resmen. Kara kedi olayına gelecek olursak evet böyle bir olay yaşarsam diğerinede dünyayı dar eder geçer giderim.Böyle hesap sormamı olur yahu kadın aldatılmış ya aldatılmış farkındamısınız? Basit bir küslük küçük bir olaymı bu hadi aile araya girdi affedilsin. Sevgi bitmiş, saygı bitmiş, sadakat bitmiş, evlilik bitmiş demektir bu. Ve bu durumun karşılığı boşanmaktır. Nasıl böyle düşünüyorsunuz anlayamıyorum. Kadına değil kocasına kinlenmeli konu sahibi. Sizde sanırım kocaya değil kocayla beraber olan kadına suç bulan kadını kara kedi gören zihniyettensiniz bu kadar savunuyorsunuz. Evet Allah kimseye yaşatmasın böyle kötü bir durumu. Yaşatırsada bununla başa çıkcak gücü ve dirayeti versin insana. Yoksa konu sahibi gibi kendi kendini kandırmaya çalışır insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?