sabah
2 dukan krebi
arasında peynir
öğlen
ton balığı 160 gr
tavuk döner
1 kase yoğurt
2.4 lt su şimdiye kadar..
şimdi de eşim geldi çay keyfi..
selam canlarımm....
hadi bakalım daha bi disiplinli olmak için iyi oldu bu günlük..
bugünki menüm
biz 3 kafadar uzun zamandır zayıflama serüveninde beraberiz.bir günlük açıp işi daha da sıkı tutmaya karar verdikumarım bu topik bize uğurlu gelir ve fazlalıklarımızdan en kısa zamanda kurtuluruz 
ben de menümü yazayım...
sabah
t.b ekmeğinden kaşarlı tost
öğlen
1 kase tavuk suyuna çorba
4 köfte
salata
akşam
2 köfte
1 kase haşlanmış karnıbahar(sarımsaklı-yoğurtlu)
afiyet olsun balım
ben de akşam için 1 kk kadar köy peyniri yedim
2 çay kaşığı da diyabetik sarelle..tatlı krizim tuttu gene..napiim kaçamak yerine bu nefsimi köreltti..
sağol canım
2 çay kaşığıdan bişey olmaz canım,daha zararlı şeyler yemenden iyidir dimi ama:112::112:
evet tatlım yaa..bu krizlerim için yedekte duruyor..işin doğrusu etkisi güçlü valla..max 2 çay kaşığı yedim ne tatlı isteği kaldı ne de çikolata isteği.. 
bi ara ben de alayım,çok canım istediğinde yerim
al canım sürekli değil tabii ama dediğim gibi krizlere birebir..şekeri de yok sonuçta..tamam karataya tamamen aykırı ama bu kilolar gidene kadar herşey mübah hele kurtulalım şunlardan :13:sağlıklı beslenmemize döneriz canım 
tabi canım sürekli değil,mesela regl krizlerinde 1-2 kaşık iyi olur
aynen öyle canım,şu fazlalıklardan kurtulalım da sonrası kolay
biz 3 kafadar uzun zamandır zayıflama serüveninde beraberiz.bir günlük açıp işi daha da sıkı tutmaya karar verdikumarım bu topik bize uğurlu gelir ve fazlalıklarımızdan en kısa zamanda kurtuluruz 
Merhaba arkadaşlarinşallah istediğiniz kiloya inersiniz bol irade ve azim dilerim 
Merhaba arkadaşlarinşallah istediğiniz kiloya inersiniz bol irade ve azim dilerim 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?