- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.410
- 798
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Öleceksen de buradaki insanlari korkutma. Hamileler var,panik atak gecirenler var. İnsanlara sebep olacaksin,nolacak ki yea deyip actigin konulardan korkabilen birileri cikabilir. Ayip degil mi?Olmek istiyorum
Falcı söylemedi mi akıbetiniBi falci kadin cok fedakarlikta bulunmussunuz cok haksizliklar yapilmis dedi. Cok temiz kalbi olan kizsiniz dedi. Ailemle catismalarim oluyor neden bunlari yasiyorum erkeklerin dedigini takiyorum
Ay yeter ya yazmicam dedim ama duramadim yine kızım sen falcilardan mi medet umuyorsun.Bu mu yani?Bi falci kadin cok fedakarlikta bulunmussunuz cok haksizliklar yapilmis dedi. Cok temiz kalbi olan kizsiniz dedi. Ailemle catismalarim oluyor neden bunlari yasiyorum erkeklerin dedigini takiyorum
Allah askina ne diyosun sen? Troll falan misin? Eski konularina da baktim, bugunku konularina da baktim. Sen daha cumle kurup yazi yazamiyorsun. Dersleri nasil kafan alsin??? Yalan soyleme. Senin gelisimsel sorunlarin var belliki. Surekli doktor kontrolunde ciddi bir tedavi ve ozel egitim sureci gecirmen gerekiyor senin. Ogrenme guclugu cekiyorsun. Senin rapor falan alip ozel egitim gormen lazim. Anne baban seninle ilgilenmiyor mu? En sonunda polise ya da sosyal hizmetlere basvuracagiz senin icin burda.Dersleri kafam aliyor ama sorun cikiyor ailem ilgileniyor
TımarhaneOlmuuyor . ne yapicam sonum ne olacak benim ?
Ben ihbar ettim emniyetin sitesine. Belli ki sorunlari var ya yanlis tedavi uygulaniyor ya da yetersiz. Burda da millete sebep olacak öldüm ölüyorum ölecegim diyeAllah askina ne diyosun sen? Troll falan misin? Eski konularina da baktim, bugunku konularina da baktim. Sen daha cumle kurup yazi yazamiyorsun. Dersleri nasil kafan alsin??? Yalan soyleme. Senin gelisimsel sorunlarin var belliki. Surekli doktor kontrolunde ciddi bir tedavi ve ozel egitim sureci gecirmen gerekiyor senin. Ogrenme guclugu cekiyorsun. Senin rapor falan alip ozel egitim gormen lazim. Anne baban seninle ilgilenmiyor mu? En sonunda polise ya da sosyal hizmetlere basvuracagiz senin icin burda.
Eyvah beya bu ne karamsarlık? Babamı kanserden kaybettik 40 ı çıkmadan annem felç geçirdi bırakıp çalışamıyorum bile, onca bebek tedavisi görmesine rağmen tup bebege 2 ay kala ablam bosaniyor ama biz şimdiden yazın planını yapıyoruz, ne yapalım ölelim mi?Olmuuyor . ne yapicam sonum ne olacak benim ?
Iyi yapmissin canim. Burdan bakinca ogrenme guclugu ceken, akli melekesi yerinde olmayan biri gibi gorunuyor. Kesinlikle kontrol altinda tutulmasi lazim.Ben ihbar ettim emniyetin sitesine. Belli ki sorunlari var ya yanlis tedavi uygulaniyor ya da yetersiz. Burda da millete sebep olacak öldüm ölüyorum ölecegim diye
Ben ihbar ettim emniyetin sitesine. Belli ki sorunlari var ya yanlis tedavi uygulaniyor ya da yetersiz. Burda da millete sebep olacak öldüm ölüyorum ölecegim diye
burada sherlock çok şekerim,takma ve bence buraya daha fazla yazma. kimse düşünmüyor mu burayı aynı duygu durumunda birisi de okuyabilir belki ona yardımcı oluruz diye? konu sahibi bağlamında düşünüp işi çıkmaza sokmanın anlamı yok.
bak tedavi olmak istiyorsan gerçekten cevap ver. boş boş konuşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?