3. katin. Oda balkonundan atlarsak ne olur ?

Bi falci kadin cok fedakarlikta bulunmussunuz cok haksizliklar yapilmis dedi. Cok temiz kalbi olan kizsiniz dedi. Ailemle catismalarim oluyor neden bunlari yasiyorum erkeklerin dedigini takiyorum
Falcı söylemedi mi akıbetini
Annen baban da hastaysa yok mu aklı başında biri yanında yörende
Buraya zibilyon tane konu açmayı biliyorsun ama!

Şimdi eski konularına baktım da,
taaaa 2013 yılında ilk intihar konunu açmışsın.
maşallah pek azimlisin.
o zamandan bu zaman kadar ölmediysen hiç ölmezsin,
intihar edemezsin merak etme.

Ayrıca tüm konularını inceledim. bir tane bile elle tutulur mantıklı konun yok.
Kızlık zarından tut, bilmem nerelere kadar saçma sapan konuların var.
Beceremezsin biliyorum ama bencede intihar etmelisin
zira bu hızla gidersen, her gün bilmem kaç tane konu açıp herkesi intihara sürükleyeceksin. Allah akıl fikir versin diyorum ve susuyorum.

Bi falci kadin cok fedakarlikta bulunmussunuz cok haksizliklar yapilmis dedi. Cok temiz kalbi olan kizsiniz dedi. Ailemle catismalarim oluyor neden bunlari yasiyorum erkeklerin dedigini takiyorum
Ay yeter ya yazmicam dedim ama duramadim yine kızım sen falcilardan mi medet umuyorsun.Bu mu yani?
İnsan kendi kaderini kendi belirler geleceği de sadece Allah bilir.Başımıza gelenlerin muhakkak bi sebebi vardır senin mantigina gore iyi insanlar asla sorun yasamamali ama öyle bi dünya yok ne yazık ki!
İşaretlememe korkuna çözüm yukarı da yazdım sen çalış kendine güven doğru bildiğini isaretle yanlış çıkarsa çıksın ucunda ölüm yok ya.Denemeden doğruyu yanlısı nasıl bulcan.Okuduğunu anlamamak problemin icinde paragrafta anlam cümle de anlam testleri çöz bolca isaretlememe korkun da gider.
Bakimsiz diyorlarsa da bakımlı ol yeter ama yahu sinirlendim.

Dersleri kafam aliyor ama sorun cikiyor ailem ilgileniyor
Allah askina ne diyosun sen? Troll falan misin? Eski konularina da baktim, bugunku konularina da baktim. Sen daha cumle kurup yazi yazamiyorsun. Dersleri nasil kafan alsin??? Yalan soyleme. Senin gelisimsel sorunlarin var belliki. Surekli doktor kontrolunde ciddi bir tedavi ve ozel egitim sureci gecirmen gerekiyor senin. Ogrenme guclugu cekiyorsun. Senin rapor falan alip ozel egitim gormen lazim. Anne baban seninle ilgilenmiyor mu? En sonunda polise ya da sosyal hizmetlere basvuracagiz senin icin burda.

Ben ihbar ettim emniyetin sitesine. Belli ki sorunlari var ya yanlis tedavi uygulaniyor ya da yetersiz. Burda da millete sebep olacak öldüm ölüyorum ölecegim diye

Reel hayatında çekemediğin ilgiyi burada çekmeye çalışıyor gibisin, intihar niyetin falan yok senin. Zira 2013ten beri açtığın bütün konular aynı. Ya da trollsün bilemiyorum. Yönetim ilgilensin artık muhtemelen kiblenmişsindir.

Olmuuyor . ne yapicam sonum ne olacak benim ?
Eyvah beya bu ne karamsarlık? Babamı kanserden kaybettik 40 ı çıkmadan annem felç geçirdi bırakıp çalışamıyorum bile, onca bebek tedavisi görmesine rağmen tup bebege 2 ay kala ablam bosaniyor ama biz şimdiden yazın planını yapıyoruz, ne yapalım ölelim mi?

Ben ihbar ettim emniyetin sitesine. Belli ki sorunlari var ya yanlis tedavi uygulaniyor ya da yetersiz. Burda da millete sebep olacak öldüm ölüyorum ölecegim diye
Iyi yapmissin canim. Burdan bakinca ogrenme guclugu ceken, akli melekesi yerinde olmayan biri gibi gorunuyor. Kesinlikle kontrol altinda tutulmasi lazim.

Lütfen bu kızcağız için bir şey yapın..Anksiyete rahatsızlığım var o kadar korktum ki.Allah şifa versin.

Boşuna yazmayın kimsenin ne yazdığıyla ilgilenmiyor ben de çok yazdım zamanında da. Kendini jiletleyen kız çocuğu seviyor mudur, atlasam ölür müyüm, koluna jiletle ad kazıyan kız çocuğu seviyor mudur stili konular açmaya devam ediyor. Bir ara Kazen banlamıştı uzun süredir yoktu. Yine açmışlar herhalde. Sizin de buradan yapabileceğiniz bir şey yok. Ya troll ya da ciddi problemleri var.

Ya eski konularına baksan cidden ilgi çekme amaçlı yazdığını anlarsın. Yardım alma niyeti yok 2013ten beri dikkat çekici başlıklarla ilgi toplamaya çalışıyor. Kimsenin ilgilenmediği, boşluktan asosyalliğe kaymış bir tip olduğunu düşünüyorum. Burada da ilgi çekip mutlu oluyor. Yaşı da 21den küçüktür eminim. İnsanları endişelendirip korkutmaya hakkı yok, bencillik bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…