3 kere beraber oldum ... şaka aşkım vallahi şaka

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konuyu acan arkadasimiz bence cok yüz vermis...o istedi diye örtünmeler disariya cikmamalar..simdiden böyleyse evlendikten sonra vay haline...o kendine es deyil köle ariyor sanki...bence yakisikliliga bakmiyor..ona kalirsa benim esimde yakisikli...ama illaki birileri yapti diye bütün erkeklerinde günahini almak yanlis bence...ayrica benim demek istedigim suydu...tamam eski hatunlar erkek evlatlarini yanlis yetistirmis..erkektir yapar diye..önünü salivermisler...en azindan yeni nesiller cocuklarina iyi terbiye verseler..ne genelevi kalir nede zina.nede eslerine ihanet ederler..ama o benim dedigim imkansiz gibi...cünkü bu cahilce düsünceye sahip hala cok hanimlarimiz var....

ıyıde ıhtıyacı varmıs yapmıs ne varkı bunda..
erkeklerın yapmıyom dıyenıne hayatta ınanmam..
ve yapmayanda cok azdır zaten..
kı bekar bı erkek bunu yaşaması normaldır..

Son düzenleme:
tabiki bu durumda var...birazda insanin icinde olacak...mesela esimin erkek kardesi esim gibi deyil...ama biz anne olarak görevimizi yine yapariz..gerisi onun vicdanina kalmis birsey...

valla yazılanları hayretle ve dehşetle okuyorum!
dini yönünü bir kenara bırakırsak ki
bence insanları en çok günah olması engellemeli
pardon kızlar da siz niye o zaman sevdiğiniz insanla beraberlik yaşamıyorsunuz?
siz de insanız eminim siz de bunu istediğinizi hissediyorsunuz?
hiç erkekler tarafından "her erkek yapar "diye kandırılıdığınızı
ve bu kandırılma sonucu kadınların da oğullarını bu şekilde yetiştirmeye başladığını
bundan cesaret alan erkeklerin de birbirini gazlayıp durduklarını dülşündünüz mü?
madem işin sonu genelev gibi aşırı derecede ahlaksızlığa varacak
o zaman seven insanlar beraber olsun ,herkes cinselliğini sevdiğiyle yaşasın!
öyle bir anlayış ki ülkemizde
kızların bekareti çok önemli olsun
sevdikleriyle kesinle sevişmesinler
onların namusu,değeri bu olsun
ama erkeklere de herşeyi normal görelim
verelim gazı ,verelim gazı
e kızlar sevişemio onlarla diyelim
fahişelik dene meslek daha da popüler olsun
daha da normal görülsün
kusura bakmayın kızlar ama bugün bunlara inanırsanız
yarın öbürgün evlenince de
kocanız size "e hergün kuru fasulye pilav yenilir miii"der
siz de burada gelip anlatırsınız
e erkeğin doğası bu tek kadınla yapamıyor,yani alışın buna herkesinki yapıyor diye!:1shok:

ıyıde ıhtıyacı varmıs yapmıs ne varkı bunda..
erkeklerın yapmıyom dıyenıne hayatta ınanmam..
ve yapmayanda cok azdır zaten..
kı bekar bı erkek bunu yaşaması normaldır..

tamam arkadasim sende yanlisa hak ver ve kaybedenlerden ol,,kimsenin Allahdan korkusu yok gibi bu devirde...,,nedeyim...

konu açılalı tam bi sene olmuş ya:roflol:

seni kocaman öpüyorum canim..keskem herkez senin gibi düsünse ..ne genel ev kalir nede namusuzluk haysiyetsizlik kalir...alkisalkisalkis:lepi::1hug:

birkez daha anladimki erkeklerin bu duruma gelmesinin sebebi biz kadinlar....yaziklar olsun bize...gururumuz namusumuz serefimiz ayaklar altinda geziyo..5 kurus deyerimiz kalmamis...

Son düzenleme:
tamam arkadasim sende yanlisa hak ver ve kaybedenlerden ol,,kimsenin Allahdan korkusu yok bu devirde...,,nedeyim...
burda kışının vıcdanı ıle dının sorgulamıyoruz hanımefendı..
dusuncem bana gore dogrudur herkesın dogrusu kendısınedır..
bu devırde ne var kı anlıyamıyorum..namussuzlukmu o 50 sene oncede varmıs sımdıde var serefsızlıkmı oda varmıs 50 sene once halada var hırsızlık var gasp var yagmacılık var hersey varda var eksılen bısımı olmus odevırden bu devıre..

birkez daha anladimki erkeklerin bu duruma gelmesinin sebebi biz kadinlar....yaziklar olsun bize...gururumuz namusumuz serefimiz ayaklar altinda geziyo..5 kurus deyerimiz kalmamis...
lütfen genelleme yapmayınız!..
kendınızı nasıl gorusyosanız goruyosunuzdur ama tum bayanlar hakkında bu sekılde konusamazsınız..
deger neye gore bıcılıyo hayatta..

gizzem ve baklavaya katılıyorum madem bu durdurulamaz bir ihtiyaç
o zaman kimse buralarada aldatıldım die ağlaşmasın bu ne yaa :1shok:
midem bulandı resmen :tomato:
neymiş evlenince neyseymiş pardon ama sorunlu bi hamilelik geçirseydiniz ve
eşiniz aldatsaydı aynı sukuneti gösterir miydiniz?? :1no2: maşallah biz kadınlar
ne geniş ne anlayışlıymışız.!!! bu bir ihtiyaç diyelim bunu gidermenin yolu tek bu mudur?
yanlışsam düzeltin ama erkekler bu ihtiyaçlarını kendi başlarına hiç olmadı
rüyalanma tabir ettiğimiz durumla bile giderebiliyor ve sağlıklarını da koruyabiliyorlar die biliyorum...

bence bu ihtiyaçtan ziyade açgözlülük ve şu genelev olayı kadarda igrenç bir durum yok çünkü bir kadın kendini para karşılıgı veriyor..hiç ekmek parası falan ayagı çekilmesin çünkü ekmegini taştan çıkaran çok kadın var erkeklere hak vermiyorum ama bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır derler ya o söze hak veriyorum..

benim deyerimi esim iyi biliyorki boynuz takmiyor..bende kendi deyerimi biliyorumki boynuzlayana kapi gösteriyorum ..ve bu hanimlarimiza yapilan cirkinliklei dogru bulmuyorum...bilmem anlatabildimmi

valla çok güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum vereliniortak

ben sizin gibi kiricilikta fazla ileriye gitmemek icin kendimide kattim sözün icine...bu incelikten anlamiyorsaniz sizin sorununuz ..kar hanim...

Katılamıyacağım..Ben Bakire isem,kendimi seVdiğim erkeğe saklıyor isem
Oda Bakirliğini koruyacak!!
Üstelik ilşkimiz devam ediyor ve Evlenmeye karar vermiş isek..

erkeklerden oluşan bir genelev açmayı düşünüyorum...madem ihtiyaç (!)...

seçip beğeniceksin içlerinden birini (mal seçer gibi) istediğin muameleyi çekip sonra da sümüklü bir mendil gibi bırakıcaksın odasında...

her yiyilen halt sevap cinsellige gelince gunah ALLAH korkuusu nerde kaldi oluyor..
ALLAH sevgisi ve korkusu cinselligi bastirirken olmasin her konuda olsun...
sonra kadinlarimizi okuyoruz vajinismus oldum,kocami yatakta memnun edemiyorum,yada ben zevk almiyorum..bircok erkek esi varken geneleve gidiyorsa demekki kadinlarimizda memnun edemiyor.yani sevismeyi,cinselligi tanimiyor..yabanci kadinlarda herseyi bulduklarini soyluyorlar..
hersey bakir yada bakire olmakla cozulmuyor..
ewet erkek egemen toplumdayiz kadin yaparsa motor yada kasar deniliyor.erkek yaparsa capkin oluyor.ewet malesef ki muslumaniz diye gecinen ulkelerde oluyor bu durum..erkekler kadinlarin belaltina takmis durumda..ne cinsellik yasiyor kadinimiz ne yolda rahat yuruyor ne de ortunmeden rahatca gezebiliyor..offff neyseee sinirleniyorum..

Son düzenleme:
.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülüvereliniortak

Son düzenleme:
sunuda yazmadan gecemicem...asirlardir varmis genelevi falan filan...sunuda unutmayalimki...Allahin huzurundan kovulurken seytan anticmis..bu dünya var oldugu sürece insanlari her zaman dogru yoldan sasirtacagim ve ben kazanacagim diye.....üstelik her halti yemeye ne hacet var...ihaneti zinayi yapan her halti yer zaten.hirsizlikta yapar yagmacilikta yapar..aklina ne gelirse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…