- Konu Sahibi benmutlumuyumki
-
canım bende kilo vermek istiyorum ilkbahara girişte güzel bir hedef olmuş birlikte zayıflayabliriz bence :)arkadaslar merhaba, 7-8 kg civarı fazlalığım var, bu yolda benimle yürüyecek arkadas ya da arkadaslar arıyorum, diyet listeniz, spor yapıp yapmamanız vs hiç önemli değil, yeterki bu yolda birbirimizi destekleyip fazlalıklardan kurtulalım. ben yarın sabahtan itibaren aç karnına tartılıp 3 martta kadar bu kiloları vermeyi hedefliyorum önceliğim şok diyet yapmadan sağlıklı beslenerek en fazla yağdan vermek, haydi bismillah yoluma yoldaş olucak buyursun.
canım bende kilo vermek istiyorum ilkbahara girişte güzel bir hedef olmuş birlikte zayıflayabliriz bence :)
bende kilo vermek istiyorum 3 a oldu doğum yapalı 7 kilo marta kadar bana yeter ben kalori sepetinde 5 şubata kadar 5 kilo hedefledim sende kalori sepetine gir bence hedefini ve varmak istediğin kiloyu yaz sana günlük alman gereken kaloriyi verecek bana çok işe yaradı doğumdan sonra 68 kiloydum aç kalmadan kalori hesabıyla şu an 65.8 60 olacam şubatın 5 ine kadar ....seninlede marta kadar 2 kilo daha versem 58 bana ideall hadi gazamız mubarek olsun ben sana dünkü listemi kopyalayım kalorileriyle dur
[1] havuç 1 adet 26
[2] Mandalina 2 ADET 100
[3] Ayran 1 ADET 92
[4] Çay 3 ADET 15
[5] Pilates 40 dak. 161
[6] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[7] Menemen 0.75 PORSİYON 134
[8] Nescafe 3`ü 1 arada 0.5 PAKET 39
[9] Domates 0.5 ADET 7
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Yeşil Zeytin 6 adet 42
[12] Süzme Peynir 50 GRAM 49
[13] Çay 4 ADET 20
[14] sade krep 3 adet 171
Toplam : 905 kal.
Aslında bu topik tam bana göre...
hoşgeldn cnm beraber verelim kilocukları:))
Verelim evet ben biraz yavaş veriyorum alnız istediğimden az az yiyerek...
önemli olan yağdan verebilmek zaten, şok diyetleri bnde sevmiyorum, dünden başladımyine agzımı sağlıksız şeylere tutmaya, bu sefer niyetlyim bahara fazlalıksız girmek istiyorum olur inşAllah hepimiz için
Aslında ben mart 2013 ten beri uğraşıyorum 81 kilodan 62 küsürlere düştüm 2 hafta ara verdim 65 e çıktım dur demem lazım hedefim 60 olmak..
maşAllah harika ne güzel vermişsiniz:) o zaman hedef kilo szde daha az, nasıl verdinz peki?
Bu arada bol su içmek çok önemli...ben yazın 3 lt içiyordum şimdi 2 lt yi içemiyorum...
canım süpersin tebrik ederim seni, sende de bebiş var galiba:) bişey sormak istiyorum boyun ne kadar?
Evet canım 1 tane bebişim var Rabbim bağışlarsa...Boyum 1.60 cm ...Senin var mı bebeiş...
Allah bağışlasın yavrunu, bnmde 2yaşında bir kuzum var, onun peşinde koşturmakta çok işe yarıyor benimde boyum 1 60 cnm
Benimkide 13 aylık yaşında yürüdü gün geçtikçe yaramazlıklar artıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?