- Konu Sahibi benmutlumuyumki
-
topiğiniz hayırlı olsun,başarılar diliyorum,yavrunuzu da allah bağışlasın
benim de 1.5 yaşında oğluşum var
topiğini samimi buldum sakıncası yoksa ve haftalık tartılacaksanız ben de katılırım sizlere
bu arada kendi topiğime yediklerimi zaten yazıyorum ama tartı günlerinde kilo bildirimi yapıp takip ederim
sevgiler selamlar
bende bugün hem sigarayı bırakma kararı aldım hemde 5 kilo verme zayıflamak için neler yapıyosunuz?
iki gündür sigara içmiyorum dünde sadece kahvaltıda ekmek yedim bir de geceleri çukulata yemeyi kesersem kilo veririm heralde
Merhaba,
Günlüğünüz hayırlı olsun, inşallah rahatca hedefe ulaşırsınız :)
Kabul ederseniz ben de varım. 3 yılda 10 kilo aldım2 gündür yediklerime dikkat ediyorum. sigara alkol kullanmıyorum ama tam bir tatlı bağımlısıyım. inşallah bugün hiç tatlı yemeden geçireceğim ilk gün olacak. boy 1.75, 77 kiloyum. 3 gün önce 78'di, su içmeyi artırınca sanırım ödem gidiyor. işte bu kadar :)
Merhaba arkadaşlarben henüz başlayamadım...Habire yiyorum biri beni durudrsun lütfen acilll....
kaç kilo hedefiniz? çikolatada mutluluk hormanı var tabii insanı mutlu ediyor:)
hedefim 6 kilo 56 kiloyum 50 olmak istiyorum boyum 1.63 bir de spor yapmam lazım bacaklarım da deforme olmuş
Lütfen benide aranıza alın banada yardım edin beraber verelim
Gerçektende çok teşekkür ederim boyum 160 kilom 88 beraber verelim 2 çocuktan sonra hızla kilo aldım hedefim 55 lütfen banada yardım edin
Allah bağışlasın 2 yavrunuz var demek ne kadar güzel, bnde çocukdan sonra aldım açıkcası 33 kilonuz var hefenizde biraz sıkı bir disiplinle 1 yıl verebilrsnz inşAllah, çocuklarınz ufak mı?
cnm maş boy harika, hoşgeldin:) tabii kabul ederiz ne demek:) önemli olan birbirimzden destek almak, hedef kaç kilo?
hedefn daha az cnm, youtube dan gzl videolar var bnde yarn göbk içn olana başlıcm nasipse, ama bn en çok sigaraya bırakmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?