3 marta kadar hedef 7-8 kilo benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslar var mı?

topiğiniz hayırlı olsun,başarılar diliyorum,yavrunuzu da allah bağışlasın

benim de 1.5 yaşında oğluşum var
topiğini samimi buldum sakıncası yoksa ve haftalık tartılacaksanız ben de katılırım sizlere

bu arada kendi topiğime yediklerimi zaten yazıyorum ama tartı günlerinde kilo bildirimi yapıp takip ederim

sevgiler selamlar

Allah bağışlasın minik yavrunuzu, hoşgeldiniz sizde, tabii buyrun çok sevinirim her pazt tartlma günü dedik nasipse gidecek kilolar:)

bende bugün hem sigarayı bırakma kararı aldım hemde 5 kilo verme zayıflamak için neler yapıyosunuz?

kararınız hayırlı olsun, ben yediklerime dikkat edip daha fazla efor harcıyorum, bir arkadasda kalori hesabı yapıyor. ben şok diyetle vucuttan kas ve su gitsin istemiyorum. bu yüzden haftada bir kilo civarı gidebilrse harika olur diye hesapladım

iki gündür sigara içmiyorum dünde sadece kahvaltıda ekmek yedim bir de geceleri çukulata yemeyi kesersem kilo veririm heralde

Merhaba,

Günlüğünüz hayırlı olsun, inşallah rahatca hedefe ulaşırsınız :)

Kabul ederseniz ben de varım. 3 yılda 10 kilo aldım 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum. sigara alkol kullanmıyorum ama tam bir tatlı bağımlısıyım. inşallah bugün hiç tatlı yemeden geçireceğim ilk gün olacak. boy 1.75, 77 kiloyum. 3 gün önce 78'di, su içmeyi artırınca sanırım ödem gidiyor. işte bu kadar :)

Merhaba arkadaşlarben henüz başlayamadım...Habire yiyorum biri beni durudrsun lütfen acilll....

cnm maş boy harika, hoşgeldin:) tabii kabul ederiz ne demek:) önemli olan birbirimzden destek almak, hedef kaç kilo?

Merhaba arkadaşlarben henüz başlayamadım...Habire yiyorum biri beni durudrsun lütfen acilll....

canım motive olmak istiyorsan en yakın mağazan bir beden küçük kıyefet dene,göbüş çıkınca kalçalardan sıgmayınca insan ınanılmaz motive oluyor, bnm bugun 3 günüm 2 hafta bnde ara vermştm ama çok tatlı yiyince bi kilo aldım geri, artık btsn istyrm hiç fazlalık istmyrm vucudumda bu yzden hadi kaldıgımz yerden devam hem hedef kiloya az kalmış

Gerçektende çok teşekkür ederim boyum 160 kilom 88 beraber verelim 2 çocuktan sonra hızla kilo aldım hedefim 55 lütfen banada yardım edin

Gerçektende çok teşekkür ederim boyum 160 kilom 88 beraber verelim 2 çocuktan sonra hızla kilo aldım hedefim 55 lütfen banada yardım edin

Allah bağışlasın 2 yavrunuz var demek ne kadar güzel, bnde çocukdan sonra aldım açıkcası 33 kilonuz var hefenizde biraz sıkı bir disiplinle 1 yıl verebilrsnz inşAllah, çocuklarınz ufak mı?

Allah bağışlasın 2 yavrunuz var demek ne kadar güzel, bnde çocukdan sonra aldım açıkcası 33 kilonuz var hefenizde biraz sıkı bir disiplinle 1 yıl verebilrsnz inşAllah, çocuklarınz ufak mı?

çok sağolun hepimizinkini bağışlasın mevlam.Büyüğüm 2 buçuk küçüğüm 9 aylık ve emiyor çok zorlanıyorum kilodan dolayı kıyafetlerimin hiç biri olmuyor işin açıkçası utanıyorum artık hamileliğim çok zor geçti sürekli yatarak 15 kilo bile versem razıyım inanın buraya yeni üye oldum eğer hatam olursa şimdiden herkezden çok özür dilerim.

cnm maş boy harika, hoşgeldin:) tabii kabul ederiz ne demek:) önemli olan birbirimzden destek almak, hedef kaç kilo?

günaydın herkese. Hedef 68e geri dönebilmek inşallah :)

dün hiç tatlı yemedim, çok zor muydu hayır ama günde 3 kere bile tatlı yiyebildiğimi düşününce hiç yememek çok iyi bişey :)

sizlerde durum nasıl kızlar?

selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum zaten 1 aydır diyetteyim ve bugün itibariyle 4 kilo verdim ama hedefim 57 :) şu an 64.5 kiloyum bu arada arkadaşla da iddiaya girdim muhakkak kazanmalıyım ben çalıştığım için akşamdan akşama bebişten fırsat kalırsa girebilirim neyse herkese kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…