Eşim oral yapmıyor bi kere istemiştim.bi daha da isteyemem açıkcası :26: sexi zorunlu da görmüyoruz.ikimizde istekliyiz.Molaya gelince elbette arada 10 dk bişeyler içtik ,sonra dondurma falan yedik.3 saat fazla ama normalde de bi buçuk saatten az olmuyordu ki.şaşıranlar 20 dk ile sınırlı sanırım
dayak konusuna girdim bomboş konu kapanmış sandım önce ...baktım bikaç üye var...şaşırdım...dedim kesin topluca başka biyerdeler bunlar50 ziyaretçi olmuş bile şimdide
bu kadar ugrasana kadar güzel duygusal bir film seyredip biraz elleşelerdi yaa
Canim hep gec hissediyorum dedigine göre yine de hissediyorsun. Ben de cok gec bosalirim mesela benimki de ilk beni bosaltmaya uğraşır bazen ben de bir seyler hissedemiyorum. Madem gec de olsa hissediyorsunuz dun hissetmediniz o zaman hissizlik yok sadece belki sicaktan falan boyle olmustur. Ya da adetten yikandigin icin rahat ol sorun oldugunu düşünmüyorum canim. Sen o yorum yapanlara bakma. Evliyiz diyorlar ama neyin ne oldugunu bilmiyorlar. Sen bi kendi uzerinde dene nasil hissettigini. Mesela esin eliyle de sana dokunsun belki daga farkli olur..
İlk gece korkum vardı 5 gün yapamamıştık ama sonra oldu.kanamam falan olmayınca rahatladım.fakat hala birazcık da olsa kasıyorum kendimi.taciz yaşamadım çok şükür
içerde uyuyan çocuk olunca 3 saat hayal oluyor tabi,o 20 dk. bulunca mutlu oluyoruz b,iz artık vallaEşim oral yapmıyor bi kere istemiştim.bi daha da isteyemem açıkcası :26: sexi zorunlu da görmüyoruz.ikimizde istekliyiz.Molaya gelince elbette arada 10 dk bişeyler içtik ,sonra dondurma falan yedik.3 saat fazla ama normalde de bi buçuk saatten az olmuyordu ki.şaşıranlar 20 dk ile sınırlı sanırım
Yanlış duymuşsunuz en azından benim eşim için pek de öyle değil.ilk başlarda öyle sayılırdı çünkü ilk birlikte olduğu kişi bendim fakat zamanla normale(hatta burdaki çoğu kişiye göre anormale) döndü
bende ordaydım ,baktım burası daha heyecanlı ,hemen transfer oldum ,çekirdek verimmi
canım sen dalga geçmeye çalışanları aldırma boşver...
birleşmeden önce belki başka bir yöntemle uyarılsan nasıl olur? eşinin parmağı falan :26:
hem vajinanı tanımış olur hem uyarılmış olursun daha sıhhatli bir birleşme olur
Çok dert ettiyseniz eşiniz spor yapsın madem.kusura bakmayın alaycı yorumlar siinirimi bozdu.zira benim eşim 10 yaşından beri düzenli spor yapıyor ve vücut çalışıyor
seni boaşltmayamı çalışıyor one ya kaç yıllık evliyim bayandamı boşalıyor
Ben kendi parmağımı bile içine sokamıyorum.bi ara vajinısmus muyum diye bile düşündüm.acaba onlar gibi parmak egzersizinin bi faydası olur mu ki ?
Niye siz bosalmiyor musunuz? Bayan bosalmaz mi? Valla ben hem de titreyek bosaliyorum ve cok mutlu oluyorum o an. Anlamadim ki bayanlar bosalmaz mi? Bende mi bir sorun var?
bildiğin erkek gibi boşalıyormusunuz.....
Niye siz bosalmiyor musunuz? Bayan bosalmaz mi? Valla ben hem de titreyek bosaliyorum ve cok mutlu oluyorum o an. Anlamadim ki bayanlar bosalmaz mi? Bende mi bir sorun var?
vajinismus olsan ilişkiye giremezsin ki....hormonlarla alakalı bence senin durum
Nasıl insanlar var hayret ediyorum. Kadın burda yaşadığı bir sıkıntıyı anlatıyor millet kalkmış 3 saat mi nee ohaaa çüüüş sırrı ne bize de söyle bilmem ne gibi amiyane yorumlar yapıyor. Ayıptır günahtır ya, içinde de çüşünü maşallahınızı bi faydan olmayacaksa sayfa kalabalığı yapma bu nedir ya?
Ben de yaşıyorum aynı sorunu diye yazmıştım ilk sayfada, bir çözüm önerisi olan kimse var mı diye açtım tüm sayfaları okuyorum anca boş geyik muhabbeti.
Bu bir sorundur arkadaşlar, Allah başınıza verirse görürsünüz o zaman da kakara kikiri yaparsınız kendinizle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?