3 saat yaa

Şaşıranlara aldırmayın diyeyim o zaman, düzenli spor yapan (illa kaslı olması gerekmiyor) ve beslenmesine dikkat eden birey için aralıklarla 3 saat öyle abartılacak bir şey değil. En azından bence.

Eşiniz ve sizin tercihiniz tabii orale bakış açınız ancak ben alınan zevki arttırdığını düşünüyorum.

Bir de doktora gitmeden önce kendinizi keşfetme önerimi tekrar sunacağım. Daha önceden böyle bir durum yoksa, yeni çıktıysa tabii bir jinekoloğa görünün ancak hep böyleyse henüz hassas noktalarınızı bulamamış olabilirsiniz.

Umarım en kısa zamanda problemleminiz çözüme kavuşur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dayak konusuna girdim bomboş konu kapanmış sandım önce ...baktım bikaç üye var...şaşırdım...dedim kesin topluca başka biyerdeler bunlar50 ziyaretçi olmuş bile şimdide

bende ordaydım ,baktım burası daha heyecanlı ,hemen transfer oldum ,çekirdek verimmi

seni boaşltmayamı çalışıyor one ya kaç yıllık evliyim bayandamı boşalıyor

İlk gece korkum vardı 5 gün yapamamıştık ama sonra oldu.kanamam falan olmayınca rahatladım.fakat hala birazcık da olsa kasıyorum kendimi.taciz yaşamadım çok şükür

içerde uyuyan çocuk olunca 3 saat hayal oluyor tabi,o 20 dk. bulunca mutlu oluyoruz b,iz artık valla

eşinin de tecrübeli olmadığı konusunda haklıymışım demek ki..adam yılların acısını çıkarıyor şimdi:) (o kadar da muhabbet olur,dalga geçmeyin demeyin:)
asıl sorun bu bence,ikiniz de tecrübesiz olduğunuz için nasıl dokunmmanız,nasıl tahrik etmeniz gerektiğini bilmyirosunuz..beraberce öğreneceksiniz bence,sabırlı olun..odun değilsiniz..

Ben kendi parmağımı bile içine sokamıyorum.bi ara vajinısmus muyum diye bile düşündüm.acaba onlar gibi parmak egzersizinin bi faydası olur mu ki ?

Çok dert ettiyseniz eşiniz spor yapsın madem.kusura bakmayın alaycı yorumlar siinirimi bozdu.zira benim eşim 10 yaşından beri düzenli spor yapıyor ve vücut çalışıyor

siz insanları dert etmeyin.Bu forumda sanal ortam olunca dalga geçmeyi seven öyle çok insan var ki....Konu açarken 10 kez düşünmek lazım.

Konunuza gelince düzelir umarım,yine de jinekoloğa gidin.

seni boaşltmayamı çalışıyor one ya kaç yıllık evliyim bayandamı boşalıyor

Niye siz bosalmiyor musunuz? Bayan bosalmaz mi? Valla ben hem de titreyek bosaliyorum ve cok mutlu oluyorum o an. Anlamadim ki bayanlar bosalmaz mi? Bende mi bir sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendi parmağımı bile içine sokamıyorum.bi ara vajinısmus muyum diye bile düşündüm.acaba onlar gibi parmak egzersizinin bi faydası olur mu ki ?

vajinismus olsan ilişkiye giremezsin ki....hormonlarla alakalı bence senin durum

Nasıl insanlar var hayret ediyorum. Kadın burda yaşadığı bir sıkıntıyı anlatıyor millet kalkmış 3 saat mi nee ohaaa çüüüş sırrı ne bize de söyle bilmem ne gibi amiyane yorumlar yapıyor. Ayıptır günahtır ya, içinde de çüşünü maşallahınızı bi faydan olmayacaksa sayfa kalabalığı yapma bu nedir ya?
Ben de yaşıyorum aynı sorunu diye yazmıştım ilk sayfada, bir çözüm önerisi olan kimse var mı diye açtım tüm sayfaları okuyorum anca boş geyik muhabbeti.
Bu bir sorundur arkadaşlar, Allah başınıza verirse görürsünüz o zaman da kakara kikiri yaparsınız kendinizle!

Niye siz bosalmiyor musunuz? Bayan bosalmaz mi? Valla ben hem de titreyek bosaliyorum ve cok mutlu oluyorum o an. Anlamadim ki bayanlar bosalmaz mi? Bende mi bir sorun var?

bildiğin erkek gibi boşalıyormusunuz .....

:) gebelikti, bebekti derken iyice anne olup cikmisim bu konulari unutmusum yavvvv...
bebisim gazini bi cikarsaydi degil 3 saat 5 saat eksin yapmis gibi hissederdim poffff

canım ona boşalmak denmiyor ,orgazm olmak deniyor ,kadınlar boşalmaz yani ıslaklık dışında bir sıvı çıkışı olmadığı için adı orgazm .

normal hayyattada arkadaşlarınla yap bu muhabbeti aynı olacakki..çözümde gelecek işi gırgırada alacaksınız yani....sanalda oluncamı garipsiyorsunuz

Son düzenleme:
bu arada mona kesinlikle konsantrasyon sorunun var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…