• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 şehir karmaşası

zhrzhrzhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
90
3
98
35
İstanbul
ben istanbulde yaşıyorum erkek arkadaşımın ailesi mersin de.. fakat şuan görev nedeniyle bitliste... evlilik düşünüyoruz. ve ben bitlise gideceğim, düğünler nasıl olacak kafam almıyo :( önce ist da nikah, sonra mersinde düğün, merisnden sonra bitlise gidiş.. işin içinden çıkamadım. böyle bi evlilik yapan oldu muu :)

Ben değilde kuzenim yaptı.İki farklı memleket ve görev yapılan 3. memleket.

Sorun olmadı kına kendi memleketlerinde,düğün oğlanın.Sanırım düğün sabahı kendi evlerine geçtiler.

Ki böyle düğün yapan çok var.Kafanıza takmayın her şey hallolur

Ben değilde kuzenim yaptı.İki farklı memleket ve görev yapılan 3. memleket.

Sorun olmadı kına kendi memleketlerinde,düğün oğlanın.Sanırım düğün sabahı kendi evlerine geçtiler.

Ki böyle düğün yapan çok var.Kafanıza takmayın her şey hallolur

istanbulda kına yeterli olsa gelinliğimi bi kere giysem en güzeli o olur zaten.. ama istanbulda nikah kesin yapılır :S sinirbozucu işler..
teşekkür ederim yine de :)

Ben de bu şekilde evlendim. Memleketler Ankara Eskişehir şeklinde. Nikah bizde oldu. Düğünü erkek tarafında yazın yapmayı düşünüyoruz.
Nikahtan sonra çalıştığım şehre döndüm, o da kendi çalıştığı şehre döndü. Sonra tayin bekledik, O benim yanıma geldi. Bu sürede ev eşya konusunu hallettmeye çalıştık.
Süreç yorucu ve zor oluyor biraz, özellikle davetliler açısından.
Bizimki daha karışıktı, iki farklı memleket ve görev yapılan iki farklı yer ve çıkması gereken bir tayin. :) O kadar gözünüzde büyütmeyin :)

Son düzenleme:
Ben de bu şekilde evlendim. Memleketler Ankara Eskişehir şeklinde. Nikah bizde oldu. Düğünü erkek tarafında yazın yapmayı düşünüyoruz.
Nikahtan sonra çalıştığım şehre döndüm, o da kendi çalıştığı şehre döndü. Sonra tayin bekledik, O benim yanıma geldi. Bu sürede ev eşya konusunu hallettmeye çalıştık.
Süreç yorucu ve zor oluyor biraz, özellikle davetliler açısından.
Bizimki daha karışıktı, iki farklı memleket ve görev yapılan iki farklı yer ve çıkması gereken bir tayin. :) O kadar gözünüzde büyütmeyin :)

araya baya zaman girmiş, bende bunu yadırgıyorum, ne bileyim bunca zaman düğünden sonra kendi evime gideceğimi hayal etmiştim :) böyle olunca, gelinliği falan iki kere giyince bi tuhaf olur diye düşündüm. demekki normalmiş :) Allah tamamına erdirsin sizi de hayırlısıyla ozaman.. bende artık düşünmicem bunları oluruna bırakıcam, zaten karmaşadan ve heyecandan aklım yerinde olmayacak :)

Back
X