anaokulortmeni
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 22 Ocak 2015
- 83
- 37
- 98
- 31
- Konu Sahibi anaokulortmeni
-
20-21 yaşında ad koymayın zaten.. sonra çocuk doğmazsa adı içinizde kalır (mecazen)
bi yerden başlamak gerekmezmi tamam bana evliliğe hazırmısın diye sorsalar asla derim ama en azından küçücük birşeyle başlayıp 4 5 sene evlilik olabilir :/
bu yaşta takacağın yüzük yüktür 4-5 sene diyorsun gerek yok. aialeler işin içine girecek vs bir sürü sorumlulukne olucağı belli olmaz diye yaşarsak yaşamanın ne anlamı kalır ki o zaman şöyle düşünün nasıl olsa ölücez dimi neden nefes alıyoruz yoruluyoruz
ne olucağı belli olmaz diye yaşarsak yaşamanın ne anlamı kalır ki o zaman şöyle düşünün nasıl olsa ölücez dimi neden nefes alıyoruz yoruluyoruz
sizde haklisiniz tabiki ama benim ben nisanlanmaktan bahsetmiyorum ki yani ne sozden ne nisanlanmaktan nede evlilikten sadece ciddi olmamizi gostericek kucuk bir sembol
Belkide duymak istedigimi duyamadigim icindir fakat sizi cevabinizda cok sacma oldu yani ne olacagimiz belli olmaz mantigiyla gitmek dogru degil
bi yerden başlamak gerekmezmi tamam bana evliliğe hazırmısın diye sorsalar asla derim ama en azından küçücük birşeyle başlayıp 4 5 sene evlilik olabilir :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?