3 seneye giriyoruz ama hic adını koymaktan bahsetmiyor

bi yerden başlamak gerekmezmi tamam bana evliliğe hazırmısın diye sorsalar asla derim ama en azından küçücük birşeyle başlayıp 4 5 sene evlilik olabilir :/
bence de en doğrusunu yapıyo erkek arkadaşınız yani bu yaşta çok erken ama ben bunu bu yaşımda yani 28 yaşımda söylersem mantıklı 21 yaşında bir çocuk 3 yıldır çıktığı kızla evlilik hayalleri kurmuyorsa bi anormallik vardır bence.. çünkü o yaşlardan geçtik hep ve 3 yıl kısa bi zaman değil..

8 senedir birlikteyim yasim 24 hala ad koyamadm sizin aziminizle ilerleseymisim coluk cocuga karisirmisim:) cok erken kovalayaniniz yok sabredin

Ahaha cok guldum yaaa ne dertmis amaa...kuzu cok kucuksun daha:) evlilik o kadar matah bisey degil..bekarligin tadini cikar..

canim benim o adini koymuyorsa, sende onunla aranda birsey yokmus gibi takil...
arkadaslarina nasil davraniyorsan onada öyle davran!!! ona özel oldugunu farkli oldugunu hissettirme!!
hatta bazen onsuz hareket et! tavirlari degismezse de salla gitsin o zaman... hayatini zamanini çalan biri için harcama...
ne demisler dönerse senindir... dönmezse güle güle...

dönerse senindir pideyse benim

Hayatimi zamanimi calan biri icin harcamiyim dimiiii bende oyle dusunuyorum iste 5 sene olsada hic bisey degismicekmis gibi geliyo

Daha çok gençsiniz
bence daha bir isim koymak için çok gençsiniz .

Dimi neyime ad koymalar bilmemneler bu yasta cevremeki herkes birseylere basladi hatta lise arkadaslarim evli cocuklu olduu onlarami ozeniyorum ne bilemedim

Soyle dusunun 20 yas 3 senelik bi iliski 25 yas 8 seneeeelik iliski olucak cok fazla degilmi sizce ne zaman dusunmeliyim

boşver şekerim koymadığı iyi hele öğrenciysen falan bu topa hiç girme sıkıntıyı sen çekersin erkek kısmına birşey olmuyor yıpranan hep biziz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…