- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi anaokulortmeni
-
inanırmısın sinirimi bozdu ..."Bagsetmek" ne demek ya? İmla yanlışlarında ufkumu açtınız valla hiç böylesini görmemiştim.
inanırmısın sinirimi bozdu ...
Bu inanılmaz rahatsız edici, konunun içeriğini okutmuyor cidden ve hatalı yazımlarda kırmızı renkle çiziyor altını. Anlaşılan sende de benim gibi takıntı var . Ama ben bu sitede bunu aştım..Gözümün alıştığı klasik yanlışlar var dahi anlamındaki -de'ler gibi ya da bağlaç olan -ki'ler gibi.
Hala yadırgadığım beyenmek, herkez, yanlız, yalnış gibi kelimeye özgü hatalar var.
Ama bu bambaşkaymış :)
Bu inanılmaz rahatsız edici, konunun içeriğini okutmuyor cidden ve hatalı yazımlarda kırmızı renkle çiziyor altını. Anlaşılan sende de benim gibi takıntı var . Ama ben bu sitede bunu aştım..
adını koysanız ayrılsanız daha mı iyi olacak milletin diline düşeceksiniz nişan attı diye . gerçi bu ne kadar önemli bilemiyorumerkek arkadaşımla 3 yıla girdik fakat adını koyma eğiliminde bulunmuyo adını koymayı evlenmek sanıyo yaşımız 20 21 fakat adını koymak apar topar evlenmek demek değil evliliğe adım atmak fakat o anlamıyoçok dertliyim
hahahaha doğru fikrim değişti zaten teşekkürleeerNisan, söz bunlar boyle cocuk oyuncagi degil her sevgilinle soz yap sonra boz; sonra bir sonraki sevgilinle yine yap, boz; bir baskasiyla yine yap....
Sozun anlami ne biliyor musunuz? ''Seninle evlenecegime soz veriyorum.'' demek. Ve yalnizca ve yalnizca evlilikte karar kilinmissa yapilir soz. Oyle ''Biz sozu yapalim Allah kerim'' diye dusunulmez.
Boyle cocugu da sikistirmayin, evlilik teklifini erkek yapsin birak; sonra evliligi kadin ettikleri bir lütuf gibi goruyor. :)))
haklısınız benimde korkum sevgili dönemimizin uzun sürüp bizi sıkma korkusu buydu o yüzden adı konsun düşüncesine kapıldım ama fikrim değişti dediğiniz gibi bu olaylar zincirleme gelişiyo öyle söz yap allah kerim olmuyo yorumunuz için teşekkürlerTamam diyelim ki 20-21 yaşındasınız adı kondu...
Bir ilişki çok uzayınca laçkalaşıyor herşey...
Bu sefer nişan atmış olacaksınızz böylesi daha mı iyi..
Bırak filört dönemin uzun sürsün ona bağlı kalmana da gerek yok...
katılıyorum burası yorumlaşma sitesi resmi site değil algılama sorunu yaşamış sanırım bazılarımızBununla ilgili bir konu da vardı ve çoğunluğun kanısı "Türkçe öğretmeni değiliz, anlaşılacak kadar yazsa yeter" şeklindeydi. Sanki imla kurallarını bilmek için Türkçe öğretmeni olmak gerekiyormuş gibi...Neyse.
aynen öyle adımız mutluluk kalsın şimdilik bize yetermiş onu anladım :) teşekkürler20 yaşında ne ad koyacaksınız ki. hadi kadınlar erken olgulaşıyorda erkek arkadaşın daha çocuk sayılır....
zamanın keyfini çıkarın. adınız mutluluk olsun, yeter.
Eğer evliliği 4-5 sene sonra düşünüyorsanız şimdiden söz yada nişan için çok erken,evlenmeye yakın yapmanız daha uygun olur.bi yerden başlamak gerekmezmi tamam bana evliliğe hazırmısın diye sorsalar asla derim ama en azından küçücük birşeyle başlayıp 4 5 sene evlilik olabilir :/
artık bende öyle düşünüyorum zaten :) teşekkür ettim yorumunuz içinEğer evliliği 4-5 sene sonra düşünüyorsanız şimdiden söz yada nişan için çok erken,evlenmeye yakın yapmanız daha uygun olur.
Hahah valla toz pembe gozukuyoda dediginiz gibi degilmisss20 21yanlismi anladim yahu millet delirmis evlilikle kafayi yemis ! siz ne adini koymaktan bahsediyorsunuz ! evlenin evet bencede evlenin cok iyi fikir gec kalmissiniz hatta acilen bir cocukta yapin sonra ikincisi yapin vsvs sonra gel keyfim gel ! olgunsunuz karakteriniz yerine oturmus evliligi kaldiracak kisilige sahipsiniz evde kalmissin sende zaten 20 yasindasin yani artik pessss ! aklinizi basiniza toplasaniz cok iyi edersiniz ! sen okul hayatina devam edecegin yerde evlilikten bahsediyorsun bu evlilik toz pembede bizmi goremedik anlamadimki !
20 21yanlismi anladim yahu millet delirmis evlilikle kafayi yemis ! siz ne adini koymaktan bahsediyorsunuz ! evlenin evet bencede evlenin cok iyi fikir gec kalmissiniz hatta acilen bir cocukta yapin sonra ikincisi yapin vsvs sonra gel keyfim gel ! olgunsunuz karakteriniz yerine oturmus evliligi kaldiracak kisilige sahipsiniz evde kalmissin sende zaten 20 yasindasin yani artik pessss ! aklinizi basiniza toplasaniz cok iyi edersiniz ! sen okul hayatina devam edecegin yerde evlilikten bahsediyorsun bu evlilik toz pembede bizmi goremedik anlamadimki !
Sakinim kiz merak etmene bu şiddet bu celalpesler ünlemler, tamam kız evlenmiyor yahu sakin
ben bu düşüncelerin bu yaşlarda normal olduğunu düşünüyorum konu sahibi arkadaşım. Özeniyoruz, imreniyoruz bilinçsizce. Evlilik öncesi gelin damadın evlerini bi hevesle düzdüklerini, gelinin çeyiz hazırlıklarını o tatlı heyecanları gördükçe bizlerde hevesleniyoruz. Evet bunu ballandıra ballandıra yapıyorlar haklı olarak :8 Boşuna dememişler gelinlik her genç kızın hayali diye. O gelinliği giyip sevdiceğimizle kavuşacağımız günü tabi ki düşleyeceğiz. Ama gerçekleşeceği gün kendi ayakları üzerinde durabilmiş, kendinden emin bir gelin olmak kaydıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?